Autor |
Zpráva |
linda350z
Člen FanClubu 350Z
|
vzájemná výpomoc :) |
|
Jako správkyně a webmaster místnosti Tuning na www.lide.cz a jejich webových stránek www.tuning-lide.wz.cz jsem se chtěla zeptat na možnost spřátelení vašeho webu s naším...www stránky jsou boužel ještě částečně ve výstavbě ale místnost funguje asi tři roky, je hojně navštěvovaná, dokonce i nejedním majitelem 350Z !!! díky za odpověď
|
|
út Dub 10, 2007 1:22 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
:-) |
|
se mnou můžeš počítat .. že si tě tam dám.. chvíli muj blog mlčí ale zase se do toho pustim..
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
út Dub 10, 2007 1:46 pm |
|
|
linda350z
Člen FanClubu 350Z
|
Re: :-) |
|
|
|
se mnou můžeš počítat .. že si tě tam dám.. chvíli muj blog mlčí ale zase se do toho pustim.. |
supr, stebou taky počítám, dám ti vedet až na tebe příjde řada !!!!...ted jeste jak se ktomu vyjádří Z Club....
|
|
út Dub 10, 2007 1:50 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
Re: vzájemná výpomoc :) |
|
|
|
Jako správkyně a webmaster místnosti Tuning na www.lide.cz a jejich webových stránek www.tuning-lide.wz.cz jsem se chtěla zeptat na možnost spřátelení vašeho webu s naším...www stránky jsou boužel ještě částečně ve výstavbě ale místnost funguje asi tři roky, je hojně navštěvovaná, dokonce i nejedním majitelem 350Z !!! díky za odpověď |
Lindo, odkaz na web místnosti dáme rádi, ale počkal bych až to bude fungovat, koukl jsem tam, a moc toho k vidění není......
Na místnost samotnou asi odkazovat nebudeme, reklamu pro "Lidé.cz" dělat nehodlám....
|
|
út Dub 10, 2007 4:32 pm |
|
|
Anonymní
|
Re: vzájemná výpomoc :) |
|
|
|
|
|
Jako správkyně a webmaster místnosti Tuning na www.lide.cz a jejich webových stránek www.tuning-lide.wz.cz jsem se chtěla zeptat na možnost spřátelení vašeho webu s naším...www stránky jsou boužel ještě částečně ve výstavbě ale místnost funguje asi tři roky, je hojně navštěvovaná, dokonce i nejedním majitelem 350Z !!! díky za odpověď |
Lindo, odkaz na web místnosti dáme rádi, ale počkal bych až to bude fungovat, koukl jsem tam, a moc toho k vidění není......
Na místnost samotnou asi odkazovat nebudeme, reklamu pro "Lidé.cz" dělat nehodlám.... |
tone na lide.cz kašlu, jen na naši místnost respektive stránky....jasný já to napřed musím dodělat, takže tak...
|
|
út Dub 10, 2007 4:38 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|