Autor |
Zpráva |
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
Kojak v televizi!!!! |
|
Jarda mě asi zabije protože mi zakázal o čemkoli psát ale měto nedá.
Kojak byl totiž kontaktován českou televizí kvůli jeho zetku pro pravidelný motopořad Auto moto revue. Už jednou jsme byli na natáčení v Příbrami ale protože pršelo tak se to přehodilo na dnešek. Po pár větách jsme zetko i pořádně protáhli na milovickém letičti. Určitě vám dáme vědět kdy přesně bude jardík v televizi a na 100%se podívejte. Myslim že to bude stát za to!!!!!
Jardík mi skromě zakazuje se o čemkoli chlubit ale já mam prořízlou tlamu tak mi držte palce aby nebyla tlama rozbitá...až se to dozví)
mějte se fajn:-)))
Viktůrek II. Z boží vůle práskač...
PS: když jsme dorazili domu dostal chut na houby..a protože má les hned předbarákem vzal si rovnou dva košíky.. já sem se mu chechtal a řekl se nikam nejdu že to všecko někdo vyzbíral... trochu jsem sklapnul když přišel...přišel s dvoma plnýma košíkama hřibů...
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
pá Říj 05, 2007 6:54 pm |
|
|
sluník
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
To víš,kdo umí,ten umí!Holt léta praxe a hlavně zkušenosti!Beboj,třeba časem taky budeš chodit z lesa kromě klíšťat i s houbama.
|
|
pá Říj 05, 2007 7:24 pm |
|
|
Anonymní
|
Re: Kojak v televizi!!!! |
|
|
|
Kojak byl totiž kontaktován českou televizí kvůli jeho zetku pro pravidelný motopořad Auto moto revue. Už jednou jsme byli na natáčení v Příbrami ale protože pršelo tak se to přehodilo na dnešek. Po pár větách jsme zetko i pořádně protáhli na milovickém letičti. Určitě vám dáme vědět kdy přesně bude jardík v televizi a na 100%se podívejte. Myslim že to bude stát za to!!!!!
Jardík mi skromě zakazuje se o čemkoli chlubit ale já mam prořízlou tlamu tak mi držte palce aby nebyla tlama rozbitá...až se to dozví)
PS: když jsme dorazili domu dostal chut na houby..a protože má les hned předbarákem vzal si rovnou dva košíky.. já sem se mu chechtal a řekl se nikam nejdu že to všecko někdo vyzbíral... trochu jsem sklapnul když přišel...přišel s dvoma plnýma košíkama hřibů... |
To si piš klacku, ani ta Boží vůle ti nepomůže. Už čistím svého Sig Sauera Něco ti tam uniklo, ale u toho už nebudeš
|
|
pá Říj 05, 2007 8:58 pm |
|
|
vlastik.vitek
Člen FanClubu 350Z
|
:D |
|
Hehe, na houby taky moc nechodím, protože většinou nic nenajdu (asi sem slepý) doufám že jsi to Jardovi všechno nesnědl Jinak určitě napiště kdy to bude, jestli příštítýden, měsíc nebo tak
|
|
pá Říj 05, 2007 11:37 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
|
|
PS: když jsme dorazili domu dostal chut na houby..a protože má les hned předbarákem vzal si rovnou dva košíky.. já sem se mu chechtal a řekl se nikam nejdu že to všecko někdo vyzbíral... trochu jsem sklapnul když přišel...přišel s dvoma plnýma košíkama hřibů... |
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
so Říj 06, 2007 2:12 pm |
|
|
Petr
Člen FanClubu 350Z
Založen: 27.1.2007 Příspěvky: 78 Bydliště: Čistá v Krkonoších |
|
|
jj když byla minulý týden v auto moto revue ta Honda Prelude tak tam stálo v pozadí Kojakovo 350z
|
|
st Říj 10, 2007 6:38 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
|
|
jj když byla minulý týden v auto moto revue ta Honda Prelude tak tam stálo v pozadí Kojakovo 350z |
jj.. to byl Míťa.. byli jsme tam a původně nás měli natočit už tam ale hned co míta dojezdil začalo chcát a my jeli slavnostně domu...
čau
|
st Říj 10, 2007 8:33 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|