Autor |
Zpráva |
sluník
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
Předpokládám,že kdyby něco takového udělal svého časo Schumacher,tak se za to bude ještě velebit a tvrdit,že je soutěživý a že to udělal správně.Vzhledem k tomu,že Alonso není Schumacher,tak je třeba ho odsoudit.
|
|
ne Srp 05, 2007 12:03 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
Předpokládám,že kdyby něco takového udělal svého časo Schumacher,tak se za to bude ještě velebit a tvrdit,že je soutěživý a že to udělal správně.Vzhledem k tomu,že Alonso není Schumacher,tak je třeba ho odsoudit. |
To není pravda, pamatuju si, že když Šumák vyšoupl jednoho jezdce z trati, dostal na tři závody distanc.....
Ale to nešlo o kolegu ze stejné stáje
Trest navíc dostala celá stáj, takže to podělali asi i šéfové stáje....
|
|
ne Srp 05, 2007 12:37 pm |
|
|
sluník
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
Ano,to máš pravdu.Já ale nemluvila o tom,co kdo dostal za trest.Mluvila jsem o tom,co si všeobecně lidé myslí.Loni,když Schumacher zablokoval zatáčku v Monaku,tak to bylo taky podle mě nesportovní jednání.A když jsem se o tom bavila s jedním nejmenovaným členem tohoto klubu,tak mi bylo řečeno,že to udělal správně.Tak nechápu,proč teď odsuzujete Alonsa za v podstatě stejnou ,,chybu".No,ale co člověk to názor a myslím,že v tom,co se týče formule se asi neshodneme.každý má svého oblíbence a toho si bude i hájit,takže je to celkem zbytečná debata.je to skoro stejné,jako když se mají na něčem shodnout politické strany,ty jsou maximálně schopné shodnout se na výši svých platů a co nejdříve si je odhlasovat.Jinak co strana to jiný názor.
|
|
ne Srp 05, 2007 3:52 pm |
|
|
wooffy
vojín
|
|
|
Myslím že to Alonzovi tak trošku stouplo do hlavy a nesnese nic jinýho než bejt nejlepší.A to bohužel i ve svém týmu.Za to co udělal,bych ho poslal jezdit motokáry.Ale pro tým pořád nese peníze a to je pro ně hlavní.Je jedno jak toho docílí,hlavně že se vyplatí.
|
|
po Srp 06, 2007 1:01 pm |
|
|
Anonymní
|
|
|
|
|
Myslím že to Alonzovi tak trošku stouplo do hlavy a nesnese nic jinýho než bejt nejlepší.A to bohužel i ve svém týmu.Za to co udělal,bych ho poslal jezdit motokáry.Ale pro tým pořád nese peníze a to je pro ně hlavní.Je jedno jak toho docílí,hlavně že se vyplatí. |
http://moto.sport.cz/clanek/116452-alonsovy-dny-v-mclarenu-jsou-pry-secteny.html
Jak je vidět, tak Alonz je tak dobrej, že odejde sám
On prostě nepochopil, že tým jsou dva jezdci a bez nich se Pohár konstruktérů nezíská......
|
|
po Srp 06, 2007 1:39 pm |
|
|
MysickaMandy
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
|
|
Myslím že to Alonzovi tak trošku stouplo do hlavy a nesnese nic jinýho než bejt nejlepší.A to bohužel i ve svém týmu.Za to co udělal,bych ho poslal jezdit motokáry.Ale pro tým pořád nese peníze a to je pro ně hlavní.Je jedno jak toho docílí,hlavně že se vyplatí. |
http://moto.sport.cz/clanek/116452-alonsovy-dny-v-mclarenu-jsou-pry-secteny.html
Jak je vidět, tak Alonz je tak dobrej, že odejde sám
On prostě nepochopil, že tým jsou dva jezdci a bez nich se Pohár konstruktérů nezíská...... |
Myslím si, že tam nikomu chybět nebude
_________________ Pac a Pusu Mandy |
|
po Srp 06, 2007 4:09 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
turecko |
|
Tak jak to dnes dopadne??
Kvalifikaci vyhrál Massa na Ferrari před Hamiltonem, můj tip pro dnešní závod je Raikonen, nebo Hamilton...
Jsem zvědav na strategii stáje Ferrari.
|
|
ne Srp 26, 2007 7:38 am |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
Založen: 14.1.2007 Příspěvky: 607 Bydliště: Prague, to je město moje |
|
Re: turecko |
|
|
|
Kvalifikaci vyhrál Massa na Ferrari před Hamiltonem, můj tip pro dnešní závod je Raikonen, nebo Hamilton...
Jsem zvědav na strategii stáje Ferrari. |
nejak ti tip nevyšel co?
_________________ NISSAN FOREVER |
|
ne Srp 26, 2007 4:30 pm |
|
|
sluník
Člen FanClubu 350Z
|
Re: turecko |
|
|
|
|
|
Jsem zvědav na strategii stáje Ferrari. |
nejak ti tip nevyšel co? |
|
|
ne Srp 26, 2007 7:37 pm |
|
|
Anonymní
|
|
|
Jsem zvědavý, jak to dopadne zítra v Monze...
Vyhraje Ferrari???
|
|
so Zář 08, 2007 5:52 pm |
|
|
Ondra.
četař
|
|
|
Doufám ve výhru Hamiltona, zasloužil by si to když má po boku takovýho vola ...
|
|
so Zář 08, 2007 6:27 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
po Zář 24, 2007 10:25 pm |
|
|
wooffy
vojín
|
|
|
Však ať jde.Udělá ferrari akorát ostudu,řitipich jeden.
|
|
út Zář 25, 2007 10:07 am |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
Toho hajzla by neměl vzít vůbec nikdo, každýho podrazí pro svůj prospěch. Jezdí dobře, ale je nepoužitelnej
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
út Zář 25, 2007 1:34 pm |
|
|
sluník
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
No co naděláš,někomu se vyplatí když někomu leze do analu,někdo zas má rád když mu tam někdo leze. Holt to je věc názoru.Každý dělá co umí.
|
|
út Zář 25, 2007 1:40 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|