Obsah fóra Z-Club
RegistraceHledatFAQSeznam uživatelůUživatelské skupinyPřihlášení
Kdo je kdo - představení
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Zaslat odpověď    Obsah fóra Z-Club » Diskuze - open forum Zobrazit předchozí téma
Zobrazit následující téma
Kdo je kdo - představení
Autor Zpráva
mobileus
Člen FanClubu 350Z

Příspěvek Citovat
tak dragu sorry tak mam nissana sunnyho N13 1,6 na naučení uplne perfektní vozidlo žádný fávo ale NISSAN Laughing
je mi 19,5
muzske pohlavi
178cm
65kg
koníčky: auto, PC, přítelkyne a nissan, nissan a jeste jednou nissan
Laughing Laughing Laughing
moje oxidace: 350z forum, nissanclub, nismo, 200sx forum, magori

jo martine a chtel bych mit pristup na fanclub tak co s tim udelas ??
prosim prosim smutne koukam

jelikoz tu ste vsichni muzskeho pohlavi tak vam musim oznamit ze sem heterosexuál Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

st Úno 21, 2007 5:31 pm Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z

Příspěvek Citovat
mobileus napsal:
tak dragu sorry tak mam nissana sunnyho N13 1,6 na naučení uplne perfektní vozidlo žádný fávo ale NISSAN Laughing
je mi 19,5
muzske pohlavi
178cm
65kg

jelikoz tu ste vsichni muzskeho pohlavi tak vam musim oznamit ze sem heterosexuál Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Jakube, máš pochvalu....
Naprosto ukázkový představení N.O.C. - 350Z

Na tom heslu do Fan zony pracuju, snad to dneska bude....
st Úno 21, 2007 7:41 pm Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z

Příspěvek Citovat
Drag napsal:
mobileus napsal:
je mi 19,5
muzske pohlavi
178cm
65kg

Jakube, máš pochvalu....

Hele nacelniku, Milan nema sedou barvu, ale Stříbrna Gun, vyuzivej terminologie NISSAN. Jo a pak je v tomto rocniku jeste Stribrna a to je svetla stribrna. A me moc nepomlouvej. Mel by jsi uz vedet, ze Tuning je deviace osobnosti, ktera se projevi tak, ze si koupis pekne, rychle a dobre seriove auto, ktere postupne zdevastujes tak, ze je naprosto neprodejne. A protoze je to deviace, tak kdyz se toho zbavis, tak koupis dalsi pekne, rych....a tak to jde dokola. A samo, ze honis prachy, kde to jde a obcas i poplaces. Za ten litinovej dekl jsem mohl mit 2l oleje. Poctifko. Very Happy Very Happy
čt Úno 22, 2007 4:04 pm Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hovado
Člen N.O.C. - 350Z

Příspěvek Citovat
Kojak napsal:
Drag napsal:
mobileus napsal:
je mi 19,5
muzske pohlavi
178cm
65kg

Jakube, máš pochvalu....

Hele nacelniku, Milan nema sedou barvu, ale Stříbrna Gun, vyuzivej terminologie NISSAN. Jo a pak je v tomto rocniku jeste Stribrna a to je svetla stribrna. A me moc nepomlouvej. Mel by jsi uz vedet, ze Tuning je deviace osobnosti, ktera se projevi tak, ze si koupis pekne, rychle a dobre seriove auto, ktere postupne zdevastujes tak, ze je naprosto neprodejne. A protoze je to deviace, tak kdyz se toho zbavis, tak koupis dalsi pekne, rych....a tak to jde dokola. A samo, ze honis prachy, kde to jde a obcas i poplaces. Za ten litinovej dekl jsem mohl mit 2l oleje. Poctifko. Very Happy Very Happy

Chlapci jsem z vesnice.To slovo "heterosexuál" není to proboha nějaká nakažlivá nemoc? A pro Kojaka- nemáš pravdu ,že vytuněný auto je neprodejný.Třeba to tvoje bys určitě kolem kila prodal.A hrubě s tebou nesouhlasim,že bys za ten dekl měl dva litry oleje.Neměl,protože kdyby nepřišel Drag s tím ,že ho tam máme nechat,protože má v kufru už dva a bylo by to nápadný,tak ho mám v autě já a koupil bych tu kachnu.

čt Úno 22, 2007 9:50 pm Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
viktůrek
Jeho Veličenstvo

Příspěvek :-) Citovat
tak koukám že se totady všecko představuje.. ak musim hold taky..
jsem mladý brzy 19ti letý náčelník z kladna...
netušim co mám ještě napsat.. snad že už něco přez rok mám za svého velikého přítele hovado.. myslim že toho představovat nemusim..
auto už nemám to skončilo hned po první dlouhé projížďce tak že mu vyletěla jedna svíčka i se závitem a prdla mu hlava.. (byl to maluch)
jinak žádný auto neplánuju a ani dlouho asi nebudu páč splácim bouračcku s již zmiňovaným Fiat 126p kterého jsem elegantně zaparkoval do škody fábie..Smile

so Bře 17, 2007 5:29 pm Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
bordel
vojín

Příspěvek Citovat
Jsem Dan a jak je videt na fotce (pokud se zobrazi), rad fotim, neni mi cizi ani prace s kamerou. Moje vytvory muzete videt na stranakch www.photohorizon.net, nee nahodou, tam narazite na auta z tohoto klubu Cool. Jsem konecne plnolety, vlastnim RP a poridil jsem si vysnenou Hondu Civic 5.generace. Momentalne jsem na ni provedl malou generalku motoru, protoze olej co jsem tam nalil se dlouho neohral Laughing . Pisu malou, ale pro me je to vlastne "velka", protoze jsem se do ni pustil s zadnymi zkusenostmi, se servisnim manualem, elektrikarskym naradim a nekolika zbytky gol znacky Tona. Jinak studuji SPS elektrotechnickou v Jecne ulici. V budoucnu bych si rad koupil nejaky "zabavnejsi" auto. Kandidaty jsou Nissan 200sx S13, Skyline HCR32 a BMW e30. A to je asi vsechno.

1.6 SOHC VTEC - žádný Zetko Very Happy
út Dub 10, 2007 9:35 pm Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
mobileus
Člen FanClubu 350Z

Příspěvek Citovat
bordel napsal:
Jsem Dan a jak je videt na fotce (pokud se zobrazi), rad fotim, neni mi cizi ani prace s kamerou. Moje vytvory muzete videt na stranakch www.photohorizon.net, nee nahodou, tam narazite na auta z tohoto klubu Cool. Jsem konecne plnolety, vlastnim RP a poridil jsem si vysnenou Hondu Civic 5.generace. Momentalne jsem na ni provedl malou generalku motoru, protoze olej co jsem tam nalil se dlouho neohral Laughing . Pisu malou, ale pro me je to vlastne "velka", protoze jsem se do ni pustil s zadnymi zkusenostmi, se servisnim manualem, elektrikarskym naradim a nekolika zbytky gol znacky Tona. Jinak studuji SPS elektrotechnickou v Jecne ulici. V budoucnu bych si rad koupil nejaky "zabavnejsi" auto. Kandidaty jsou Nissan 200sx S13, Skyline HCR32 a BMW e30. A to je asi vsechno.

vítam te, znam te z TF
a ses docela odvaznej davat do jednoho pytle S13, E30 a do toho skylina Laughing Laughing

út Dub 10, 2007 9:46 pm Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
bordel
vojín

Příspěvek Citovat
Nehazim je do jednoho pytle, ale jsem mladej a si chci jeste uzivat Laughing, takze bud jednoho ze sportaku. Dvoukilo je takovy ohrany, nicmene kdyz se trochu poladi, tak je myslim dost zabavny, u Skye je problem s prestavbou rizeni Sad a nebo sehnat nejakou e30 tour s dobrou kastli a dat tam 3.5 Cool je to sice rozdil oproti Nissanum, ale bylo by to takovy univerzalnejsi a zabavni auto...

1.6 SOHC VTEC - žádný Zetko Very Happy
st Dub 11, 2007 9:47 am Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
Anonymní

Příspěvek Citovat
bordel napsal:
Nehazim je do jednoho pytle, ale jsem mladej a si chci jeste uzivat Laughing, takze bud jednoho ze sportaku. Dvoukilo je takovy ohrany, nicmene kdyz se trochu poladi, tak je myslim dost zabavny, u Skye je problem s prestavbou rizeni Sad a nebo sehnat nejakou e30 tour s dobrou kastli a dat tam 3.5 Cool je to sice rozdil oproti Nissanum, ale bylo by to takovy univerzalnejsi a zabavni auto...

3,5 se vejde i do E30 coupe a nejvic sem v tom videl 5,0 a s tim uz se da neco delat
a skyline s tim budes mit problem i po prekopaní řízení pač neni ho nemaj v evidenci vozidel pro ČR, takze jedine illegal
a 200sx neni spatna volba ale jak tak pozoruju dycky 200sx forum tak vetsina lidi nejezdi pac furt delaj GO a zvysujou výkon, ale u ty 200sx mas relativne levne 250 koníků Wink
st Dub 11, 2007 12:42 pm
mobileus
Člen FanClubu 350Z

Příspěvek Citovat
Anonymous napsal:
bordel napsal:

3,5 se vejde i do E30 coupe a nejvic sem v tom videl 5,0 a s tim uz se da neco delat
a skyline s tim budes mit problem i po prekopaní řízení pač neni ho nemaj v evidenci vozidel pro ČR, takze jedine illegal
a 200sx neni spatna volba ale jak tak pozoruju dycky 200sx forum tak vetsina lidi nejezdi pac furt delaj GO a zvysujou výkon, ale u ty 200sx mas relativne levne 250 koníků Wink

zase sem se zapomnel prihlasit fakt sorry Sad

st Dub 11, 2007 12:43 pm Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Petr
Člen FanClubu 350Z

Příspěvek Citovat
Čau já jsem Petr je 13 a sem velký fanda 350z .
čt Dub 12, 2007 10:26 am Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z

Příspěvek Citovat
Petr napsal:
Čau já jsem Petr je 13 a sem velký fanda 350z .

Vítáme tě....

Jestli jsi hodně velký fanda, tak se můžeš přihlásit do Fan klubu....
čt Dub 12, 2007 11:07 am Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
sluník
Člen FanClubu 350Z

Příspěvek Citovat
Ježíííííííííš,musím se taky představovat? Shocked myslím,že to není nutné. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
st Črc 04, 2007 10:00 pm Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
viktůrek
Jeho Veličenstvo

Příspěvek Citovat
sluník napsal:
Ježíííííííííš,musím se taky představovat? Shocked myslím,že to není nutné. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

no jasně že je to nutný..
já netušim kdo seš....teda aspon myslim že netušim:-)

st Črc 04, 2007 11:15 pm Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z

Příspěvek Citovat
sluník napsal:

Ty se představovat nemusíš, my už tě známe, už jsme tě očuchali, ošahali Laughing Laughing Laughing

to Viki: kdybys tady furt neryl, a trochu četl, tak bys věděl, že Sluník je z Nissanclubu, a perfektně pořádala sraz Nissanclubu, taky je členem GirlsTuning clubu.......
Můj milý příteli, nauč se konečně číst a přemýšlet Laughing Laughing Laughing
st Črc 04, 2007 11:52 pm Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:    
Zaslat odpověď    Obsah fóra Z-Club » Diskuze - open forum Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Strana 2 z 6

Přejdi na: