Autor |
Zpráva |
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
Vlastíček Vítků |
|
tak mě napadlo že máme novýho klubáka a víme o něm prd.. tak třeba jak se jmenuješ se ptát je zbytečný..ale co děláš za školu, jaký si měl vysvědčení.. a bla bla bla..
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
pá Zář 14, 2007 10:23 pm |
|
|
vlastik.vitek
Člen FanClubu 350Z
|
Re: Vlastíček Vítků |
|
|
|
tak mě napadlo že máme novýho klubáka a víme o něm prd.. tak třeba jak se jmenuješ se ptát je zbytečný..ale co děláš za školu, jaký si měl vysvědčení.. a bla bla bla.. |
Tak jméno snad všichni vědí, pro ty co to nevědí jsem Vlasťa Vítek, jsem z Brumova-Bylnice, to je taková prdel asi 50km od Zlína Je mi 16,
tedka dělám Střední průmyslovku ve Zlíně, obor technické lyceum, jsem na intru, proto se sem dostanu málokdy, jinak na vízo na základce jsem měl jen jednu dvojku
|
|
pá Zář 14, 2007 11:23 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
|
|
|
|
tak mě napadlo že máme novýho klubáka a víme o něm prd.. tak třeba jak se jmenuješ se ptát je zbytečný..ale co děláš za školu, jaký si měl vysvědčení.. a bla bla bla.. |
Tak jméno snad všichni vědí, pro ty co to nevědí jsem Vlasťa Vítek, jsem z Brumova-Bylnice, to je taková prdel asi 50km od Zlína Je mi 16,
tedka dělám Střední průmyslovku ve Zlíně, obor technické lyceum, jsem na intru, proto se sem dostanu málokdy, jinak na vízo na základce jsem měl jen jednu dvojku |
jednu dvojku?? to je trestuhodné!!!!
a z čehopak?
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
pá Zář 14, 2007 11:46 pm |
|
|
vlastik.vitek
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
tedka dělám Střední průmyslovku ve Zlíně, obor technické lyceum, jsem na intru, proto se sem dostanu málokdy, jinak na vízo na základce jsem měl jen jednu dvojku |
a z čehopak? |
Z češtiny
|
|
so Zář 15, 2007 10:07 am |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
Založen: 14.1.2007 Příspěvky: 607 Bydliště: Prague, to je město moje |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a z čehopak? |
Z češtiny |
tvuj mateřský jazyk a ty z neho mas takovou spatnou známku
_________________ NISSAN FOREVER |
|
so Zář 15, 2007 10:16 am |
|
|
vlastik.vitek
Člen FanClubu 350Z
|
|
so Zář 15, 2007 10:58 am |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
|
moc se nesměj..to neni vůbec nic ftipnýho.... například já ani jednu dvojku neměl... teda jo z chování..ale jinak samý čtyřky..
|
so Zář 15, 2007 11:30 am |
|
|
vlastik.vitek
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
moc se nesměj..to neni vůbec nic ftipnýho.... například já ani jednu dvojku neměl... teda jo z chování..ale jinak samý čtyřky.. |
He he, na pololetí sem měl samé jedničky, pak mě přijali na školu bez příjimaček tak jsem se pak na učení vys.... ee teda vykašlal
|
|
so Zář 15, 2007 1:23 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
Založen: 14.1.2007 Příspěvky: 607 Bydliště: Prague, to je město moje |
|
|
|
|
|
|
|
moc se nesměj..to neni vůbec nic ftipnýho.... například já ani jednu dvojku neměl... teda jo z chování..ale jinak samý čtyřky.. |
He he, na pololetí sem měl samé jedničky, pak mě přijali na školu bez příjimaček tak jsem se pak na učení vys.... ee teda vykašlal |
no vidis vikturka prijali a on to nepovesil na hrebik furt se ucil a dostal same krasny čtyrky
_________________ NISSAN FOREVER |
|
so Zář 15, 2007 1:35 pm |
|
|
Hanička
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
Hěj nějak moc chytrej ne?:Dse mi nezdá
|
|
so Zář 15, 2007 6:55 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
Jo Viki, tady je zářivý příklad toho, že lze jezdit na srazy a být výborný. Ale tobě stačí být dobrý. Nojo, tak se zejtra předveď,klacku
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
ne Zář 16, 2007 7:09 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
|
|
|
Jo Viki, tady je zářivý příklad toho, že lze jezdit na srazy a být výborný. Ale tobě stačí být dobrý. Nojo, tak se zejtra předveď,klacku |
hm..ani mi to nepřipomínej... už dva dny sem nebyl na záchodě jak mam sevřený půlky...
|
ne Zář 16, 2007 7:25 pm |
|
|
sluník
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
|
|
Jo Viki, tady je zářivý příklad toho, že lze jezdit na srazy a být výborný. Ale tobě stačí být dobrý. Nojo, tak se zejtra předveď,klacku |
hm..ani mi to nepřipomínej... už dva dny sem nebyl na záchodě jak mam sevřený půlky... |
Klíííííííííííd my na tebe myslíme! Držíme pěsti a napovídáme v rodné japonštině.
|
|
ne Zář 16, 2007 7:46 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hm..ani mi to nepřipomínej... už dva dny sem nebyl na záchodě jak mam sevřený půlky... |
Klíííííííííííd my na tebe myslíme! Držíme pěsti a napovídáme v rodné japonštině. |
no rpávě... si vzpomínam když sem dělal přímačky k matuře.. taky všichni věřili a neuděllaq sem to..nejde o to že si nevěřim ale o to že mě někdo z učitelů vykoupe..
|
ne Zář 16, 2007 8:23 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
vrr |
|
Viki přestaň koktat a přehazovat písmenka, nacpi se a jdi chrnět. Zítra má svítit sluníčko, druhé Sluníčko drží palečky,a to my všichni , tak se čiň, slíbil jsi to. Jo a si už dospělěj, ta nefńukej. Zítra zavolej, jak vypadneš ze dveří..... Bude to dobrý, automechaniku. A už se ptal Mlčoch,kdy nastoupíš.
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
ne Zář 16, 2007 8:30 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|