Autor |
Zpráva |
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
Fénix |
|
Povedlo se mi "zmrtvýchvstání" Zetka.....
Jeden náš kolega měl smůlu a jeho zetko bylo na totálku, oprava trvala skoro půl roku, ale výsledek je tady. A za dvě třetiny kalkulace Průhonic!!!
Komentář: |
|
Velikost: |
142.78 kB |
Zobrazeno: |
16849 krát |
|
|
168.44 kB |
16849 krát |
|
|
139.93 kB |
16849 krát |
|
|
123.78 kB |
16849 krát |
|
|
|
pá Srp 01, 2008 8:30 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
Tak mě dnes navštívil Drag s tím opraveným autem, abych znalecky posoudil kvalitu práce na opravě Viděl jsem tu hrůzu, když to přivezli. Můj názor na ten šrot byl, shrábnout prachy od pojiš´tovny, vrak prodat a u nácků koupit zánovní Z.Mimo jiné se jednalo o emerickou verzi.... No jakto dopadlo. Klempířské a lakýrnická práce, fakt hodně dobrý, zejména kompletní lak a navíc za super cenu. Auto už má pořádné brzdy a podvozek / ode mě / Auto jede dobře ve stopě, nikde nic neklepe, nemlátí, motor jde super, takže vše ok. Jen dodělat vykuchaný vnitřek, airbagy a´doury po nich. Takže auto je fakt pěkné, je se nesmíte podívat do vnitř. Majitel bude jistě spokojený, zejména podvozkem a brzdami, nebo´t pochybuji, že na těch jednopístech to bylo schopné i v kopci zastavit
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
ne Srp 03, 2008 1:38 pm |
|
|
komar
Člen FanClubu 350Z
|
|
út Srp 05, 2008 7:38 pm |
|
|
cimboss
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
Chci poděkovat Dragovi, povedlo se. Bohužel mám k tomu zetku citový vztah a bylo mi líto ho sešrotovat, proto ta oprava. Sečtená suma peněz vychází nakonec šulnul jako koupě jiného zetka. Vypadá pěkně
|
|
so Srp 09, 2008 12:41 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
Chci poděkovat Dragovi, povedlo se. Bohužel mám k tomu zetku citový vztah a bylo mi líto ho sešrotovat, proto ta oprava. Sečtená suma peněz vychází nakonec šulnul jako koupě jiného zetka. Vypadá pěkně |
Ale tohle je už po generálce
|
|
so Srp 09, 2008 7:51 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|