Autor |
Zpráva |
Santy
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
Re: Club... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne...není na prodej...a do clubu nechce...nerad se přidružuje:o)) |
Fakt krasne auto, skoda ze se nekamaradi, asi je na karku zarlivej. Treba se nekdy ukaze jako host. Vono taky bejt furt s nacelnikem, to je nekdy na hlavu |
Zdar, jak se vede? Uz mas vse vyladene na Ztku? Na pristi srazik uz pojedes zetkem |
Čau Santíku, čoveče ta hlin.kapota se při vaření pěkně zkroutila, pytel práce, ale snad v pátek vyjedu. Doufám,že se na tom nevysere nákej nedodělek, což je už pravidlo u většich předělávek. |
No to ti povim kazda uprava si veme sve, paladis jednu vec a druha na to navazuje ale aspon se clovek nenudi, kazdopodne se tesim az se na to podivam a svezes me. cus
|
|
út Dub 03, 2007 8:30 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
Čau Santy, rámečky by měli dorazit do pátku, budou na ně i samolepky s klubem.....
Já ti potom zavolám.
|
|
st Dub 04, 2007 1:21 pm |
|
|
Santy
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
Čau Santy, rámečky by měli dorazit do pátku, budou na ně i samolepky s klubem.....
Já ti potom zavolám. |
Ok, super, ale bych ramecek chtel cisty bez polepu
|
|
st Dub 04, 2007 2:21 pm |
|
|
Santy
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
Zdar, obracim se na tebe s radou ohledne oleje. Nasel jsem dva oeje RACIN Castroll 10W - 60, API SJ/CF a Castroll 10W - 60, API SL/CF jsou stejne a rozdil je jen v norme, je jedno ktery z techto pouzijes na vymenu? Vetsinou na netu se prodava s normou SJ/CF?
|
|
čt Kvě 10, 2007 9:42 pm |
|
|
Anonymní
|
|
|
|
Zdar, obracim se na tebe s radou ohledne oleje. Nasel jsem dva oeje RACIN Castroll 10W - 60, API SJ/CF a Castroll 10W - 60, API SL/CF jsou stejne a rozdil je jen v norme, je jedno ktery z techto pouzijes na vymenu? Vetsinou na netu se prodava s normou SJ/CF? |
Dám ti telefon na Milana, on to bere na sudy, dá ti to se super slevou.
Měly by ty oleje být stejné - záleží na charakteristice, norma je vedlejší.... Když je to 10W - 60, tak to vyhovuje, jde o vizkozitu při vysokých teplotách. Castroll je nejlepší.
|
|
čt Kvě 10, 2007 9:54 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|