Autor |
Zpráva |
komar
Člen FanClubu 350Z
|
Pro prezidenta a sefa FAN |
|
Zdravicko, tak se to lehce ztratilo v tematu "HURAAA" tak to prihodim takhle, doufam ze se na me nebudete zlobit.
Mel jsem takovej malej navrh kdyz, jestli by se dal jak je odkaz na webu FAN CLUB, treba tam vypsat cleny FAN, at vime nebo sem na foru kazdej by pridal fotecku aby se vedelo o koho jde, ja v tom zacinam stracet prehled a vlastne ted ani nevim kolik nas je ...
PS: nekamenovat prosim je to jen malinkatej navrh, kdyz bude zavrhnut nebudu se zlobiti )))
Jinak uz se na vas tesim do mimone, snad se sejdeme uz nekteri v patek a poklabosime a popijem
|
|
čt Srp 16, 2007 9:17 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
Re: Pro prezidenta a sefa FAN |
|
|
|
Zdravicko, tak se to lehce ztratilo v tematu "HURAAA" tak to prihodim takhle, doufam ze se na me nebudete zlobit.
Mel jsem takovej malej navrh kdyz, jestli by se dal jak je odkaz na webu FAN CLUB, treba tam vypsat cleny FAN, at vime nebo sem na foru kazdej by pridal fotecku aby se vedelo o koho jde, ja v tom zacinam stracet prehled a vlastne ted ani nevim kolik nas je ...
PS: nekamenovat prosim je to jen malinkatej navrh, kdyz bude zavrhnut nebudu se zlobiti )))
Jinak uz se na vas tesim do mimone, snad se sejdeme uz nekteri v patek a poklabosime a popijem |
no.. můj milý dráčku.. musim souhlasit s komárem.. třeba já mam úžasnou fotku v růžovejch tangáčích a zelenym paraplíčkem..
dělam si prdel.. fakt je to pěknej nápad.. ale uskutečnil by se asi tak za rok minimálně..
jinak chválim stránku že se tam oběvili odkazy na fotky z příbrami a pod..
jinak bylo by fajn na ofic. stránce doplnit počet a jména členů..
zatim ahoj
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
čt Srp 16, 2007 9:22 pm |
|
|
komar
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
klidne bych to vypsal tady na foru pokud je to problem...
zalozit tema - seznam clenu FAN a kazdej by tam napsal + prihodil svou fotecku, je jasne ze treba Vikturka a Lindu znam, videli sme se v SO a pak i na dalsich akci slunika a mobiho z nissan clubu ale ostatni? vzdyt tu pribude jen jmeno :-/
|
|
čt Srp 16, 2007 9:26 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|