Autor |
Zpráva |
Rychlobruslar
Anonymní
|
Krypl s 2L2 |
|
Mily pane, nemusite si Vase mindraky a svoje ridicske schopnosti lecit na bruslarich u Machace, kdy Vam k predjeti nestaci druha polovina vozovky a zadne auto v protismeru a misto toho najizdet do bruslaru pohybujicich se v 1/3 vozovky u praveho kraje.
|
|
ne Dub 29, 2007 1:36 am |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
Re: Krypl s 2L2 |
|
|
|
Mily pane, nemusite si Vase mindraky a svoje ridicske schopnosti lecit na bruslarich u Machace, kdy Vam k predjeti nestaci druha polovina vozovky a zadne auto v protismeru a misto toho najizdet do bruslaru pohybujicich se v 1/3 vozovky u praveho kraje. |
Ahoj "rychlobruslaři", když pominu jestli se může na vozovce bruslit a kdo koho tím ohrožuje, můžu zodpovědně prohlásit, že v klubu člena se Zetkem rz. 2L2 nemáme.
Za sebe: pokud byla silnice volná, tak bych se s nadhledem vyhýbal....
A nic bych neřešil.
|
|
ne Dub 29, 2007 5:53 am |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
Mily pane, nemusite si Vase mindraky a svoje ridicske schopnosti lecit na bruslarich u Machace, kdy Vam k predjeti nestaci druha polovina vozovky a zadne auto v protismeru a misto toho najizdet do bruslaru pohybujicich se v 1/3 vozovky u praveho kraje. |
To fakt může napsat jen blb. Jo a jinak nám polib prdel.
censored.
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky"....
Naposledy upravil Kojak dne po Dub 30, 2007 7:00 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
ne Dub 29, 2007 3:27 pm |
|
|
komar
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
Kojak: Takovéhle lidi nemáš vůbec řešit, jde o zvyk, tady je to vcelku slušné buď rád že nevíš co mi chodí za SMS kvůli pořádání srazu atd, a včera sem i dostal na budku, ale ok ... Mě to beztak neodradí ))
|
|
ne Dub 29, 2007 8:59 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
Kojak: Takovéhle lidi nemáš vůbec řešit, jde o zvyk, tady je to vcelku slušné buď rád že nevíš co mi chodí za SMS kvůli pořádání srazu atd, a včera sem i dostal na budku, ale ok ... Mě to beztak neodradí )) |
Nijak to neřeším, kóór když takovej hňup si sere do vlastní huby. Naopak, rád ze slušnosti odpovím.
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
ne Dub 29, 2007 9:28 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
Založen: 14.1.2007 Příspěvky: 607 Bydliště: Prague, to je město moje |
|
|
|
|
|
|
|
Kojak: Takovéhle lidi nemáš vůbec řešit, jde o zvyk, tady je to vcelku slušné buď rád že nevíš co mi chodí za SMS kvůli pořádání srazu atd, a včera sem i dostal na budku, ale ok ... Mě to beztak neodradí )) |
Nijak to neřeším, kóór když takovej hňup si sere do vlastní huby. Naopak, rád ze slušnosti odpovím. |
a navic 2L2 .... muzou mit stovky aut.
_________________ NISSAN FOREVER |
|
ne Dub 29, 2007 10:00 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
:-((( |
|
Tak mě napadlo.. jesi se nepletu tak bruslař na silnici nemá co dělat ne? Takže zetko neohrožovalo bruslaře ale spíš bruslaři zetko... nebo ne?
ještě že sem tak proklatě chytrej..
Viktůrek II. Z boží vůle král
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
po Dub 30, 2007 6:38 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
A měl by jsi si zopakovat češtinu, KRIPL se píše s měkým I,blbe!!
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
po Dub 30, 2007 6:59 pm |
|
|
Sabajka
Člen FanClubu 350Z
|
|
ale ale |
|
Pánové "krypl" ani "kripl" - to se přece neříká - to je sprostý.... ale pokud jde o to tak "krypl" s tvrdým y je asi hodně drsnej a "kripl" s měkkým i je hodně měkkej vážně filozofické úvahy - tohle to
_________________ IN OMNIA PARATUS |
|
út Kvě 01, 2007 5:57 pm |
|
|
|