Autor |
Zpráva |
tomm
vojín
|
|
Tomm |
|
Poté.co se Drag nechal přesvědčit,že nejsem díky dvěma mm v nicku virus,tak jsem konečně tu. Takže všem HAHÓÓÓJ.
|
|
st Srp 29, 2007 7:45 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
Re: Tomm |
|
|
|
Poté.co se Drag nechal přesvědčit,že nejsem díky dvěma mm v nicku virus,tak jsem konečně tu. Takže všem HAHÓÓÓJ. |
Tak takhle se má správně představit každý virus, teda chlap
Tak vítej, ale už tě vítal Viki, a udělalk na to topic, akorát zapoměl napsat koho vítá.....
On je mladý a roztržtý...., třeba mu ted Jarda ujasní orientaci
|
|
st Srp 29, 2007 7:59 pm |
|
|
tomm
vojín
|
|
|
|
Já si toho cicina taky nevšiml. A to už bych měl mít roztržitost mládí za sebou.
|
|
st Srp 29, 2007 8:28 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
Já si toho cicina taky nevšiml. A to už bych měl mít roztržitost mládí za sebou. |
počkej, roztržitost je znak stárnutí, když jsem byl mladý, tak jem nebyl roztržitý....
Ted nevím, co jsem chtěl psát, tak jindy......
|
|
st Srp 29, 2007 8:56 pm |
|
|
sluník
Člen FanClubu 350Z
|
Re: Tomm |
|
|
|
Poté.co se Drag nechal přesvědčit,že nejsem díky dvěma mm v nicku virus,tak jsem konečně tu. Takže všem HAHÓÓÓJ. |
Ajooooooooooooooooooooooooooooooooooj!
|
|
st Srp 29, 2007 10:07 pm |
|
|
tomm
vojín
|
|
|
|
|
|
|
|
Já si toho cicina taky nevšiml. A to už bych měl mít roztržitost mládí za sebou. |
počkej, roztržitost je znak stárnutí, když jsem byl mladý, tak jem nebyl roztržitý....
Ted nevím, co jsem chtěl psát, tak jindy...... |
Skleróza,jo,jo,tak se to jmenuje. To už neokecáš.... Prej jindy....
|
|
čt Srp 30, 2007 8:17 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Skleróza,jo,jo,tak se to jmenuje. To už neokecáš.... Prej jindy.... |
Čau Tommme, ty jsi ale všímavej, musím si dávat chacha, tedy bacha. Jinak tě zdravím.
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
čt Srp 30, 2007 8:50 pm |
|
|
tomm
vojín
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Čau Tommme, ty jsi ale všímavej, musím si dávat chacha, tedy bacha. Jinak tě zdravím. |
Ty nemusíš. Z lidí tvých rozměrů mám přirozený respekt. Tedy zatím. Díky za přivítanou.
|
|
pá Srp 31, 2007 3:25 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
Založen: 14.1.2007 Příspěvky: 607 Bydliště: Prague, to je město moje |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Čau Tommme, ty jsi ale všímavej, musím si dávat chacha, tedy bacha. Jinak tě zdravím. |
Ty nemusíš. Z lidí tvých rozměrů mám přirozený respekt. Tedy zatím. Díky za přivítanou. |
a ze mě máš leda tak srágoru a zlý sny
_________________ NISSAN FOREVER |
|
pá Srp 31, 2007 9:22 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|