Autor |
Zpráva |
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
út Led 08, 2008 2:18 pm |
|
|
Tuna
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
Ono bohatě stačí, že svou technikou devalvuje některé modely Nissan
Na druhou stranu myšlenka na postavení auta velikosti předchozí Miaty není vůbec špatná. Minulá MX-5 je super zábavné auto. Ta současná je už moc velká (na to aby byla MX-5) a nějak mi utekla z vnímání MX-5.
_________________ _________________
Všichni lidé jednou zemřou, ale jen někteří skutečně žijí... |
|
st Led 09, 2008 12:17 pm |
|
|
komar
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
No jeste aby jo ... kazdopadne sem zvedav na ty GT-Rka zda to budou co se tyce servisu smejdy nebo ne ... asi koupim prasatko a zacnu setrit
|
|
st Led 09, 2008 2:59 pm |
|
|
Tuna
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
Na servis?
_________________ _________________
Všichni lidé jednou zemřou, ale jen někteří skutečně žijí... |
|
st Led 09, 2008 3:03 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
No jeste aby jo ... kazdopadne sem zvedav na ty GT-Rka zda to budou co se tyce servisu smejdy nebo ne ... asi koupim prasatko a zacnu setrit |
Prasátko nepotřebuješ, pumpa bude , ještě poslední souhlas. Koupíš si vychytaný zetko, příští rok už budou za tři kila, lepčí než novej krám. Skyliny se pý sraly taky..motor dobrej, zbytek dodělat
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
st Led 09, 2008 7:15 pm |
|
|
komar
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
Kojak: To je to z ceho mam strach ze ty novejsi auta proste sou sice spica vzhledove a po jizdnich vlastnostech ... ale ty soucastky houby vydrzej ... dost se divim ze to GT-Rko ma cenu 1.33 .. i kdyz prej pro evropskej trh budou jeste drazsi ... ale to sem jen cetl ...
|
|
st Led 09, 2008 9:15 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
Kojak: To je to z ceho mam strach ze ty novejsi auta proste sou sice spica vzhledove a po jizdnich vlastnostech ... ale ty soucastky houby vydrzej ... dost se divim ze to GT-Rko ma cenu 1.33 .. i kdyz prej pro evropskej trh budou jeste drazsi ... ale to sem jen cetl ... |
Zaplať pámbu nejsou jen Nissánci , ale spousta jinejch krámů . U mě Ni jednou a naposled. Z původního Z, tedy teda mimo boudy už moc nezůstane. Už tam jsou věci české, britské, od nácků, emeričanů , tak už to bude snad po tříletém snažení a investování v cajchu. Jo a eště si tam dam čínskou vopici.
|
pá Led 11, 2008 6:34 pm |
|
|
komar
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
|
|
Kojak: To je to z ceho mam strach ze ty novejsi auta proste sou sice spica vzhledove a po jizdnich vlastnostech ... ale ty soucastky houby vydrzej ... dost se divim ze to GT-Rko ma cenu 1.33 .. i kdyz prej pro evropskej trh budou jeste drazsi ... ale to sem jen cetl ... |
Zaplať pámbu nejsou jen Nissánci , ale spousta jinejch krámů . U mě Ni jednou a naposled. Z původního Z, tedy teda mimo boudy už moc nezůstane. Už tam jsou věci české, britské, od nácků, emeričanů , tak už to bude snad po tříletém snažení a investování v cajchu. Jo a eště si tam dam čínskou vopici. |
Tak ono uz to nebude japonske auto ale takovej celosvetovej mix jak rikam mi z branze Disc Jokeju tedy Deeedzejuu proste WOOORLDreeeemix
|
|
so Led 12, 2008 1:01 am |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
Buďme rádi, že nemám Jaguáry.
Být majitelem Jaguše, plakal bych ze změny majitele - nový majitel Jaguáru bude Tata industry, indická továrna na plechovky, mimo jiné budou vyrábět "autí" za 45000,- Kč. Když jsem viděl jak to má kola, snad 12" a šířku předního kola motorky, já bych se bál do toho sednout, crash testy radši nechci vidět
Zaplať bůh za to, že mám Nissana, ten spolupracuje s tak vybranou společností jako je Renault, Dacia, Vaz
|
|
so Led 12, 2008 12:26 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
[quote="Drag"]Buďme rádi, že nemám Jaguáry.
Být majitelem Jaguše, plakal bych ze změny majitele - nový majitel Jaguáru bude Tata industry, indická továrna na plechovky, mimo jiné budou vyrábět "autí" za 45000,- Kč. Když jsem viděl jak to má kola, snad 12" a šířku předního kola motorky, já bych se bál do toho sednout, crash testy radši nechci vidět Třeba si ho na zimu koupíš , pořád lepčí než MHD
Zaplať bůh za to, že mám Nissana, ten spolupracuje s tak vybranou společností jako je Renault, Dacia, Vaz [/quote
|
so Led 12, 2008 10:10 pm |
|
|
|