Autor |
Zpráva |
pipni
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
út Srp 26, 2008 11:06 pm |
|
|
Hannibal
Člen N.O.C. - 350Z
|
Re: Mimoňské války |
|
Mimoň se vydařila ,ale co Panenčák? Jede někdo???
|
|
st Srp 27, 2008 9:30 am |
|
|
Ondra.
četař
|
|
|
|
Mimoň se vydařila ,ale co Panenčák? Jede někdo??? |
budu ale s BMW
|
|
čt Srp 28, 2008 12:00 pm |
|
|
Hannibal
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
Mimoň se vydařila ,ale co Panenčák? Jede někdo??? |
budu ale s BMW |
OK ,ja jedu v sobotu a tak na 50% pojede i Amir. Je fakt ,že dvě akce za sebou je moc ,ale mám to za rohem tak je škoda to nevidět .
|
|
čt Srp 28, 2008 7:33 pm |
|
|
Ondra.
četař
|
|
|
|
OK ,ja jedu v sobotu a tak na 50% pojede i Amir. Je fakt ,že dvě akce za sebou je moc ,ale mám to za rohem tak je škoda to nevidět . |
co máš za auto? teda který je tvoje?
|
|
čt Srp 28, 2008 7:40 pm |
|
|
Hannibal
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
OK ,ja jedu v sobotu a tak na 50% pojede i Amir. Je fakt ,že dvě akce za sebou je moc ,ale mám to za rohem tak je škoda to nevidět . |
co máš za auto? teda který je tvoje? |
Moje je to oranžový co stálo na volnýh sprintech vedl Tebe ,ale asi jsi ho neviděl , páč jsi prolítnul kolem mne s Bávem a nasral mne .
|
|
čt Srp 28, 2008 7:55 pm |
|
|
Hannibal
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
|
Taky mám pár fotek, dám je na forum zítra. Jinak, Dragu, jak vás na volných sprintech dalo BMW 535 Touring, to jsme byli my... Ale bylo to motorově nevyrovnané, uznávám. Už jsou někde na netu časy? My měli 1.místo v kategorii....jak jste dopadli vy? |
Ondro, blahopřeji, dvouturbo v bávonaftě je hodně ostré auto, ani jedno seriové zetko mu neujede, spíše opačně Jinak Náčelník mělo solo sprint přímo na parkovišti VIP, kde suveréně zvítězil sám nad sebou a připálil gumy na asfalt a tím nasral pár lidí okolo. No obešlo se to bez újmy na zdraví všech zúčastněných a teď alespoň všichni vědí, že není radno si na zetkaře vyskakovat Byl to prima srázek, spousta zetek,klubových, či budoucícg myslím 11 a jedna stařičká, ale hřmící 400 koňová vetta. Viki se na nás vyprd a už v pátek přijel S Hovadem a doufám, že se tam objeví nějaká fotka se starým kámošwem a jeho světoznámým Cooperem. Tedy jestli měl Viki foťák a v něm baterky, Jako ho znám tak to prvé, nebo obojí zase zapoměl |
Kojaku koukam, že máš na corvette pěkná bílá pismenka na pneu. To je origoš ,nebo jsi to po nocích maloval . Ptám se, páč já je maloval a po první jízdě písmenka zůstala na dálnici. Mimochodem máte s tím někdo zkušenosti??
|
|
čt Srp 28, 2008 8:17 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
je to origoš, na tyto balony a stará auta to dělají stále i ve více značkách.
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
čt Srp 28, 2008 9:14 pm |
|
|
Ondra.
četař
|
|
|
|
Moje je to oranžový co stálo na volnýh sprintech vedl Tebe ,ale asi jsi ho neviděl , páč jsi prolítnul kolem mne s Bávem a nasral mne . |
tohle si piš že jsem viděl....a všechny zetka co tam byly
|
|
čt Srp 28, 2008 10:12 pm |
|
|
Hannibal
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
Tak to je dobrý .todle jsem já. Až budu potřebovat soukromý očko na sledování mé ženy určitě dám vědet.
|
|
pá Srp 29, 2008 7:59 pm |
|
|
Ondra.
četař
|
|
|
|
Tak to je dobrý .todle jsem já. Až budu potřebovat soukromý očko na sledování mé ženy určitě dám vědet. |
dík, přijímám platby i kreditkou
jinak zítřek nevím nevím, kdyžtak si akci užijte a budu se těšit na nějaký fotky a videa chtělo by to vždycky pořádně zdokumentovat akci
|
|
pá Srp 29, 2008 11:15 pm |
|
|
|