Autor |
Zpráva |
Sabajka
Člen FanClubu 350Z
|
|
Jak potěšit našeho Kubíka.... |
|
Kubík má dneska po náladě - budu ráda, když se ho někdo ujmete a trošku mu náladu zlepšíte..děkuju mockrát... jste zlatíčka..
_________________ IN OMNIA PARATUS |
|
pá Dub 27, 2007 7:55 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
:-((( |
|
nák sem nepochopil jakýho kubíka myslíš.. jako fan klubáckýho?
a ani nevim proč má po náladdě.. nebo třeba jakym způsobem bych mu mohl pomoct.. no prostě to nechápu úplně celý....ale rád přiložím ruku k dílu pokud to bude možný..
zatim čus
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
so Dub 28, 2007 10:37 am |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
Založen: 14.1.2007 Příspěvky: 607 Bydliště: Prague, to je město moje |
|
Re: :-((( |
|
|
|
nák sem nepochopil jakýho kubíka myslíš.. jako fan klubáckýho?
a ani nevim proč má po náladdě.. nebo třeba jakym způsobem bych mu mohl pomoct.. no prostě to nechápu úplně celý....ale rád přiložím ruku k dílu pokud to bude možný..
zatim čus |
sabajka jedla moc čabajky a tak to napsala špatně, ale předpokládám, že myslela mě.
Jelikož Drag naplánoval ten sraz takhle krásně tak už mam náladu spravenou.
Viktore: ty zadnou ruku nikam neprikladej a koukej se učit pač jestli tě neuvidim v Mostě a v Mimoni tak mě pěkně nasereš
_________________ NISSAN FOREVER |
|
so Dub 28, 2007 4:23 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
:-((( |
|
i když to udělám tka záleží jan na mojí mámě jesi tam pojedu.. mám to tady ted pěkně nahnutý
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
so Dub 28, 2007 4:30 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
|
Re: :-((( |
|
|
|
i když to udělám tka záleží jan na mojí mámě jesi tam pojedu.. mám to tady ted pěkně nahnutý |
dyžtak pošlem draga at to tvý mámě vysvětlí
|
so Dub 28, 2007 4:56 pm |
|
|
Sabajka
Člen FanClubu 350Z
|
|
:-) |
|
Ahojíky...držím palečky - ať to s tvojí mamkou dopadne dobře Viktůrku..ale snad to všechno zvládneš a pojedeš do Mimoně a MOstu...zatím se měj a držím palečky a užívej víkend..
|
so Dub 28, 2007 7:34 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
Re: :-) |
|
|
|
Ahojíky...držím palečky - ať to s tvojí mamkou dopadne dobře Viktůrku..ale snad to všechno zvládneš a pojedeš do Mimoně a MOstu...zatím se měj a držím palečky a užívej víkend.. |
děkuju
|
so Dub 28, 2007 7:40 pm |
|
|
Sabajka
Člen FanClubu 350Z
|
|
:-) |
|
Vůbec nemáš za co..hlavně všechno zvládni..hmm, protože je to podstatné pro tvou budoucnost.. budu tě ráda vídávat na srazech..ale slib mi, že teď to všechno urovnáš a zvládneš..ok???
|
so Dub 28, 2007 7:44 pm |
|
|
Hanička
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
Hlavně Viktůrek to zvládne, já mu věřím....)A doma si to vyžehlí jen bud hodňoučkej na maminu:o)Držím palešky:o)
|
|
so Dub 28, 2007 8:51 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
Hlavně Viktůrek to zvládne, já mu věřím....)A doma si to vyžehlí jen bud hodňoučkej na maminu:o)Držím palešky:o) |
ja mu taky veřim
|
ne Dub 29, 2007 12:11 am |
|
|
|