Autor |
Zpráva |
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
Členské příspěvky |
|
Když už se někdo zmínil v druhym tématu že nejsou na údržbu stránek finance co takhle se zeptat kam všecky peníze a příspěvky šli??? hm?? každej kdo umí trochu počítat a vezme si že je přez 20 členů a každej dává 3tisíce tak je to docela slušná částka. A pochybuju že se to všecko vrazilo Hardymu jako založení stránky. a Nebo do okruhů? to taky nevim.. když na okduh je vstupný max. litr...
Kdybych dal tři tisíce do nákýho klubu tak se staram kam šly...
já
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
ne Bře 16, 2008 9:26 am |
|
|
komar
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
tak to je pro me novinka, no za tenhle webik s forem bych dal tak mozna 500 a to budu jeste hodnej, co se tyce udrzby a vedeni a starani se o web mesicne, ale mluvim o nejake praci, pak max 500 za mesic... a domena s mistem na webu je max za bura taky tak to mas neco porez 10...zbytek uz hledej sam vikturku
|
|
ne Bře 16, 2008 11:57 pm |
|
|
Ondra.
četař
|
|
|
5 litrů je docela dost ne? my platíme za CzechEx něco kolem 250,- za měsíc a to je v tom hodně místa za forum a mega moc Giga za fotky na stránce, a to se mi nezdá že by Z-club byl větší .... ale jo, rád taky něco přispěju
|
|
čt Bře 20, 2008 3:41 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
5 litrů je docela dost ne? my platíme za CzechEx něco kolem 250,- za měsíc a to je v tom hodně místa za forum a mega moc Giga za fotky na stránce, a to se mi nezdá že by Z-club byl větší .... ale jo, rád taky něco přispěju |
Jsou to 3t kč za rok, mě se to zdá zbytečně moc, vzláště pro mladé členy, kteří staví bouračky. FOR GRAG : bylo by hodně dobré dát do Members podrobvné vyúčtování vybraných peněz a jejich použití. Něco jsem zaslechl, že se z toho platilo něco na Most, na jízdy. Doufám, že to newní pravda. Tak se čiň hochu a také na jakém to je to účtu, Zaslechl jsem i jiné pitomosti a pomluvy,byla by dobré účetnictví zveřejnit
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
pá Bře 21, 2008 6:35 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|