Autor |
Zpráva |
Sabajka
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
2 Mobi: Máš pravdu, ale to, že mám dominantní postavení ve třídě a při jiných věcech - o kterých ty asi nic nevíš - tak to neznamená, že přeci musím být moderátor klubu ne-e, Viktůrek je výbornej - takže samozřejmě si ho tu nadále necháme a moc si ho ceníme
_________________ IN OMNIA PARATUS |
|
čt Dub 26, 2007 3:20 pm |
|
|
Hanička
Člen FanClubu 350Z
|
|
čt Dub 26, 2007 6:34 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
co řešim jo?
no pokud vím tak si to byl ty dragu co mi řekl že až tu bude o pár členů víc tak se udělá repete..
tak mě napadlo jesi někomu nevadim.. to je všecko..jo a jardo.. doufam že jsi pochopil že jak sem napsal že to nechápu tak sem to vzal ze srandy.. nejsem zas takovej osel jak si většina z vás myslí..
zatim čus.. jdu se učit matičku |
Depak, to mě vůbec nenapadlo, von k tomu nejni ani důvod
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
čt Dub 26, 2007 7:55 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
:-))) |
|
no, hele myslíte že se někdy dozvim kdo jsou ti noví dva Fan klubáci??
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
čt Dub 26, 2007 7:58 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
Založen: 14.1.2007 Příspěvky: 607 Bydliště: Prague, to je město moje |
|
|
|
|
|
2 Mobi: Máš pravdu, ale to, že mám dominantní postavení ve třídě a při jiných věcech - o kterých ty asi nic nevíš - tak to neznamená, že přeci musím být moderátor klubu ne-e, Viktůrek je výbornej - takže samozřejmě si ho tu nadále necháme a moc si ho ceníme |
ale měla by si naučit viktůrka jak rozdávat letáky pač to mu moc nejde
jo a mela by si ho naucit slusnemu chovani, aby az bude po ty operaci tak aby vedel jak se chova spravna slecna
_________________ NISSAN FOREVER |
|
pá Dub 27, 2007 3:58 pm |
|
|
Sabajka
Člen FanClubu 350Z
|
|
nebůjjj... |
|
Jen se neboj - Viktůrka všechno naučím on je šikovnej klučina..on to zvládne.... takže letáčky, jak se rozdávaj - ano píšu si :Naučit Viktůrka být trochu průbojnější a lidem rozdávat letáčky s tím pocitem, že budeme rádi, když se na ty stránky podívají ok..rozumím..
|
pá Dub 27, 2007 5:32 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
:-((( |
|
promin dragu..ale příjde mi to fakt jako nesmysl rozdávat letáky když jsi sám viděl že ten kdo chce tak si ho vezme sám..a když tam bude nákej velikej nápis lub 350Z a už toho párset letáčků tak to každýho koho tozajímá trkne do očí...
nejsem 180cm velká kozatá blondýna aby si ode mě lidi brali letáky.. nemyslim to zle... jen prostě vim že když vidim pěkný auto tak se koouknu, když se chci o něm něco dozvědět tak se kouknu kolem něj jesi tam něco neni.. a když se mi nelíbí a náký kočka mi nabídne leták tak je jasný že si ho vezmu a doma hodim do šuplíku..
je to jen muj blbej názor
zatim
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
pá Dub 27, 2007 8:24 pm |
|
|
Sabajka
Člen FanClubu 350Z
|
|
dost.. |
|
Názor jako názor..neříkej, že je to tvůj blbej názor...není blbej.. je to v pořádku...bože teď bych měla být poctěna - že si mě prakticky nazval kočkou - tak děkuju , prosím tě z těch letáků si nic nedělej..jen tě s Mobim škádlíme... - máme tě přeci rádi..
|
pá Dub 27, 2007 8:33 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
Re: :-((( |
|
|
|
promin dragu..ale příjde mi to fakt jako nesmysl rozdávat letáky když jsi sám viděl že ten kdo chce tak si ho vezme sám..a když tam bude nákej velikej nápis lub 350Z a už toho párset letáčků tak to každýho koho tozajímá trkne do očí...
nejsem 180cm velká kozatá blondýna aby si ode mě lidi brali letáky.. nemyslim to zle... jen prostě vim že když vidim pěkný auto tak se koouknu, když se chci o něm něco dozvědět tak se kouknu kolem něj jesi tam něco neni.. a když se mi nelíbí a náký kočka mi nabídne leták tak je jasný že si ho vezmu a doma hodim do šuplíku..
je to jen muj blbej názor
zatim |
Já ti to vysvětlil, tys nepochopil.
O tomhle nebudu diskutovat.
|
|
pá Dub 27, 2007 8:46 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
... |
|
no, myslim že už jsme o tom mluvili víckrát.. a ted nevim jakej rozhovor máš namysly..a nák si moc nevzpomínam na hlavní pointu..
|
pá Dub 27, 2007 9:00 pm |
|
|
komar
Člen FanClubu 350Z
|
|
ne Dub 29, 2007 9:51 am |
|
|
|