Autor |
Zpráva |
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
Kuličky |
|
drag si sem může dát fotbal, hokej, formule i golf tak já tu budu mít cvrnkání kuliček.. kdopodlehl tomuto silově vytíženém sportu pište,... budem měnit kuličky:-))
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
st Říj 03, 2007 7:21 pm |
|
|
Ondra.
četař
|
|
|
naposledy jsem je hrál asi před 6 rokama
můžu založit téma Prší-karty ?
|
|
st Říj 03, 2007 7:42 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
|
|
|
naposledy jsem je hrál asi před 6 rokama
můžu založit téma Prší-karty ? |
určitě by sis mohl založit i prší počasí..ale aby si šel s dobou a s tim o čem se mluví rači si dej téma rostává...než prší... budeš IN...
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
st Říj 03, 2007 7:47 pm |
|
|
wooffy
vojín
|
Re: Kuličky |
|
|
|
drag si sem může dát fotbal, hokej, formule i golf tak já tu budu mít cvrnkání kuliček.. kdopodlehl tomuto silově vytíženém sportu pište,... budem měnit kuličky:-)) |
vyměním pět hliněnek za jednu duhovou skleněnku
|
|
st Říj 03, 2007 7:48 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
|
|
|
|
drag si sem může dát fotbal, hokej, formule i golf tak já tu budu mít cvrnkání kuliček.. kdopodlehl tomuto silově vytíženém sportu pište,... budem měnit kuličky:-)) |
vyměním pět hliněnek za jednu duhovou skleněnku |
tak to teda ne.. nejsem žádnej začátečník abys mě takhle podrazácky obral.. to si nech na jiný ty amatére
|
st Říj 03, 2007 7:50 pm |
|
|
wooffy
vojín
|
|
|
|
|
|
|
|
tak to teda ne.. nejsem žádnej začátečník abys mě takhle podrazácky obral.. to si nech na jiný ty amatére |
šest.Víc nedám
|
|
čt Říj 04, 2007 7:42 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tak to teda ne.. nejsem žádnej začátečník abys mě takhle podrazácky obral.. to si nech na jiný ty amatére |
šest.Víc nedám |
mě jen tak neoblbneš.. hraju kuličky už leta.. moje vítěztví pamatujou žišku s oběma očima..)
|
čt Říj 04, 2007 7:58 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|