Autor |
Zpráva |
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
:-))) |
|
čus všichni
klub nám pomalu ale jistě přestává pracovat a jezdit na srazy tak mě napadlo že by sme se mohli sejít aspon my......co vy na to??
kdekoli, kdykoli...
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
st Črc 04, 2007 9:34 am |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
Založen: 14.1.2007 Příspěvky: 607 Bydliště: Prague, to je město moje |
|
Re: :-))) |
|
|
|
čus všichni
klub nám pomalu ale jistě přestává pracovat a jezdit na srazy tak mě napadlo že by sme se mohli sejít aspon my......co vy na to??
kdekoli, kdykoli... |
ja sem OUT
_________________ NISSAN FOREVER |
|
st Črc 04, 2007 4:29 pm |
|
|
komar
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
já bych to volil na panenský týnec, a nebo zase tady u mě i když sem dost taky out, nestíhám ani net ...
|
|
čt Črc 05, 2007 9:03 am |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
Založen: 14.1.2007 Příspěvky: 607 Bydliště: Prague, to je město moje |
|
|
|
|
|
já bych to volil na panenský týnec, a nebo zase tady u mě i když sem dost taky out, nestíhám ani net ... |
bych jako řek že vikturek nemyslel v ramci nakeho srazu
_________________ NISSAN FOREVER |
|
čt Črc 05, 2007 10:02 am |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
|
|
|
|
|
já bych to volil na panenský týnec, a nebo zase tady u mě i když sem dost taky out, nestíhám ani net ... |
bych jako řek že vikturek nemyslel v ramci nakeho srazu |
mobík je muj tiskový mluvčí takže má samozdřejmě pravdu..
jinak je taky možnost se sejít na srazu ale na nic ilegálního se mi nechce. hlavně kvůli prachum..
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
čt Črc 05, 2007 10:39 am |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|