Autor |
Zpráva |
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
Viktor-profesionální tuner |
|
Jest asi již známo, že Viki pracuje v tunig. firmě 2Mmotorsport, kde mi již drahně let upravují auta. Nynní tam mám Z na další úpravu motoru se součástkami od f Cosworths, jejímž výsledkem bude výkon kolem 600ps. Včera jsem se tam byl podívat a polil mě studený pot i na pr..... Moje Z na heveru, pod ním zapatlanej Viki se š´tastným výrazem ve ksichtě a v ruce držel ojnici z motoru a na ponku součástky, které viděl zřejmě po prvé. Majitel dílny mě rychle uv ařil kafe a snažil se mě dostal ze šoku. Ujistil mě, že to jen rozebírá. Při odchodu jsem Vikimu řekl, aby si uvědomil, že mu jde po prvé o život. No, ale osobně si myslím, že je docela šikovnej, za pár dnů co tam je,tak ještě nedostal vynadáno. Tak mu přeju, ať se dařííí
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
út Pro 04, 2007 8:31 am |
|
|
Hanička
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
jeejik tak koukám že musíš být Viky opatrnej:DNO ae tak snad všichni víme že Viktůrek je šikula
|
|
út Pro 04, 2007 3:01 pm |
|
|
sluník
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
Jka už jsem říkala,přeji,ať se tam Vikimu líbí a pevně doufám,že se firma za pár let bude jmenovat po něm a to kafe bude vařit Kojakovi sám.
|
|
út Pro 04, 2007 8:05 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
Jka už jsem říkala,přeji,ať se tam Vikimu líbí a pevně doufám,že se firma za pár let bude jmenovat po něm a to kafe bude vařit Kojakovi sám. |
Kdepak,když bude víc šikovnejch lidí, zařídím vlastní tunerskou firmu a ta se bude jmenovat po mě, vařit kafe bude sličná sekretářka Irenko,zakázky se jen sypou a za velké peníze, tuning má velkou budoucnost. Magorů je čím dál tim víc.
|
út Pro 04, 2007 8:54 pm |
|
|
sluník
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
|
|
Jka už jsem říkala,přeji,ať se tam Vikimu líbí a pevně doufám,že se firma za pár let bude jmenovat po něm a to kafe bude vařit Kojakovi sám. |
Kdepak,když bude víc šikovnejch lidí, zařídím vlastní tunerskou firmu a ta se bude jmenovat po mě, vařit kafe bude sličná sekretářka Irenko,zakázky se jen sypou a za velké peníze, tuning má velkou budoucnost. Magorů je čím dál tim víc. |
kafe vařit umím,bohužel nejsem sličná,no nic budu hledat dál...............
|
|
st Pro 05, 2007 6:07 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
|
hele jardíku.. sem rád že to takhle pěkně vyprávíš ale ojnici sem už párkrát vidět tk ze mě nedělej většího vola než jsem
jinak bud rád...tak pečlivě na tvym autě nikdo nedělal... jinak už mi docela leze krkem:-D vyndavam motor a kvůli tý zasr. řídící jednotce musim odpojit celou elektriku z motoru..kdo trochu ví o čem je řeč tak mi nezávidí
jinak celkově s prací jsem naprosto spokojenej ..kolektiv víc než skvělej a ty auta... prostě nádhera...
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
st Pro 05, 2007 8:59 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
tydýt |
|
Ten Jag E type, to je nádhera, 12 hrnců, 300ps. poslední model a ten zvuk............ Je v jak nový, to by byla dovolená po Jihu s hezkou prdelkou..... jejda. Když jsem ho viděl a slyšel, no erekce
|
st Pro 05, 2007 9:49 pm |
|
|
Mario
vojín
Založen: 5.11.2007 Příspěvky: 30 Bydliště: Uherské Hradiště |
|
Re: Viktor-profesionální tuner |
|
|
|
Jest asi již známo, že Viki pracuje v tunig. firmě 2Mmotorsport, kde mi již drahně let upravují auta. Nynní tam mám Z na další úpravu motoru se součástkami od f Cosworths, jejímž výsledkem bude výkon kolem 600ps. Včera jsem se tam byl podívat a polil mě studený pot i na pr..... Moje Z na heveru, pod ním zapatlanej Viki se š´tastným výrazem ve ksichtě a v ruce držel ojnici z motoru a na ponku součástky, které viděl zřejmě po prvé. Majitel dílny mě rychle uv ařil kafe a snažil se mě dostal ze šoku. Ujistil mě, že to jen rozebírá. Při odchodu jsem Vikimu řekl, aby si uvědomil, že mu jde po prvé o život. No, ale osobně si myslím, že je docela šikovnej, za pár dnů co tam je,tak ještě nedostal vynadáno. Tak mu přeju, ať se dařííí |
))))))))) preju hodne stesti tobe i jemu
_________________ 350Z, vortech, hks, ... |
|
st Pro 05, 2007 10:26 pm |
|
|
vlastik.vitek
Člen FanClubu 350Z
|
V12 |
|
Kojak: nj, ten dvanáctiválec musí mít nádherný zvuk, to porsche turbo co tam bylo na těch fotkách je taky dost dobré, a říkal jsi že to tvoje zetko bude mít něco kolem 600 koní? Jaké nové součástky tam budou?
|
|
so Pro 08, 2007 12:49 am |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
Re: V12 |
|
[quote="vlastik.vitek"]Kojak: nj, ten dvanáctiválec musí mít nádherný zvuk, to porsche turbo co tam bylo na těch fotkách je taky dost dobré, a říkal jsi že to tvoje zetko bude mít něco kolem 600 koní? Jaké nové součástky tam budou?[/ Ahoj Vítku, to Porsche na obrázku je 20 let staré RS, s výkonem přes 300 ps, posílené NOS, rovněž zrekonstrované u zmíněné firmy. Představ si, že majitelemn je také již tuner prďuch, mimo jíné senátor ČR, kterého jsem před lety do 2M dovedl. No teď k ému motoru. Bude zcela nový, zůstane jen blok s hřídelí. Tzn přepracované hlavy motoru, kanály, sání, veltily s t vrdšimi pery, větší písty s vložkami na objem cca 4000ccm a pro nižší kompresi, háčkové ojnice, ostré vačky, celé komlet s novými lágry a přetěsnit spec. těsněními. Dále nové svody s elektron. řízenými blof off ventily a ještě nějaké sarapatičky. Současné turba by měla stačit.Důležité součástky jsou z titanu a dle výrobce vydrží 1000ps , takže by neměl být problém se 600sty ps. k tomu závod. setrvačník a spojka ze slinutých karbidůl. No ještě nové šesti pístové Bremba, aby se to dalo zastavit. No už se těším, jak zaříznu první Porsche Turbo No bude to nářez. Jo a motor bude ladit s novou jednotkou známá veličina závod. motorů pan Brázdil. Motor bude na brzdé, na stolici, rád bych to na závěr natočil. Už aby bylo jaro
|
so Pro 08, 2007 5:00 pm |
|
|
vlastik.vitek
Člen FanClubu 350Z
|
Re: V12 |
|
|
|
|
|
Kojak: nj, ten dvanáctiválec musí mít nádherný zvuk, to porsche turbo co tam bylo na těch fotkách je taky dost dobré, a říkal jsi že to tvoje zetko bude mít něco kolem 600 koní? Jaké nové součástky tam budou? |
Ahoj Vítku, to Porsche na obrázku je 20 let staré RS, s výkonem přes 300 ps, posílené NOS, rovněž zrekonstrované u zmíněné firmy. Představ si, že majitelemn je také již tuner prďuch, mimo jíné senátor ČR, kterého jsem před lety do 2M dovedl. No teď k ému motoru. Bude zcela nový, zůstane jen blok s hřídelí. Tzn přepracované hlavy motoru, kanály, sání, veltily s t vrdšimi pery, větší písty s vložkami na objem cca 4000ccm a pro nižší kompresi, háčkové ojnice, ostré vačky, celé komlet s novými lágry a přetěsnit spec. těsněními. Dále nové svody s elektron. řízenými blof off ventily a ještě nějaké sarapatičky. Současné turba by měla stačit.Důležité součástky jsou z titanu a dle výrobce vydrží 1000ps , takže by neměl být problém se 600sty ps. k tomu závod. setrvačník a spojka ze slinutých karbidůl. No ještě nové šesti pístové Bremba, aby se to dalo zastavit. No už se těším, jak zaříznu první Porsche Turbo No bude to nářez. Jo a motor bude ladit s novou jednotkou známá veličina závod. motorů pan Brázdil. Motor bude na brzdé, na stolici, rád bych to na závěr natočil. Už aby bylo jaro |
Jj, to budou grády. a plánuješ s tím někdy vyjet i na okruh? samozřejmě až se to trochu zajede
|
|
so Pro 08, 2007 8:00 pm |
|
|
komar
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
Koukam, ze za tu dobu co sme tam nebyli s Lencou, co nas tam Jarda vzal (za co mu strasne dekujem byli sme PAF jeste druhej den) tak tam pribuduli dalsi kousky nejake to proschatko koukam atd
Jinak viki gratuluju, treba tam brzo bude pracovat na micruse, uz se na tom rpacuje
PS: Delame to pro lidi prece ne?
|
|
po Pro 17, 2007 9:44 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
|
ahoj lidičky..
tak už přišli věci do kojakovo motoru..a můžu říct...krááááása!!!
fakt nádherný....jinak nevim jestli se o tom ví ale byly prasklý svody a bude s tim docela problem... no... až budu mít čas tak sem hodim náký nový fotky.. zatim ahooooj
Viktůrek II. z boží vůle král
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
čt Led 03, 2008 7:53 pm |
|
|
komar
Člen FanClubu 350Z
|
|
čt Led 03, 2008 9:25 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|