Autor |
Zpráva |
Wally
zobák
|
Ahoj všichni! |
|
Čau všichni! Jelikož už splňuju, mohl sem se stát členem a tak ti, co mě neznají a já neznám je, chci je appoň pozdravit, protože počasí je špatné a kdy se v tomhle hnusu někde sejdeme je ve zhvězdách...
Jinak čau všem známým z Nissan klubu, kterých je tu ostatně jako všude hojné množství... My se hold nikde neztratíme!
|
|
so Lis 17, 2007 3:43 pm |
|
|
Sabajka
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
Ah Wally - vítej v klubu ) to víš nissan club rullez ), ale Z-club má taky něco do sebe no jo, btw my máme smluvenou taky tu hospodu a tvou návštěvu - měli bychom to nějak uskutečnit
_________________ IN OMNIA PARATUS |
|
so Lis 17, 2007 6:48 pm |
|
|
Wally
zobák
|
|
|
Sabajka: uskutečnímě! Rád bych někdy až bude více času udělal sraz Nissanistů bez aut někde v nějaké knajpě, pač s Omim a Verčou si to taky už pěkně dlouho slibujeme...
|
|
so Lis 17, 2007 8:00 pm |
|
|
Sabajka
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
Wally: No takže chlape - kdy to uskutečníme?
|
so Lis 17, 2007 8:10 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
Wally: No takže chlape - kdy to uskutečníme? |
Sabi, musiš hned každýho, kdo přijde do klubu nebo fan clubu, hned balit???
Ty ženský jsou fakt hrozný
|
|
so Lis 17, 2007 8:17 pm |
|
|
Sabajka
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
Promiň, no prostě mě ty chlapi se Zetkama lákaj , ale my s Wallym víme své
|
so Lis 17, 2007 8:17 pm |
|
|
Ondra.
četař
|
|
so Lis 17, 2007 8:20 pm |
|
|
Wally
zobák
|
|
|
Drag - člověče je to hrozný, když máš "lepší" auto - řidiči v koncernovejch mrdkách tě chtěj nasrat i když jim nic neděláš... Ještě že není léto, pač by ti do auta lezly ženský i střechou... I matinka si už chtěla uděšlat plastiku, aby tomu autu prej nedělala ostudu! Příště se chce podívat na nějaký Zetka, až bude sraz!
Sabajka - hele uděláme, ale všeho dost času... CHtěl bych to udělat jako ofico minisraz bez aut, i když budu čekat účast spíš pražských, ať přijede kdo chce - ale bude to chlastačka. Jeden kámoš má hospodu, takže když se sejde vícero lidí, bude celý ten kutloch náš... Mimopražští budou mít nevýhodu.
Ondra - Čau!
Naposledy upravil Wally dne so Lis 17, 2007 8:50 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
so Lis 17, 2007 8:31 pm |
|
|
Sabajka
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
Ok - počítej se mnou už se těším
|
so Lis 17, 2007 8:42 pm |
|
|
sluník
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
Wally:No nazdááááááááááááááááááááááááár!Kdo by to byl řek,že tu narazíme na Nissanistu,že? Nissanistů totiž není nikdy dost,i když už jich celkem dost je.
|
|
so Lis 17, 2007 9:50 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
Drag - člověče je to hrozný, když máš "lepší" auto - řidiči v koncernovejch mrdkách tě chtěj nasrat i když jim nic neděláš... Ještě že není léto, pač by ti do auta lezly ženský i střechou... I matinka si už chtěla uděšlat plastiku, aby tomu autu prej nedělala ostudu! Příště se chce podívat na nějaký Zetka, až bude sraz!
Sabajka - hele uděláme, ale všeho dost času... CHtěl bych to udělat jako ofico minisraz bez aut, i když budu čekat účast spíš pražských, ať přijede kdo chce - ale bude to chlastačka. Jeden kámoš má hospodu, takže když se sejde vícero lidí, bude celý ten kutloch náš... Mimopražští budou mít nevýhodu.
Ondra - Čau! |
Jo, hlavně dávej bacha, aby ses nemusel ženit , když máš ted to Zetko
|
|
so Lis 17, 2007 10:14 pm |
|
|
Wally
zobák
|
|
|
Slunik: brýý den! Přijedete s Tomem taky na chlastačku do Prahy?
Drag: to u mě nehrozí, pač každá na to auto začne dřív žárlit... A to platilo už u Primky, u tohodle tuplem...
|
|
so Lis 17, 2007 11:30 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
Drag - člověče je to hrozný, když máš "lepší" auto - řidiči v koncernovejch mrdkách tě chtěj nasrat i když jim nic neděláš... Ještě že není léto, pač by ti do auta lezly ženský i střechou... I matinka si už chtěla uděšlat plastiku, aby tomu autu prej nedělala ostudu! Příště se chce podívat na nějaký Zetka, až bude sraz! Safra, safra, Wally, jen matinku přiveď, ať se vyprdne na plastiku, no zetka jsou na ní zvědaví,teda já jsem zvědavej, to víš, jsme už velká rodina, jen matinek pramálo
Ondra - Čau! |
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
ne Lis 18, 2007 12:02 am |
|
|
sluník
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
Slunik: brýý den! Přijedete s Tomem taky na chlastačku do Prahy?
Drag: to u mě nehrozí, pač každá na to auto začne dřív žárlit... A to platilo už u Primky, u tohodle tuplem... |
Wally:Neblázni,já a chlastačka?to nemyslíš vážně.No,i když kdyby byla vhodná konstalace.........kdo ví!
|
|
ne Lis 18, 2007 6:57 pm |
|
|
Wally
zobák
|
|
|
Kojak: jo, tak to bude mít maminka radost... A ona by si ani nemusela prázdnit kapsy, protože se mi už kolikrát stalo, že si cizí lidi mysleli, že je to moje žena... A to je už průser, pač neváím, jestli tak hrozně vypadám já nebo ona tak dobře...
Sluník: hele tím líp, budeš dělat TAXI, aby si se mnou Tom mohl dát zase panáka... Ubytování totiž asi nebudu schopen zajistit... Proto - mimopražští budou v nevýhodě...
|
|
ne Lis 18, 2007 7:22 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|