Autor |
Zpráva |
Escalade
branec
|
VT-350Z |
|
Zdraviim , robim VT ked niekto bude nieco potrebovat tak napiste bez problemov spravime secko
ukazem nejaku 350Z moju VT
su to dost stare pracicky ale budis
|
|
st Kvě 09, 2007 8:07 pm |
|
|
Hanička
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
Mno hodně slušná práce, jestli tohle je starší práce(Teda cituju: ,,DOST STARÉ PRACIČKY"), tak by mě zajímala ta novejší, to by muselo být mooc přehnaný autííško...
|
|
st Kvě 09, 2007 8:36 pm |
|
|
Escalade
branec
|
|
|
|
|
Mno hodně slušná práce, jestli tohle je starší práce(Teda cituju: ,,DOST STARÉ PRACIČKY"), tak by mě zajímala ta novejší, to by muselo být mooc přehnaný autííško... |
diky su to asi rok stare prace
|
|
st Kvě 09, 2007 8:41 pm |
|
|
Hanička
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
Fakt moc pěkný,jako to čučím:DFrajer:o)
|
|
st Kvě 09, 2007 8:58 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
Mno hodně slušná práce, jestli tohle je starší práce(Teda cituju: ,,DOST STARÉ PRACIČKY"), tak by mě zajímala ta novejší, to by muselo být mooc přehnaný autííško... |
diky su to asi rok stare prace |
Jsem rád, že se do fora regnul VTuner, máš to moc hezké a dobré.
V galerii vt máme pět výtvorů českých tunerů, ale asi budeš lepší
Když mi to pošleš do mailu: predseda.350Z@seznam.cz, tak to dám do naší galerii i s tvým tegem....
|
|
st Kvě 09, 2007 9:32 pm |
|
|
le-vlad
Anonymní
|
... |
|
no tak to bych si dal... opravdu pekne cista prace...
|
|
čt Kvě 10, 2007 12:45 pm |
|
|
Escalade
branec
|
|
|
diky Slecny tak ked niekto bude nieco chciet upravit na scojom Z-tku alebo inom aute tak sem s tym do tohto tema upravujem dalsie Z-tko tak potom coskoro ho sem pridam, bude to PECKAAA
|
|
čt Kvě 10, 2007 3:30 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|