Autor |
Zpráva |
Sabajka
Člen FanClubu 350Z
|
|
Povídání pro Hanuli a Mobiho |
|
Já vám teda nevím, ale teďka jsem si přečetla nové příspěvky v tématech a zdá se mi, že tady spolu komunikují jen Hanča s Mobikem - proto jsem vám zde vytvořila nové téma - abyste nemuseli lézt do těch ostatních a co takhle zkusit řešit nějaké konstruktivní téma co???????
_________________ IN OMNIA PARATUS |
|
ne Dub 29, 2007 11:57 am |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
Založen: 14.1.2007 Příspěvky: 607 Bydliště: Prague, to je město moje |
|
Re: Povídání pro Hanuli a Mobiho |
|
|
|
Já vám teda nevím, ale teďka jsem si přečetla nové příspěvky v tématech a zdá se mi, že tady spolu komunikují jen Hanča s Mobikem - proto jsem vám zde vytvořila nové téma - abyste nemuseli lézt do těch ostatních a co takhle zkusit řešit nějaké konstruktivní téma co??????? |
,
ty máš problémy saláme, teda čabajko
my sme se bavili jenom o daném tématu
_________________ NISSAN FOREVER |
|
ne Dub 29, 2007 12:00 pm |
|
|
Hanička
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
No mi mluvíme k tématum:D
|
|
ne Dub 29, 2007 12:02 pm |
|
|
Sabajka
Člen FanClubu 350Z
|
|
Hihi.. |
|
Já, ale přeci neřekla, že se nebavíte k tématu..ale tady si "krafejte" jak jen libo..tak člověk vám chce udělat radost...a ještě dostane vynadáno...do čabajky... téééda..no tak...smrk
_________________ IN OMNIA PARATUS |
|
ne Dub 29, 2007 12:11 pm |
|
|
Hanička
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
ne tak děkujeme jsi moc hodná
|
|
ne Dub 29, 2007 12:14 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
Založen: 14.1.2007 Příspěvky: 607 Bydliště: Prague, to je město moje |
|
Re: Hihi.. |
|
|
|
Já, ale přeci neřekla, že se nebavíte k tématu..ale tady si "krafejte" jak jen libo..tak člověk vám chce udělat radost...a ještě dostane vynadáno...do čabajky... téééda..no tak...smrk |
čabajko koukala si ze sem ti zaridil dva doprovody?
_________________ NISSAN FOREVER |
|
ne Dub 29, 2007 12:18 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|