Autor |
Zpráva |
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
Znáte někdo " Šárku " ??? |
|
Nějaká Šárka se pustila do chlapců z Tuning Klubu Ostrava Zábřeh...
Vyfakovala jim jejich auta, že to co dělají, není žádný tuning.
Bylo by mi to fuk, kdyby se ta slečna nechlubila jmenovkou s naším webem - takže si všichni ostraváci myslí, že je to nějaká naše přítelkyně.
Schválně se mrkněte, ty jejich hlášky jsou docela ostrý.....
http://www.blueboard.cz/kniha_0.php?hid=eps07j2ips402remd08x1sx225ufkb&id=322601&sub02=true&pozice=0
A jestli jí někdo znáte, dejte mi vědět!
|
|
út Črc 10, 2007 5:46 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
Re: Znáte někdo " Šárku " ??? |
|
Šárka může být kdokoliv, souvislost nemusí být a ty by jsi ta měl těm pár pitomcům prohodit pár slov,nebo je pošlu do hajzlu sám.
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
út Črc 10, 2007 6:26 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
Šárka může být kdokoliv, souvislost nemusí být a ty by jsi ta měl těm pár pitomcům prohodit pár slov,nebo je pošlu do hajzlu sám. |
Úmyslně jim nic psát nechci, já jim nic nekritizoval. A ta holka fakt provokovala. Nestojím o to, aby se do nás naváželi, potkáváme je na srazech a chci mít pokud možno dobré vztahy s každým, kdo mě nenapadá.......
Spíš mě štve, že se někdo "chlubí" cizím, tedy naším, peřím.... A vypadá to, že mluví za nás.....
|
|
út Črc 10, 2007 6:31 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
Založen: 14.1.2007 Příspěvky: 607 Bydliště: Prague, to je město moje |
|
|
|
|
|
|
Šárka může být kdokoliv, souvislost nemusí být a ty by jsi ta měl těm pár pitomcům prohodit pár slov,nebo je pošlu do hajzlu sám. |
Úmyslně jim nic psát nechci, já jim nic nekritizoval. A ta holka fakt provokovala. Nestojím o to, aby se do nás naváželi, potkáváme je na srazech a chci mít pokud možno dobré vztahy s každým, kdo mě nenapadá.......
Spíš mě štve, že se někdo "chlubí" cizím, tedy naším, peřím.... A vypadá to, že mluví za nás..... |
tak jim napis ze ona s nama nema co delat
_________________ NISSAN FOREVER |
|
út Črc 10, 2007 6:46 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Spíš mě štve, že se někdo "chlubí" cizím, tedy naším, peřím.... A vypadá to, že mluví za nás..... |
tak jim napis ze ona s nama nema co delat |
To jsem chtěl....
Ale vzhledem ke složitosti vztahů našich členů a Fandů se chci ujistit, že s ní opravdu nikdo z vás nechodí, nebo cosi jiného.
Pak jim to tam napíšu.
|
|
út Črc 10, 2007 6:53 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tak jim napis ze ona s nama nema co delat |
To jsem chtěl....
Ale vzhledem ke složitosti vztahů našich členů a Fandů se chci ujistit, že s ní opravdu nikdo z vás nechodí, nebo cosi jiného.
Pak jim to tam napíšu. |
Jo dobrý vztahy ? No na to jsi expert, a od nás to nikdo není, to bys mělo vědět. Máme se přeci fšicky rádi,né?
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
út Črc 10, 2007 7:00 pm |
|
|
sluník
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
Já to nebyla páč vás milujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
|
|
út Črc 10, 2007 7:29 pm |
|
|
sluník
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
Mám chuť jim v knize návštěv odpovědět.Můžu,bo to mám zakázaný?
|
|
út Črc 10, 2007 7:33 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
Mám chuť jim v knize návštěv odpovědět.Můžu,bo to mám zakázaný? |
Zakázaný to má jen Jarda, on by je poslal do prdele, udělal by na ně jedničku a zval je všechny ojebanymy cipy a kokoty.....
|
|
út Črc 10, 2007 7:48 pm |
|
|
sluník
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
|
|
Mám chuť jim v knize návštěv odpovědět.Můžu,bo to mám zakázaný? |
Zakázaný to má jen Jarda, on by je poslal do prdele, udělal by na ně jedničku a zval je všechny ojebanymy cipy a kokoty..... |
Děkuji za svolení k odpovědi.
|
|
út Črc 10, 2007 8:01 pm |
|
|
komar
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
Já nevim, nemám páru, a kdyby to bylo někdo odemě tak nevím proč zrovna ostrava ... to spíš je někdo zavistivej z Ostravy a narazil na webik zz-clubu, tak si ho vzal jako priklad pro svou frajerinu a utopit je v jejich (trapnejch autech) jak pise ona, u nas uz tohle vylo nekolikrat a takovy lidi sem vubec neresil ... protoze je mi z nich na
|
|
st Črc 11, 2007 2:06 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|