Autor |
Zpráva |
pipni
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
Re: Zdravé jádro |
|
Dneska jsme si asi vsichni zajezdili super:) Ja mel cas tak 2:11.5 , pritelkyne 2:15,5 a king centros 2:04,5... Jen asi 5min pred koncem, jsem spatne vzal obrubnik - prorazena pneu a zkrivenej disk... Na predni kola mi nejde nasadit rezerva kvuli brzdam , tak sem si nechal dovest z Prahy predni originalni disk se zimakama.
Fotky jsou na http://gallery.z-club.cz/gen.php?cesta=2008.06.26+-+Most .[/img]
|
|
čt Čer 26, 2008 10:39 pm |
|
|
centros
Člen N.O.C. - 350Z
|
Hezké fotky |
|
Dal jsi sem hezké fotky
Já jsem v poslední půlhodině taky šel ven. Byl jsem moc rychlej do zatáčky, dostal jsem smyk, srovnal jsem ho moc a pak už jsem šel ven z dráhy. Nejdřív přes kameny bokem pak napříč přes dráhu a ven přes trávu do kačírku
Zatím vypadá vše OK, disky bez jakékoli zjevné vady a pneu snad taky. Ještě se uvidí až se to sundá, zkontroluje se podvozek a geometrie. Snad jsem ty disky nezrasil zevnitř. Kdybych měl 19" kola, určitě by to dopadlo hůř.
_________________ 2006 350Z, Nismo 9.5xR18, Toyo R-888 255/35R18, brzdy AP Racing, nerez hadice, kapalina RBF600, tlumiče HKS Hipermax III, podvozek Kinetix, Hotchkis, rám šasi GT Spec, MREV2 Plenum, Motordyne 5/16" Spacer, K&N, spojka a setrvák JWT, svíčky Denso Iridium |
|
pá Čer 27, 2008 8:30 am |
|
|
centros
Člen N.O.C. - 350Z
|
Stav auta po výletu z dráhy |
|
Auto kolizi přežilo bez velké újmy. Žádný problém na kolech ani na řízení. Jen disky kol jsou trochu oťukané od kamínků. To je ale vidět jen zblízka dokud jsou disky zcela nové a netknuté. Akorát jsem ještě při kontrole vyndaval z podvozku kameny
_________________ 2006 350Z, Nismo 9.5xR18, Toyo R-888 255/35R18, brzdy AP Racing, nerez hadice, kapalina RBF600, tlumiče HKS Hipermax III, podvozek Kinetix, Hotchkis, rám šasi GT Spec, MREV2 Plenum, Motordyne 5/16" Spacer, K&N, spojka a setrvák JWT, svíčky Denso Iridium |
|
pá Srp 08, 2008 4:02 pm |
|
|
Tuna
Člen N.O.C. - 350Z
|
Re: Stav auta po výletu z dráhy |
|
|
|
Akorát jsem ještě při kontrole vyndaval z podvozku kameny |
Byl jsem na tom po výletě do kačírku úplně stejně. Petrák se ptal, kde jsem jezdil a předal mi hrst těch šutráků
_________________ _________________
Všichni lidé jednou zemřou, ale jen někteří skutečně žijí... |
|
pá Srp 08, 2008 4:04 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|