Autor |
Zpráva |
Míra
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
Ahoj vsichni!!! Tento sraz na okruhu byl to nejlepsi co jsem kdy zazil. Jezdil jsem na okruhu poprve a bylo to lepsi nez kvalitni sex. Je asi pravda ze auto dostava fakt zabrat ale zato to fatk stoji. Musim dat nove brzdove desky ale nemam Bremba tak me to stat moc nebude. Jinak z brzdama jsem docela spokojenej levnej provoz a pul hodky taky vydrzej. Uz se tesim na dalsi akci na okruhu. Byl to sraz o krasnych autech ktery opravdu dokazou jet moc rychle. Je parada je videt v akci a souperit snima na jedne draze. Ten pocit se neda popsat ale musi se zazit!!!!
|
|
čt Srp 09, 2007 9:22 pm |
|
|
sluník
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
Ty jo krásný fotejsky! Ty Carrery vidět pohromadě je stejně mazec!
|
|
pá Srp 10, 2007 3:57 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
Ahoj vsichni!!! Tento sraz na okruhu byl to nejlepsi co jsem kdy zazil. Jezdil jsem na okruhu poprve a bylo to lepsi nez kvalitni sex. Je asi pravda ze auto dostava fakt zabrat ale zato to fatk stoji. Musim dat nove brzdove desky ale nemam Bremba tak me to stat moc nebude. Jinak z brzdama jsem docela spokojenej levnej provoz a pul hodky taky vydrzej. Uz se tesim na dalsi akci na okruhu. Byl to sraz o krasnych autech ktery opravdu dokazou jet moc rychle. Je parada je videt v akci a souperit snima na jedne draze. Ten pocit se neda popsat ale musi se zazit!!!! |
No gratuluji ti k životnímu Velešuku , já raději ten sexík
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
pá Srp 10, 2007 4:12 pm |
|
|
wooffy
vojín
|
|
|
A já blbec jsem to propracoval.A to jsem Brňák
|
|
pá Srp 10, 2007 6:44 pm |
|
|
MysickaMandy
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
Ahoj vsichni!!! Tento sraz na okruhu byl to nejlepsi co jsem kdy zazil. Jezdil jsem na okruhu poprve a bylo to lepsi nez kvalitni sex. Je asi pravda ze auto dostava fakt zabrat ale zato to fatk stoji. Musim dat nove brzdove desky ale nemam Bremba tak me to stat moc nebude. Jinak z brzdama jsem docela spokojenej levnej provoz a pul hodky taky vydrzej. Uz se tesim na dalsi akci na okruhu. Byl to sraz o krasnych autech ktery opravdu dokazou jet moc rychle. Je parada je videt v akci a souperit snima na jedne draze. Ten pocit se neda popsat ale musi se zazit!!!! |
Tak to bych chtěla teda ten okruh zažít, když tvrdíš, že lepší než kvalitní sex, to může být vcelku zajímavý posoudit
_________________ Pac a Pusu Mandy |
|
pá Srp 10, 2007 9:26 pm |
|
|
Anonymní
|
|
|
|
|
Miro Miro, nevim co mas za zkusenosti ale asi ti budu muset nekde zaridit nejakej zajimavej vecirek, pak to budes moct srovnat....nekdy to stoji za ... ale vetsinou je to lepsi!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
pá Srp 10, 2007 10:05 pm |
|
|
pipni
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
Re: Autodrom Brno - 8.8. |
|
Uz mi prisly vysledky z Brna mailem... Jen tak pro srovnani jakou max. rychlost jste dosahovali na cilove rovince a kdy jste zacali brzdit?
|
|
so Srp 11, 2007 8:31 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
Podle výsledků byl nejlepší ze Zetek náš člen Petas, pak já, Míra, Kamikaze, Pipni, a potom frajeři se zetkama, kteří nejsou našimi členy
Je vidět, že je v Brně Petas doma - gratuluji
A nejvíc mě překvapil Kamikaze - z Infiniti G35 vymáčkl nečekané
|
|
so Srp 11, 2007 11:38 pm |
|
|
petas
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
děkuji, děkuji jojo sladký domov
ps: ted dělám na videu, bylo to pěkný svezení!!!
|
|
po Srp 13, 2007 10:21 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|