Autor |
Zpráva |
centros
Člen N.O.C. - 350Z
|
SPZ samolepka |
|
Od jara jezdím s malou SPZ nalepenou na předním nárazníku. V létě mě vyhmátli policajti v Mostě kousek od autodromu a dost vyhrožovali. Zkoušeli na mě ztrátu řidičáku a zákaz řízení na půl roku
Tak jsem přes kamaráda na dopravce zjišťoval co a jak, zda by něšla oficiálně vyřídit nějaká výjimka a zapsat do techničáku. Bohužel musím všechny zklamat, nejde to
Jediná legální možnost je originál plechová SPZ umístěná tam, kde má být. Takže přes zimu budu muset opět udělat díry do nárazníku a nějak tam ten ošklivej plech přidělat. Zkusím to tam dát alespoň tak, aby mi to nezasahovalo do sání. Asi přímo na nárazník bez černé plastové tabulky. Máte někdo nějaký nápad nebo fotku hezkého provedení?
_________________ 2006 350Z, Nismo 9.5xR18, Toyo R-888 255/35R18, brzdy AP Racing, nerez hadice, kapalina RBF600, tlumiče HKS Hipermax III, podvozek Kinetix, Hotchkis, rám šasi GT Spec, MREV2 Plenum, Motordyne 5/16" Spacer, K&N, spojka a setrvák JWT, svíčky Denso Iridium |
|
po Pro 22, 2008 11:45 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
No a co jsi čekal. Vyjímku může udělit pouze Ministerstvo dopravy, pokud vím tak byla udělena je jedna pro Alfu Romeo. A je to umístění origoše na lev stranu nárazníku. Buď rád, že tě nechytli V Náckově,nebo u Temelínobijců. Prostě už je to v zákoně a to není sranda. Já jsem jí strčil do díry, spodní část nakloněnou do vnitř, tak tam žene vzduch a taky jí nepřečtou kamery na počítaných 150 m úsecích. A žádnej polda mě za to nebuzeroval. Je prostě v předu, origoš a na prostředku.
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
út Pro 23, 2008 9:28 pm |
|
|
Tuna
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
Ahoj,
já zatím neměl problém se samolepkou nikdy. Když jsem jezdil úplně bez ní, tak mě stavěli furt. Se samolepkou nikdy kvůli samolepce
V zahraničí taky bez problému (D, A, I, CH)
_________________ _________________
Všichni lidé jednou zemřou, ale jen někteří skutečně žijí... |
|
ne Led 04, 2009 5:41 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
Ahoj,
já zatím neměl problém se samolepkou nikdy. Když jsem jezdil úplně bez ní, tak mě stavěli furt. Se samolepkou nikdy kvůli samolepce
V zahraničí taky bez problému (D, A, I, CH) |
Však se dočkáš, hodně štěstí
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
po Led 05, 2009 8:48 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|