Autor |
Zpráva |
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
Přestup |
|
No, předpokládam že draga už zetkaři nezajímaj když tu neumí na nic odpovědět..ani na to co udělal s jejich penězma....
jak zetkařum tak fan klubu bylo naslibováno milion věcí a kde nic tu nic.. jediný co pro mě drag udělal tak že donutil svýho malýho syna aby mi pochcal auto... přijde vám to hodný dospělýho člověka? mě moc ne...
Přihlašuju se taky na nissan klub a budu moc rád když tam s ostatníma z vás zase budu moct pokecat... tady už se stejně nic neděje..jen mam zasranej počítač....
zatim ahoj.. VIktůrek II. z boží vůle král...
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
st Dub 02, 2008 10:51 pm |
|
|
Ondra.
četař
|
|
|
třeba Drag prostě nemá čas no ... mu zavolej a máš to
|
|
so Dub 05, 2008 2:42 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
|
zavolal by si někomu kdo ti pochcal auto? a kdo voloá jen když něco potřebuje?
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
ne Dub 06, 2008 8:33 pm |
|
|
Ondra.
četař
|
|
|
nevim, na tvim místě fakt nevim ale na mym bych s tim problém neměl, mám draga celkem rád, je to fajn cápek
|
|
po Dub 07, 2008 11:16 pm |
|
|
komar
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
třeba Drag prostě nemá čas no ... mu zavolej a máš to |
predseda si vzdy ten cas najit musi ... a kdyz ne neni hoden predsedy ... tot muj verdikt viktore mou podporu mas kamarade, uvidime se na pribrami ahoj.
|
|
út Dub 08, 2008 9:36 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|