Autor |
Zpráva |
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
Milovice |
|
Dnes jsem zajel na tunig sraz do Milovic. S Mobim a ještě jedním chlapíkem s Nissanem.
Myslel jsem, že se zdržím tak dvě hodky a pak domů.......
A ono to je všechno jinak.
Můj asistent a člen fan klubu M. mě přihlásil do soutěže tuningu - chce pohár
A pak domluvil, že nám slečny, které provedly Show s mytím aut, umyjou naše Zetko - asi je už úplně lenivý
Manažer slečen se mrkl na naše auto, pak se mrkly slečny, zajistil jsem fotografy, 2x, a šlo se na to.
Já jsem navíc dostal supr nápad - navlíkl jsem slečny do nových klubových triček - velikost S - a efekt byl zaručen
MÁME FANTASTICKÉ FOTKY S HEZKÝMA SLEČNAMA A NAVÍC V KLUBOVÝCH TRIKÁCH.
Díky Pípnimu to bude dnes v noci na webu
Naposledy upravil Drag dne so Čer 16, 2007 6:51 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
so Čer 16, 2007 5:56 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
so Čer 16, 2007 6:19 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
Založen: 14.1.2007 Příspěvky: 607 Bydliště: Prague, to je město moje |
|
Re: Milovice |
|
|
|
Dnes jsem zajel na tunig sraz do Milovic. S Mobim a ještě jedním chlapíkem s Nissanem.
A pak domluvil, že nám slečny, které provedly Show s mytím aut, umyjou naše Zetko - asi je už úplně lenivý
Manažer slečen se mrkl na naše auto, pak se mrkly slečny, zajistil jsem fotografy, 2x, a šlo se na to.
Já jsem navíc dostal supr nápad - navlíkl jsem slečny do nových klubových triček - velikost S - a efekt byl zaručen
MÁME FANTASTICKÉ FOTKY S HEZKÝMY SLEČNAMY A NAVÍC V KLUBOVÝCH TRIKÁCH.
Díky Pípnimu to bude dnes v noci na webu |
koukam dragu ze se slecny stejne svlékli do svých triček takže sis to moc neošéfoval
jo a ani si nerek jestli si dostal pohar pac pri vyhlasovani sem tam nak tvy autí nevidel tak nevim
_________________ NISSAN FOREVER |
|
so Čer 16, 2007 6:49 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
|
MÁME FANTASTICKÉ FOTKY S HEZKÝMY SLEČNAMY A NAVÍC V KLUBOVÝCH TRIKÁCH.
Díky Pípnimu to bude dnes v noci na webu |
koukam dragu ze se slecny stejne svlékli do svých triček takže sis to moc neošéfoval
jo a ani si nerek jestli si dostal pohar pac pri vyhlasovani sem tam nak tvy autí nevidel tak nevim |
Co se poháru týče - nevím, jeli jsme domů dřív, zítra zjistím.....
A co týče těch triček, já byl rád, že je sundaly a kdyby pokračovaly, tak bych se nezlobil. Hezké slečny
A reklamu našemu klubu udělaly v našich trikách skvělou, bude cca 100 fotek, půl v trikách, půl v tílkách, nakonec pěkně mokré
Jen to umytí auta nakonec odflákly:-)))))))
|
|
so Čer 16, 2007 6:56 pm |
|
|
pipni
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
Muzu malej technickej dotaz... Proc si v Milovicich nemel ty chromovany 19" kola?
|
|
so Čer 16, 2007 11:10 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
Muzu malej technickej dotaz... Proc si v Milovicich nemel ty chromovany 19" kola? |
protoze chtel vyhrat pohar
|
so Čer 16, 2007 11:27 pm |
|
|
Anonymní
|
|
|
|
Muzu malej technickej dotaz... Proc si v Milovicich nemel ty chromovany 19" kola? |
Protože jsem v týdnu prorazil na zasraným kanálu gumu......
A nejde to opravit. Takže budu 3 neděle čekat na novou Yokohamu Advan Sport, a jezdit ráfky v sérii
Kdybych ty ráfky měl, bylbych druhý, hned za Nissanem 100, to je ten, co má v kufru ty bojové japonské prostředky
|
|
so Čer 16, 2007 11:28 pm |
|
|
Anonymní
|
|
|
|
|
|
A nejde to opravit. Takže budu 3 neděle čekat na novou Yokohamu Advan Sport, a jezdit ráfky v sérii
Kdybych ty ráfky měl, bylbych druhý, hned za Nissanem 100, to je ten, co má v kufru ty bojové japonské prostředky |
urcite myslis cervenyho nissana 100NX
|
|
so Čer 16, 2007 11:35 pm |
|
|
pipni
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
|
Kdybych ty ráfky měl, bylbych druhý, hned za Nissanem 100, to je ten, co má v kufru ty bojové japonské prostředky |
Dik za odpoved. Chci si koupit jeste jedny penusku na standartni 18" kola. Chci to jen a praseni..letiste, drifty, okruhy. Muzete mi nekdo neco doporucit?
|
|
so Čer 16, 2007 11:45 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
|
protoze chtel vyhrat pohar |
Ano, máme pohár za 3. místo v kategorii Japan scene v Show and shine.....
Bohužel, asi budu muset jezdit na tuning srazy, nařídil mi to manažer
Fotku dodám.
|
|
po Čer 18, 2007 11:09 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
Fotku dodám. |
no vidis jak ti to pekne zaridil
kdo byl druhej??? CRX nebo CIVIC???
|
po Čer 18, 2007 11:20 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fotku dodám. |
no vidis jak ti to pekne zaridil
kdo byl druhej??? CRX nebo CIVIC??? |
Tak jsem se dozvěděl, že jsme byli druzí, ale pohár někdo sbalil - asi ten na třetím - hlavně, že aspoň ten nechal
A doplnili jsme fotogalerii o fotky posledního fotografa - Johnyho z tuning4fun.......
http://gallery.z-club.cz/index.php?cesta=Drag+2
|
|
út Črc 03, 2007 1:12 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|