Autor |
Zpráva |
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
TuningPárty HK |
|
V Hradci se setkali Drag, Kojak s Viktorem, Hovado a Míra, podívat se s Velsatisem přijek Krtek s Krtkovou - slavila jmeniny, s Lindou, zastavil se Keri......
Míra poskytl vůz a podařilo se nafotit tanga...
Pohár jsme nikdo nevyhráli
|
|
ne Čer 24, 2007 4:42 pm |
|
|
sluník
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
No pohár jste nevyhráli,páč jste neměli tanga! Ale upřímně,fakt jsem byla překvapená,že ani Kojak nic nedostal,to mě fakt mrzelo.
|
|
čt Čer 28, 2007 10:47 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
No pohár jste nevyhráli,páč jste neměli tanga! Ale upřímně,fakt jsem byla překvapená,že ani Kojak nic nedostal,to mě fakt mrzelo. |
Kojak nevydržel, a neodprezentoval svůj vůz, já to taky prošvihl.....
Naše chyba.
Ale kdyby se povedlo nafotit druhou majitelku tang, to by bylo lepší než pohár
Každopádně to výrazně zvedlo návštěvnost webu
|
|
čt Čer 28, 2007 11:44 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
Založen: 14.1.2007 Příspěvky: 607 Bydliště: Prague, to je město moje |
|
|
|
|
|
|
|
No pohár jste nevyhráli,páč jste neměli tanga! Ale upřímně,fakt jsem byla překvapená,že ani Kojak nic nedostal,to mě fakt mrzelo. |
Naše chyba.
Každopádně to výrazně zvedlo návštěvnost webu |
k čemu ti je navštěvnost když tu jeste mrtvo jak na hřbitově
_________________ NISSAN FOREVER |
|
pá Čer 29, 2007 3:51 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Naše chyba.
k čemu ti je navštěvnost když tu jeste mrtvo jak na hřbitově |
Proč je tu mrtvo?
Protože Z club je na dovčách, a Fan club nepíše - jsi jeden z mála, Linda je na netu řídce, Viktor v podstatě mlčí, a ostatní jakby smet...
Ostatně na akce je docházka taky nic moc, i když v Hradci se sešlo 6 členů klubu, ale z Fan clubu tam byl jen Viki a Linda - a vzhledem k nemoci Viktora to pro něj bylo utrpení.....
Mrkni do seznamu uživatelů, kolik je tu aktivních členů....
Takže si za to můžem sami.
|
|
pá Čer 29, 2007 5:49 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
Ahojky Sluníčko, trvalo tam vše hrozně dlouho, pořád tam představovali posraný Poláky s těma jejich křápama, tak jsme jeli domů a tam pohár čerstvoho pivkA. Čau Sluníku
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
pá Čer 29, 2007 7:23 pm |
|
|
sluník
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
|
|
Ahojky Sluníčko, trvalo tam vše hrozně dlouho, pořád tam představovali posraný Poláky s těma jejich křápama, tak jsme jeli domů a tam pohár čerstvoho pivkA. Čau Sluníku |
Ahojky!No jako to,že tě otravovalo čekání na představování auta,tak to bych ještě pochopila,ale to,že jsi nepočkal ani na Sluníka,tak to mě teeeeeeeeeeeeeda mrzelo dost!
|
|
pá Čer 29, 2007 8:17 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Naše chyba.
k čemu ti je navštěvnost když tu jeste mrtvo jak na hřbitově |
Proč je tu mrtvo?
Protože Z club je na dovčách, a Fan club nepíše - jsi jeden z mála, Linda je na netu řídce, Viktor v podstatě mlčí, a ostatní jakby smet...
Ostatně na akce je docházka taky nic moc, i když v Hradci se sešlo 6 členů klubu, ale z Fan clubu tam byl jen Viki a Linda - a vzhledem k nemoci Viktora to pro něj bylo utrpení.....
Mrkni do seznamu uživatelů, kolik je tu aktivních členů....
Takže si za to můžem sami. |
můj milí dráčku..
mlčim protože mlčí ostatní... a když se něco napíše tak stejně je jen jedna nebo dvě reakce a konec.. už to neni co bejvalo... chtělo by to nákej novej trhák... a nebo aspon dělat věci o kterejch se začne mluvit.. řekl si že uděláš odměnu na 20000týho návštěvníka webu... to se potopilo.. povídal si o nákym překvapení.. to se taky zakopalo..
neni na co se těšit kamaráde..to je ten problém
ani fotky z hradce nejsou.. prostě nic..
jinak o odkazu na mojí stránku už ani nemluvim.. chtělo by si to najít nákýho novýho údržbáře webu.. od tý doby co tu neni hardy je to chudý..
to samý ve fan klubu.. vítal sem toho novýho asi pštkrát na ICQ a mrdá na mě.. už tu neni taková prdel co tu bejvala.. Je sice pěkný že si nafotil pěkný prdelky v našich tangách ale chybí motyvace k tomu aby sme zase začali něco psát..
zatim ahoj
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
pá Čer 29, 2007 9:09 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ahojky Sluníčko, trvalo tam vše hrozně dlouho, pořád tam představovali posraný Poláky s těma jejich křápama, tak jsme jeli domů a tam pohár čerstvoho pivkA. Čau Sluníku |
Ahojky!No jako to,že tě otravovalo čekání na představování auta,tak to bych ještě pochopila,ale to,že jsi nepočkal ani na Sluníka,tak to mě teeeeeeeeeeeeeda mrzelo dost! |
Sluníčko moje, ani jsem nevěděl, že tam jsi, to mi je moooclíto
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
so Čer 30, 2007 10:45 am |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
Doplněná fotogalerie z Hradce:http://gallery.z-club.cz/index.php?cesta=2007.06.23+-+Hradec
|
|
út Črc 03, 2007 1:08 pm |
|
|
sluník
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ahojky!No jako to,že tě otravovalo čekání na představování auta,tak to bych ještě pochopila,ale to,že jsi nepočkal ani na Sluníka,tak to mě teeeeeeeeeeeeeda mrzelo dost! |
Sluníčko moje, ani jsem nevěděl, že tam jsi, to mi je moooclíto |
Mě to bylo taky lítooooooooooooooooo!
|
|
út Črc 03, 2007 4:58 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|