Autor |
Zpráva |
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
:-) |
|
čau všichni...
mám jednu moc velikou prozbičku...
jedete někdo sám na okruh??? že bych věděl o krásnym fan klubákovi který touží po tom tam být.... dík moc..
jinak dragu... to si nám neřekl že si začal kempovat...viděl sem zetko dneska u č.krumlova ve stanovym kempu.. kdybych měl čas tak se stavim:-)))))))
zatim ahoj
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
pá Srp 03, 2007 7:55 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
Re: :-) |
|
|
|
čau všichni...
jedete někdo sám na okruh??? že bych věděl o krásnym fan klubákovi který touží po tom tam být.... dík moc..
jinak dragu... to si nám neřekl že si začal kempovat...viděl sem zetko dneska u č.krumlova ve stanovym kempu.. kdybych měl čas tak se stavim:-)))))))
zatim ahoj |
Drahý, milovaný Viktore, kempuji na srazech, ale v Krumlově nejsem a letos jsem nebyl..... A nechce se mi věřit, že by sis mě spletl
|
|
pá Srp 03, 2007 8:10 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
|
|
|
|
čau všichni...
zatim ahoj |
Drahý, milovaný Viktore, kempuji na srazech, ale v Krumlově nejsem a letos jsem nebyl..... A nechce se mi věřit, že by sis mě spletl |
to si děláš prdel nebo sem tak debilní... ??
jeli jsme cca 30km/h a zlatý zetko s bílym pruhem snad poznam... neviděl sem air brush ...bylo jen ze předu ale určitě si to byl ty... nejsi náměsíčnej??
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
pá Srp 03, 2007 8:12 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
|
čau všichni...
zatim ahoj |
Drahý, milovaný Viktore, kempuji na srazech, ale v Krumlově nejsem a letos jsem nebyl..... A nechce se mi věřit, že by sis mě spletl |
jeli jsme cca 30km/h a zlatý zetko s bílym pruhem snad poznam... neviděl sem air brush ...bylo jen ze předu ale určitě si to byl ty... nejsi náměsíčnej?? |
Jezdí ještě jedno.je pomalovaný jak velikonoční vejce, škoda že nezkouk SPZ. Bylo viděno na Strakonický, Praha to není
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
pá Srp 03, 2007 8:35 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
čau všichni...
zatim ahoj |
jeli jsme cca 30km/h a zlatý zetko s bílym pruhem snad poznam... neviděl sem air brush ...bylo jen ze předu ale určitě si to byl ty... nejsi náměsíčnej?? |
Jezdí ještě jedno.je pomalovaný jak velikonoční vejce, škoda že nezkouk SPZ. Bylo viděno na Strakonický, Praha to není |
ted nevim jesi sem za debila a nebo jesi fakt druhý existuje:-)
jo a tatíku jardíku..už se ti tvoří pár CDček
|
pá Srp 03, 2007 8:38 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
čau všichni...
zatim ahoj |
Jezdí ještě jedno.je pomalovaný jak velikonoční vejce, škoda že nezkouk SPZ. Bylo viděno na Strakonický, Praha to není |
ted nevim jesi sem za debila a nebo jesi fakt druhý existuje:-)
jo a tatíku jardíku..už se ti tvoří pár CDček |
Já seděl, resp. parkoval do 14 hod na Smíchově a pak lítal mezi Pankrácem a Smíchovem, takže z Prahy ani ťuk, jo a myslím to upřímně
|
|
pá Srp 03, 2007 9:50 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
Jo a pozoooor, jsou k dostání tapety na mobil s fotkou mého Draga 1, tak se třeba mohla nějaká opice bez fantasie inspirovat.....
(jsem v tom nevinně - bohužel tohle jsem nevymyslel)
A Jarda a Pavel maj fotku v AutoSport tuningu.......ze srazu v Hradci.
|
|
pá Srp 03, 2007 9:54 pm |
|
|
komar
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
No money, no okruh, navic mam ted nabito, dnes sem byl Liberec, dalsi vikend Pribram, Krasno, Mimon, Klubovej sraz vikendovej, Plasy, Blatna, Plana, nic, nic, Krajkova a mezitim je jeste opravky a maturita
|
|
so Srp 04, 2007 7:39 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
No money, no okruh, navic mam ted nabito, dnes sem byl Liberec, dalsi vikend Pribram, Krasno, Mimon, Klubovej sraz vikendovej, Plasy, Blatna, Plana, nic, nic, Krajkova a mezitim je jeste opravky a maturita |
Tak to máš fakt nabitej program.....
|
|
so Srp 04, 2007 8:18 pm |
|
|
sluník
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
No ty jo,Komár už je na tom skoro jak já,včetně akutního nedostatku peněz. Akorát já mám maturitu úspěšně za sebou už několik desítek let.
|
|
so Srp 04, 2007 9:58 pm |
|
|
komar
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
Drag ja si myslim ze to je dost nabity
Slunik, no co bych za to dal ji mit a mit od toho pokoj a ten akutni nedostatek penez, no to by ses divila, ale na sezonu sem mel odlito bokem asi tak jako na nissan srazik, na kterym sem nechal az moc ...
|
|
út Srp 07, 2007 4:58 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|