Autor |
Zpráva |
cimboss
Člen N.O.C. - 350Z
|
Sání Injen |
|
Pokud někdo máte neupravený motor a toužíte po navýšení výkonu, tohle sání doporučuji. Dal jsem za slušný peníz a je to dost poznat, při rozjezdu je navýšení min. o 20k, nevěřil bych kdybych nevyzkoušel. Filtr jsem strčil před chladič, aby nesál teplý vzduch.
|
|
čt Pro 11, 2008 11:35 am |
|
|
centros
Člen N.O.C. - 350Z
|
20 koní??? |
|
Jedna paní povídala! Až jsem dáš graf z brzdy před a po úpravě, pak se budeme bavit o koních. Zatím bych ti věřil tak 20 decibel navíc, ale ne 20 koní.
_________________ 2006 350Z, Nismo 9.5xR18, Toyo R-888 255/35R18, brzdy AP Racing, nerez hadice, kapalina RBF600, tlumiče HKS Hipermax III, podvozek Kinetix, Hotchkis, rám šasi GT Spec, MREV2 Plenum, Motordyne 5/16" Spacer, K&N, spojka a setrvák JWT, svíčky Denso Iridium |
|
čt Pro 11, 2008 7:57 pm |
|
|
Jarda Mareček
zobák
|
Zvýšení výkonu |
|
Tak co ty grafy? Chci to taky vidět.
Jarda
|
|
po Pro 22, 2008 2:28 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
Re: Sání Injen |
|
|
|
Pokud někdo máte neupravený motor a toužíte po navýšení výkonu, tohle sání doporučuji. Dal jsem za slušný peníz a je to dost poznat, při rozjezdu je navýšení min. o 20k, nevěřil bych kdybych nevyzkoušel. Filtr jsem strčil před chladič, aby nesál teplý vzduch. |
Na takový výkon opravdu samotné sání nestačí, ale studenej luft ti nějaký Nm přidá. Poraď se s Dragem tomu někde záhadně načipovali motor, že to chodilo skooro tři kila. Měl ho na svém tajném a dlouhém seznamu tuning úprav, který četl komisařům na srazech. Ale bohužel jsem ani já do něj nesměl nahlédnout Třeba ti to prozradí Jinak šetři, prodám ti mé auto, trochu pojezdím a ........... Lákaj mě spíš nabušený ameriky s obrofskejma motorama a nádržema
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
út Pro 23, 2008 9:14 pm |
|
|
flegos
branec
|
Re: Sání Injen |
|
|
|
|
|
Pokud někdo máte neupravený motor a toužíte po navýšení výkonu, tohle sání doporučuji. Dal jsem za slušný peníz a je to dost poznat, při rozjezdu je navýšení min. o 20k, nevěřil bych kdybych nevyzkoušel. Filtr jsem strčil před chladič, aby nesál teplý vzduch. |
Na takový výkon opravdu samotné sání nestačí, ale studenej luft ti nějaký Nm přidá. Poraď se s Dragem tomu někde záhadně načipovali motor, že to chodilo skooro tři kila. Měl ho na svém tajném a dlouhém seznamu tuning úprav, který četl komisařům na srazech. Ale bohužel jsem ani já do něj nesměl nahlédnout Třeba ti to prozradí Jinak šetři, prodám ti mé auto, trochu pojezdím a ........... Lákaj mě spíš nabušený ameriky s obrofskejma motorama a nádržema |
njn... záleží taky na tom, za kolik ho budeš prodávat
já bych byl rád kdybych měl sériovku, ale s mojí momentální finanční situací... hm.. to asi hned tak nebude
|
|
st Srp 19, 2009 5:54 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|