Autor |
Zpráva |
vlastik.vitek
Člen FanClubu 350Z
|
Klubové triko - Velikost |
|
Ahojte, tak začínám s tim otravováním Chtěl bych si koupit klubové triko, ale L-ko mi je veliké, jak veliké je asi tak to dětské tričko?
|
|
st Srp 15, 2007 8:20 am |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
Re: Klubové triko - Velikost |
|
|
|
Ahojte, tak začínám s tim otravováním Chtěl bych si koupit klubové triko, ale L-ko mi je veliké, jak veliké je asi tak to dětské tričko? |
Mám na skladě jedno vel. 146, nebo M...
Kolik měříš?
|
|
st Srp 15, 2007 3:40 pm |
|
|
vlastik.vitek
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
|
Ahojte, tak začínám s tim otravováním Chtěl bych si koupit klubové triko, ale L-ko mi je veliké, jak veliké je asi tak to dětské tričko? |
Kolik měříš? |
Na výšku 180cm, ale jsem právěže trošku hubenější
|
|
st Srp 15, 2007 4:43 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kolik měříš? |
Na výšku 180cm, ale jsem právěže trošku hubenější |
Na nějaké akci si vyzkoušíš M a L...
A uvidí se
|
|
st Srp 15, 2007 5:06 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
No dětský tričko a jeho velikost, asi záleží jak máš velkou hlavu, nebo nohu. Ale jestli jsi ještě nezletilec do 10 let, tak se co nejzvořileji omlouvám. Jinak by měl Viki konkureta
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
st Srp 15, 2007 5:40 pm |
|
|
vlastik.vitek
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
|
No dětský tričko a jeho velikost, asi záleží jak máš velkou hlavu, nebo nohu. Ale jestli jsi ještě nezletilec do 10 let, tak se co nejzvořileji omlouvám. Jinak by měl Viki konkureta |
ee, tedka mam 16 roku, ale to M je taky pánské? protože to by mi bylo dobré
|
|
st Srp 15, 2007 7:07 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
|
|
|
|
No dětský tričko a jeho velikost, asi záleží jak máš velkou hlavu, nebo nohu. Ale jestli jsi ještě nezletilec do 10 let, tak se co nejzvořileji omlouvám. Jinak by měl Viki konkureta |
to bylo f-f-ftipný...
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
st Srp 15, 2007 10:11 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|