Autor |
Zpráva |
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
Co takhle sraz Fan klubu? |
|
Zdárek všichni.. už zase otravuju..
tak mě napadlo že už se známe nákej ten pátek a polovina z nás se ještě neviděla.. tak co takhle se někde sejít? Domluvit se aby to měli všichni dálkově a cenověstejně a hlavně aby byla co největší účast...
Jinak samozdřejmě N.O.C. 350Z je zván s otevřenou náručí...
takže čekám na vaše návrhy a připomínky...
Viktůrek II. Z boží vůle moderátr
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
po Dub 09, 2007 10:25 pm |
|
|
linda350z
Člen FanClubu 350Z
|
sraz fanclubu |
|
mno jako myslím že celkem dobrej nápad.....ale sme všichni z jinýho koutu republiky, tak bude celkem sranda to zorganizovat.... ale souhlasím
|
|
út Dub 10, 2007 8:12 am |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
Založen: 14.1.2007 Příspěvky: 607 Bydliště: Prague, to je město moje |
|
Re: sraz fanclubu |
|
|
|
mno jako myslím že celkem dobrej nápad.....ale sme všichni z jinýho koutu republiky, tak bude celkem sranda to zorganizovat.... ale souhlasím |
a co to spojit s tou návštěvou motorový brzdy v nissanu, očekáváno je 10 ZETEK a to je mazec uz v takovymhle počtu. Jinak ted nak nestiham ty vikendy dycinky je nakej srazek. A navic se mi blizej maturity takze to je docela LOL. Ja bych řek že na mimoňskejch válkách se potkáme. Ale pokud budu mit cas, pac nalada na to je tak urco dorazim pokud to nebude v brně teda spis ne moc daleko
_________________ NISSAN FOREVER |
|
út Dub 10, 2007 2:02 pm |
|
|
linda350z
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
|
mno jako myslím že celkem dobrej nápad.....ale sme všichni z jinýho koutu republiky, tak bude celkem sranda to zorganizovat.... ale souhlasím |
a co to spojit s tou návštěvou motorový brzdy v nissanu, očekáváno je 10 ZETEK a to je mazec uz v takovymhle počtu. Jinak ted nak nestiham ty vikendy dycinky je nakej srazek. A navic se mi blizej maturity takze to je docela LOL. Ja bych řek že na mimoňskejch válkách se potkáme. Ale pokud budu mit cas, pac nalada na to je tak urco dorazim pokud to nebude v brně teda spis ne moc daleko |
jako vidím akorát problém v tom že ted startuje sezona a pořád jsou nekde nejaký srazy, takže bych to viděla v rámci nejaký akce, jo treba mimon, nebo tak....
|
|
út Dub 10, 2007 2:08 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
a co to spojit s tou návštěvou motorový brzdy v nissanu, očekáváno je 10 ZETEK a to je mazec uz v takovymhle počtu. Jinak ted nak nestiham ty vikendy dycinky je nakej srazek. A navic se mi blizej maturity takze to je docela LOL. Ja bych řek že na mimoňskejch válkách se potkáme. Ale pokud budu mit cas, pac nalada na to je tak urco dorazim pokud to nebude v brně teda spis ne moc daleko |
jako vidím akorát problém v tom že ted startuje sezona a pořád jsou nekde nejaký srazy, takže bych to viděla v rámci nejaký akce, jo treba mimon, nebo tak.... |
presne tak bud mimon nebo jak se pojede koncem dubna na tu motorovou brzdu bude hodne zetek tak bude na co koukat
|
út Dub 10, 2007 2:53 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
:-) |
|
hele lidi jsem pro 21.4. na srazu v letnanech (praha)..
tak se pokuste dorazit všichni..
ještě bych měl jede návrh.. pokud je někdo z veliký dálky jako třeba linda, kuba a hanka tak jsem ochotnej jim jednu cestu zaplatit.. našel sem dobrou brigádu... sice to neni nic moc ale jednou za čas můžu vypomoct... chci aby byla účast co největší..
jinak by bylo dobrý i vyjádření N..O.C jesi by někdo přijel..
zatim ahoj..
Viktůrek II. Z boží vůle vůl
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
st Dub 11, 2007 1:50 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
|
Re: :-) |
|
|
|
hele lidi jsem pro 21.4. na srazu v letnanech (praha)..
tak se pokuste dorazit všichni..
ještě bych měl jede návrh.. pokud je někdo z veliký dálky jako třeba linda, kuba a hanka tak jsem ochotnej jim jednu cestu zaplatit.. našel sem dobrou brigádu... sice to neni nic moc ale jednou za čas můžu vypomoct... chci aby byla účast co největší..
jinak by bylo dobrý i vyjádření N..O.C jesi by někdo přijel..
zatim ahoj..
Viktůrek II. Z boží vůle vůl |
vikturku toho 21.4. me tam potkas urco
a ja myslel spis na ty motorovy brzde, pac linda rikala ze by mozna prijela a hanka taky neco takovyho rikala ze pokud strejda pojede tak by jela
|
st Dub 11, 2007 2:00 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
no právě.. jenže ona nejspíš pojede jen když tam bude strejda..
myslim že tam moc velká účas N.O.C nebude.. spíš teda žádná.. a tak se asi bude milan mezi námi nudit..
a hlavně hanka se spíš těší na to že bud eprojíždka.. a aby se nerozhodla když zjistí že tam nikdo nebude..
bylo by fajn kdyby byla projíždka..ale vem si že nás tam bude tak 5.. já ty (mobi) , hanka a linda.. doufám v kubu ale pochybju.. o girlforspeed nevim..a komár se nevyjadřuje..
tak si vem že by museli přijet 4-5zetek.. a nemyslim že budou jezdit jak já pískám.. nemyslim to vůči nim špatně ..ale moc tomu nevěřim..
Jinak hanka se nejspíš nedostaví pokud nepojede strejda.. a strejda nepojede pokud tam nebude drag a spol..
hance sem nabídl že pro ní přijedu do slanýho kam jí jede přímák z liberce a pak že jí tam zas vyhodim.. ale moc nadšeně nevypadá...
No, jak tak koukám tak se tam sejdeme jen my dva..
chtěl sem aby jsme se všichni poznali ale moc se to nevede..
tak se měj..(te)
|
st Dub 11, 2007 2:13 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
no právě.. jenže ona nejspíš pojede jen když tam bude strejda..
myslim že tam moc velká účas N.O.C nebude.. spíš teda žádná.. a tak se asi bude milan mezi námi nudit..
a hlavně hanka se spíš těší na to že bud eprojíždka.. a aby se nerozhodla když zjistí že tam nikdo nebude..
bylo by fajn kdyby byla projíždka..ale vem si že nás tam bude tak 5.. já ty (mobi) , hanka a linda.. doufám v kubu ale pochybju.. o girlforspeed nevim..a komár se nevyjadřuje..
tak si vem že by museli přijet 4-5zetek.. a nemyslim že budou jezdit jak já pískám.. nemyslim to vůči nim špatně ..ale moc tomu nevěřim..
Jinak hanka se nejspíš nedostaví pokud nepojede strejda.. a strejda nepojede pokud tam nebude drag a spol..
hance sem nabídl že pro ní přijedu do slanýho kam jí jede přímák z liberce a pak že jí tam zas vyhodim.. ale moc nadšeně nevypadá...
No, jak tak koukám tak se tam sejdeme jen my dva..
chtěl sem aby jsme se všichni poznali ale moc se to nevede..
tak se měj..(te) |
mluvíš o motorový brzde nebo o letnanech????
pac na motorovy brzde drag rikal ze bude mozna 10 zetek
|
st Dub 11, 2007 2:16 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
coo? jako fakt? já myslel v letnanech jak tam je každej rok takovej ten nesmysl jak to s tebou ve 25km/h zastaví..taky se tomu řká brzda
tak to je super.. hned je o hodooodně lepčé nálada.. oba víme proč...
i dkyž si od toho nic neslibuju
|
st Dub 11, 2007 2:19 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
coo? jako fakt? já myslel v letnanech jak tam je každej rok takovej ten nesmysl jak to s tebou ve 25km/h zastaví..taky se tomu řká brzda
tak to je super.. hned je o hodooodně lepčé nálada.. oba víme proč...
i dkyž si od toho nic neslibuju |
jo pac uvidime zetka a konecne se pozname
jo a o ty motorovy brzde najde info zde:
http://forum.z-club.cz/viewtopic.php?t=76
|
st Dub 11, 2007 2:23 pm |
|
|
komar
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
vikturku co se tohohle tyce, tak jak sem uz psal zvani ste na 12.5.07 a Drag mi potvrdil ucast o5 nekterych na 3.Ilegal action Tuning Sokolov, tentokrat na vas budu mit mooooc casu protoze veci zaridim a pak uz budu jen lehce dohlizet
|
|
čt Dub 12, 2007 9:47 pm |
|
|
Petr
Člen FanClubu 350Z
Založen: 27.1.2007 Příspěvky: 78 Bydliště: Čistá v Krkonoších |
|
|
|
Nepojede někdo na Tuninga sraz na Rozkoši?
|
|
st Dub 18, 2007 12:10 pm |
|
|
|