Autor |
Zpráva |
Zdeny
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
Navi CD do Z350 |
|
Přátelé, nevíte někdo, zda je skutečně pravda, že do origo navi Xanavi do Z350 vůbec v Nissanu nevyrobili CD pro ČR (resp. celou střední Evropu?) To si snad dělají prdel...to ji mám vyhodit? Nevíte někdo? Díky
|
|
út Srp 21, 2007 3:20 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
Re: Navi CD do Z350 |
|
|
|
Přátelé, nevíte někdo, zda je skutečně pravda, že do origo navi Xanavi do Z350 vůbec v Nissanu nevyrobili CD pro ČR (resp. celou střední Evropu?) To si snad dělají prdel...to ji mám vyhodit? Nevíte někdo? Díky |
No nechodí to tady, rovněž na vozech z GB Při koupi vozu, tě měl prodejce informovat. Po dodávcevozu jsem si tam dal Alpine
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
út Srp 21, 2007 5:46 pm |
|
|
Zdeny
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
A nedělá se náhodou stejná navi do Murana?tam to taky nechodí?
|
|
út Srp 21, 2007 7:41 pm |
|
|
Kamikaze
Playboy klubu
Založen: 24.7.2007 Příspěvky: 41 Bydliště: Karlovy Vary - Praha |
|
|
|
Mam DVD navigaci pro zapadni evropu a funguje. Zatim neznam nikoho kdo ma neco pro CR.
_________________ We only live once........ |
|
út Srp 21, 2007 9:06 pm |
|
|
IvoNinja
svobodník
Založen: 17.8.2007 Příspěvky: 79 Bydliště: Bratislava, Slovakia |
|
|
|
Ja mam 350Z z Nemecka a v tom bola samozrejme uz aj navigacia s DVD, zatial som bol len v Nemecku, Rakusku a Slovensku, ale vsetko bolo na mape. Teda Slovensko je biedne pokryte, su tam len tie vacsie mesta zaznacene, ale Bratislava je tam napr. uplne cela a podrobne vsetky ulice aj podla cisiel domov.
|
|
st Srp 22, 2007 10:16 am |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|