Autor |
Zpráva |
MysickaMandy
Člen FanClubu 350Z
|
|
so Srp 25, 2007 5:46 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
Re: Docela drsný |
|
Je to hrůza myšičko, vždy se někde nějakej pitomec najde, je škoda, že jsou podobné průsery na megaakcích pravidlem. Uhídat to nejde.
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
so Srp 25, 2007 7:54 pm |
|
|
sluník
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
No,to je bez komentáře.jen je mi líto pořadatelů,protože to odnesou především oni. Jinak z takových rádoby řidičů mi je .Ale jak říká Kojak,uhlídat to nejde.Leda by každý po příjezdu na letiště odevzdal klíče,na sprinty by se jezdilo jen se zvláštním povolením a po dechové zkoušce.
|
|
ne Srp 26, 2007 2:55 pm |
|
|
MysickaMandy
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
No,to je bez komentáře.jen je mi líto pořadatelů,protože to odnesou především oni. Jinak z takových rádoby řidičů mi je .Ale jak říká Kojak,uhlídat to nejde.Leda by každý po příjezdu na letiště odevzdal klíče,na sprinty by se jezdilo jen se zvláštním povolením a po dechové zkoušce. |
jo, to je fakt, chudáci pořadatele. Kvůli pár kreténům, kteří se tam přijedou "předvést".
_________________ Pac a Pusu Mandy |
|
ne Srp 26, 2007 3:19 pm |
|
|
Hanička
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
Jsou akorát vylízaný, nějakej blbeček si hraje jak umí řídit a pak to takhle dopadá
|
|
ne Srp 26, 2007 6:49 pm |
|
|
zdenickakrtkova
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
pokud si dobře vzpomínám tak na srazu v Přerově loni nám dávali na top speed dejchat, dobrej nápad, kdyby se kára jedoucí 200-300 km/h trefila mezi lidi....
_________________ It´s better to burn out than fade away.... |
|
ne Zář 02, 2007 11:54 am |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|