Autor |
Zpráva |
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
Most - 28.9. |
|
V pátek 28. září se v Mostě koná největší letošní akce sportovních automobilů - předpokládá se účast skoro 200 aut.
Fan klubáci jsou zváni, pokud se domluvíte, můžete tam být vpuštěni v doprovodném voze - za benzín....
Pro Ondru: jedu do Mostu i do Č. Budějovic na finále Tuning cupu.
|
|
út Zář 04, 2007 10:44 am |
|
|
Ondra.
četař
|
|
|
tak já bych jel nejraději na obojí, ale dám přednost Mostu. zatím nemám nijak zajištěný odvod, kdybyste měl někdo volné místo, nebo doprovodný vůz? každopádně ještě obvolám přátele. problém mám ale s cestou do prahy, v 19:10 mi jede poslední vlak domů
|
|
út Zář 04, 2007 12:57 pm |
|
|
komar
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
Ja jeste nevim jak to bude, Budejovice jedu 100% a kdyz budou finance tak se vokazu i v moste ...
|
|
st Zář 05, 2007 3:58 pm |
|
|
Ondra.
četař
|
|
|
pan ředitel Drag : doufám že se mnou uděláš jízdu po okruhu
|
|
st Zář 26, 2007 5:33 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
Re: Most - 28.9. |
|
|
|
V pátek 28. září se v Mostě koná největší letošní akce sportovních automobilů - předpokládá se účast skoro 200 aut.
Fan klubáci jsou zváni, pokud se domluvíte, můžete tam být vpuštěni v doprovodném voze - za benzín....
Pro Ondru: jedu do Mostu i do Č. Budějovic na finále Tuning cupu. |
muj milý kamaráde...
ještě včera sem slyšel že auto je na 100% a den před tím si říkal něco o tom že klub když vydělá něco málo za ty trička tak kapku podpoří fan klub...
vim že to zní nenasytně ale hned na začátku si říkal že doprovodný vozidla sponzoruje klub...
Moc rád pojedu.. to je pravda.. ale momentálně se topim v dluzích ...
podle toho kolik lidí by jelo tak bych se složil ale dávat pětikilo se mi moc nechce.. a to kdoví čim se pojede...snad ne něčim co žere 20litrů....
viktůrek II z boží vůle socka..
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
st Zář 26, 2007 9:43 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|