Autor |
Zpráva |
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
okruh... |
|
čus klubáčci...
tak teda zakládam téma kterýmu sme se vyhnout nemohli..
řeklo se doprovodné vozidlo takže scháním max. 4lidi co pojedou na okruh a přidaj na béňo..
pište rychle at to nák dáme do kupy... a pokud na vás nemam číslo tak mi ho bud přihodte sem nebo napište na 776 381136 at se pak nehledáme jak oslové.. zatim..
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
st Zář 26, 2007 9:46 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
Re: okruh... |
|
|
|
čus klubáčci...
řeklo se doprovodné vozidlo takže scháním max. 4lidi co pojedou na okruh a přidaj na béňo..
pište rychle at to nák dáme do kupy... a pokud na vás nemam číslo tak mi ho bud přihodte sem nebo napište na 776 381136 at se pak nehledáme jak oslové.. zatim.. |
ještě malej dodatek.. pokud by bylo málo lidí a věděli by jste o někom kdo by nákou tu korunu přidal a neposlal by tam třeba draga do prdele jako to udělali ti frajeři z mostu tak jsou vítáni...
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
st Zář 26, 2007 9:50 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
Re: okruh... |
|
|
|
|
|
čus klubáčci...
pište rychle at to nák dáme do kupy... a pokud na vás nemam číslo tak mi ho bud přihodte sem nebo napište na 776 381136 at se pak nehledáme jak oslové.. zatim.. |
ještě malej dodatek.. pokud by bylo málo lidí a věděli by jste o někom kdo by nákou tu korunu přidal a neposlal by tam třeba draga do prdele jako to udělali ti frajeři z mostu tak jsou vítáni... |
tak ještě něco.. kdby se nikdo nepřihlásil byl by zde ochotník z vás výše postavených kdo by mě přivzal????
zatiim..
|
st Zář 26, 2007 9:56 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|