Autor |
Zpráva |
Waxy
zobák
Založen: 20.10.2007 Příspěvky: 11 Bydliště: Hodonín - Brno |
|
Antiradar !!! |
|
Mám pány policisty rááád, ale jak mi začnou lézt do peněženky, tak jsem pěkně vytočený! Máte někdo antiradar? Jaký je podle vás nejlepší? Já jsem zatím přesvědčen o "Blinder M20 X-treme" případně ten M40... Taky mě mrazí z toho, že je to v ČR zakázané používat
_________________ Need for speed |
|
pá Kvě 23, 2008 11:27 am |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
Antiradar není zakázaný, neruší pol.radary, jen jen je odkrývá. Mám Vektor 960 5 let/ cca 15t kč/, zatím plně stačí. Na lasery je ti hovno platný, když pípně, už tě maj. \\\\\\\\\teď jsou v prodeji skutečně antilasery, které mu zruší paprsek. Ty zakázané jsou. Je za to soud a jednorázovápokuta 100t kačen a hrozí odebrání řp. Už jsem to objednal Jinak je rozprava o antiradarech v Members. Jinak antilaser nefunkuje na běžné radary, takže musíš mít obojí
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
pá Kvě 23, 2008 12:11 pm |
|
|
Waxy
zobák
|
|
|
Vyřádřil jsem se špatně, měl jsem na mysli antilaser, tak a asi do toho taky jdu antiradar bych si k tomu časem dokoupil... Do jakého produktu jdeš konkrétně? Ta M20? Dočetl jsem se, že patří k tomu nejlepšímu. Je za to sice krutý postih, ale jen když je zapnutý... Když ho stihneš před zastavením vypnout, tak už ti nic nemůžou
|
pá Kvě 23, 2008 12:14 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
Co je toza typ nepovím, ale je to jiný, cena za čidlo 6t, dopředu dvě a do zadu asi také dvě. Jinak od této firmy se ty lasery po po splnění úkolu sami vypnou. Existují i typy, které se schovají, prostě zajegou donnějakýho futrálu a vypnou se. Mám na to známýho, který toprodává / bejvalej polda /. Budu to řešit, až busdu míst auto hotové. Blbý je, že jsouvidět a je zřejmé o co jde Považoval bych teď pro tebe, že je důležitější antiradar, je jich víc a už by zachránil nákladák peněz
|
pá Kvě 23, 2008 12:22 pm |
|
|
Waxy
zobák
|
|
|
Řeším to hlavně kvůli bodům. Peníze snad budou, ale body ne... Zatím mám jen 2, ale situace se může rychle změnit. Když zjistíš co je to za typ, tak dej vědět co a jak. Byl bych rád zákazník Jinak u nás v Hodoníně mají policajti hlavně ty laserové svině co tě chytnou už na kilometr... Kamarád tam dělá, tak mi solidně vynáší informace, ale pšššt!
|
pá Kvě 23, 2008 12:30 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
Řeším to hlavně kvůli bodům. Peníze snad budou, ale body ne... Zatím mám jen 2, ale situace se může rychle změnit. Když zjistíš co je to za typ, tak dej vědět co a jak. Byl bych rád zákazník Jinak u nás v Hodoníně mají policajti hlavně ty laserové svině co tě chytnou už na kilometr... Kamarád tam dělá, tak mi solidně vynáší informace, ale pšššt! |
jO napíšu o co jde, prospekty jsem vyhodil.Moc druhů tu nebude. Jeden slovenskej mamrd tady má na to firmu a ty samé nabízel, první čidlo za 18t, druhý za 12t a další po 6t. Měl jsem se co držet, abych ho nekop do tlamy.
|
so Kvě 24, 2008 7:53 pm |
|
|
komar
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
Jezdete pomalu panove a nebudete mit starost ... a nebo bystre oci jako ja, 2 roky sem antiradar nepotreboval i kdyz sem kup zvazoval tak snad ho nebudu potrebovat i nadale je samozrejme ze jak mile dostanu jednou sekacku za rychlost tak je okamzite v aute.
|
|
út Čer 03, 2008 2:55 am |
|
|
Waxy
zobák
|
|
|
Zrovinkáá jsem jel pomalu, ale na body to bylo... To nasere! Člověk chce jednou za měsíc sekat dobrotu a zrovna ho vyhmátnou. Včera jsem si všimnul, že D2 směr na Brno po 22 hod je úúplně prázdná (tato akce platí nejspíš v úterý, dál nevím). Takže letiště zdarma... Jen zamrzí omezovač
|
st Čer 04, 2008 2:15 pm |
|
|
Petr
Člen FanClubu 350Z
Založen: 27.1.2007 Příspěvky: 78 Bydliště: Čistá v Krkonoších |
|
|
pá Srp 22, 2008 2:41 pm |
|