Autor |
Zpráva |
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
ehm.. |
|
no.. k vašemu rozhovoru se snad ani nebudu vyjadřovat....
mimochodem..co jsem ti řekl o jejích přednostech?? já náký znám???
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
st Bře 14, 2007 7:25 pm |
|
|
girlforspeed
Člen FanClubu 350Z
|
|
hmm...hmmm...hmmm |
|
Jsi drzí Viktore...budeš pykat
|
|
st Bře 14, 2007 7:27 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
hm.. |
|
co nadělám no...
dragu... tak už je skoro čtvrtek a já sem nákej zmatenej z tý soboty..
no..to ej ted asi jedno co?
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
st Bře 14, 2007 7:33 pm |
|
|
linda350z
Člen FanClubu 350Z
|
srázek |
|
zdrawím a též potvrzuju účast..jen bych potřebovala už nejaký ty podrobnosti, kde, v kolik a tak podobne lin
|
|
st Bře 14, 2007 8:29 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
:-)))) |
|
hele lindí..z toho si nic nedělej.. já jediný co vim tak že je to v sobotu...
|
st Bře 14, 2007 8:43 pm |
|
|
Tom
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
Milý pane presidente, tak my asi jedem taky. Už mám letní (na dojezd z loňska), tak by mohla bejt legrace. Jinak ses tu docela rozjel, ty jeden četaři (chataři) . Tom
|
|
čt Bře 15, 2007 5:17 pm |
|
|
linda350z
Člen FanClubu 350Z
|
Re: :-)))) |
|
|
|
hele lindí..z toho si nic nedělej.. já jediný co vim tak že je to v sobotu...
|
jo to já do ted vedela uplne to stejný co ty....už vím zase neco víc...a co ty, jedeš teda??
|
|
čt Bře 15, 2007 6:49 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
:-) |
|
Jestli pojedu lindo???
no..to záleží na hodně věcech.. třeba na povětrnostních podmínkách... na kvalitě vody v tichym oceánu a taky na a nebo na tuhosti porcelánu na hrnčířských trhách v berouně...
ne kecam nesmysly..fakt nevim jesi pojedu..vypadá to že jo..ale záleží jne na tom kdo bude takovej blázen a nechá si za cestu se mnou vykecat díru do hlavy..
sem moc ukecanej...
ne..fakt netušim..ale doufáááááááám...
měj se..
|
čt Bře 15, 2007 7:21 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
Re: 3. akce klubu - Karlovy Vary |
|
|
|
Ohlašuji třetí letošní akci klubu.
Půjde o vyjíždku do Carlsbadu a Sokolova - tam jsme zváni na oběd členem Fan klubu a Tuning klubu Sokolov.
Prohlídneme si Lázně a projedeme se na letišti
Zatím přislíbil účast Drag, Milan, Tom,
Z Fan clubu: Komár, Linda, Viktor
Pro členy klubu budu mít CD s fotkama ze Ženevy.
Zatím se mějte, potvrzujte účast...
Drag |
Po aktualizaci....
|
|
čt Bře 15, 2007 8:33 pm |
|
|
Anonymní
|
Re: :-) |
|
|
|
Jestli pojedu lindo???
no..to záleží na hodně věcech.. třeba na povětrnostních podmínkách... na kvalitě vody v tichym oceánu a taky na a nebo na tuhosti porcelánu na hrnčířských trhách v berouně...
ne kecam nesmysly..fakt nevim jesi pojedu..vypadá to že jo..ale záleží jne na tom kdo bude takovej blázen a nechá si za cestu se mnou vykecat díru do hlavy..
sem moc ukecanej...
ne..fakt netušim..ale doufáááááááám...
měj se.. |
jasný chápu
|
|
pá Bře 16, 2007 8:02 am |
|
|
komar
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
Jak sem rekl omlouvam se za to nedorozumeni an tom obede a poresime to co nejdrive, moc vam dekuju za vasi ucast...
Moc jste mi pomohli, a jak sem rekl, pokud je v mych silach, kdykoliv, jakkoliv, kdekoliv, cokoliv. Ahoj
|
|
ne Bře 18, 2007 11:10 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
Jak sem rekl omlouvam se za to nedorozumeni an tom obede a poresime to co nejdrive, moc vam dekuju za vasi ucast...
Moc jste mi pomohli, a jak sem rekl, pokud je v mych silach, kdykoliv, jakkoliv, kdekoliv, cokoliv. Ahoj |
Neboj, my si to vyberem zpátky, v květnu - asi 28. bude Z TUNING DAY v Příbrami, my to zorganizujeme a potřebujeme pomoc od Fan clubu
Bude to tuning sraz, profi organizace, takže se i přiučíš
Disciplíny: showcar, sprint, drift, gumy. Bude to i s občerstvením, a ohrazením - holt máme větší možnosti....
Ale neboj, k tobě si pro pohár v květnu dojedu
|
|
po Bře 19, 2007 12:20 am |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
Drag |
|
jak už sem řekl.. se mnou můžete počítat..
|
po Bře 19, 2007 12:10 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
Založen: 14.1.2007 Příspěvky: 607 Bydliště: Prague, to je město moje |
|
|
|
|
|
|
|
Moc jste mi pomohli, a jak sem rekl, pokud je v mych silach, kdykoliv, jakkoliv, kdekoliv, cokoliv. Ahoj |
Neboj, my si to vyberem zpátky, v květnu - asi 28. bude Z TUNING DAY v Příbrami, my to zorganizujeme a potřebujeme pomoc od Fan clubu
Disciplíny: showcar, sprint, drift, gumy. Bude to i s občerstvením, a ohrazením - holt máme větší možnosti....
Ale neboj, k tobě si pro pohár v květnu dojedu |
dragu 28.května je pondělí a jestli to chces dat na ten víkend tak fakt newim jestli mi to nedelas naschval pač 25.-27.května je sraz nissanclubu a ten vikend pred tim taky nemuzu pac budu mit tesne pred maturitama
_________________ NISSAN FOREVER |
|
po Bře 19, 2007 4:24 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ale neboj, k tobě si pro pohár v květnu dojedu |
dragu 28.května je pondělí a jestli to chces dat na ten víkend tak fakt newim jestli mi to nedelas naschval pač 25.-27.května je sraz nissanclubu a ten vikend pred tim taky nemuzu pac budu mit tesne pred maturitama |
No, musíme to posunout na sobotu 2.6.2007, protože stojíme o účast Nissanů z Nissanclubu. Budeme je oficiálně zvát.
|
|
po Bře 19, 2007 5:13 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|