Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
|
so Led 13, 2007 8:24 pm |
|
|
Anonymní
|
|
|
omlouvam se ze předmět a za ten jeden nefunkční odkaz jelikoz nejsem registrovan tak mi nejde upravit, pokud by ste se nezlobili tak to nekdo upravte prosím.
Jo a zapomněl jsem kontakt na sebe: mobileus@seznam.cz a nebo se dohodněte s dragem a on je se mnou v kontaktu tak neni problem.
|
|
so Led 13, 2007 8:27 pm |
|
|
Libas
vojín
|
|
|
Mno tak bezva, ten termín se kryje s termínem JDM srazu na Kámeni, kam byli lidičky z 350Z klubu také mnou pozváni.....
no nic, hodím Kámen buď před nebo po tuto akci...projedu kalendář akcí a uvidí se, co z toho vykouzlím
|
|
ne Led 14, 2007 11:44 am |
|
|
Anonymní
|
|
|
|
|
Mno tak bezva, ten termín se kryje s termínem JDM srazu na Kámeni, kam byli lidičky z 350Z klubu také mnou pozváni.....
no nic, hodím Kámen buď před nebo po tuto akci...projedu kalendář akcí a uvidí se, co z toho vykouzlím |
Libasi to je skoda no termin po to urcite nepude to je přerov to ti už lidi na 200SX forum zavrhli a před myslim nic neni
|
|
ne Led 14, 2007 1:07 pm |
|
|
Libas
vojín
|
|
|
Tak jsem pro ten náš JDM na Kámeni nadhodil termín 12.-13. květen 2007, tak uvidíme, co z toho vzplane......je to dva týdny po sobě no.....
nerad bych trávil sraz na Kámeni bez 350Z aut sakryš.....no uvidíme
|
|
ne Led 14, 2007 2:20 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
Založen: 14.1.2007 Příspěvky: 607 Bydliště: Prague, to je město moje |
|
|
|
|
|
Tak jsem pro ten náš JDM na Kámeni nadhodil termín 12.-13. květen 2007, tak uvidíme, co z toho vzplane......je to dva týdny po sobě no.....
nerad bych trávil sraz na Kámeni bez 350Z aut sakryš.....no uvidíme |
libasi to by melo bejt v pohode na toho 12.-13. sem nic nenasel a jinak uz sem se konecne regnul
_________________ NISSAN FOREVER |
|
ne Led 14, 2007 5:16 pm |
|
|
Libas
vojín
|
|
|
v pohodě to není, páč celý květen 07 je zabitý, 4.-5. jsou Mimoňské války, na které chce jet pár lidí, které jsem kontaktoval kvůli tomu JDM srazu na Kámeni a prostě ty lidi nepojedou jeden víkend sem, druhý tam, třetí sem zase..to nejde..květen vypouštím z plánů
|
|
ne Led 14, 2007 5:24 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
Libas: nemůžeme být všude, Mimoň jedeme určitě, na nissanclub v sobotu, takže neházej flintu do žita...... klidně za sebe říkám, že v neděli klidně přijedu k Vám, navíc byste měli stát o účast celého nissanclubu, vždyť jsou to všechno Japonci....
Zkus to ještě v klidu rozmyslet..
|
|
ne Led 14, 2007 9:34 pm |
|
|
Libas
vojín
|
|
|
|
|
Libas: nemůžeme být všude, Mimoň jedeme určitě, na nissanclub v sobotu, takže neházej flintu do žita...... klidně za sebe říkám, že v neděli klidně přijedu k Vám, navíc byste měli stát o účast celého nissanclubu, vždyť jsou to všechno Japonci....
Zkus to ještě v klidu rozmyslet.. |
V poho, celý nissanclub zvát nemůžeme, páč to by potom přijelo od každé japonské značky skoro 80 aut, což by bylo neúnosné jak pro účastníky tak pro pořadatele, o nocování, jídle atd. ani nemluvím...proto zvu jen ty svalnatější japonce, navíc se akce jmenuje JDM Performance Meeting, takže s prominutím taková Micra, Sunny, Almera či Terrano a Patrol jsou trochu mimo mísu (nic proti Nissanům, mám rád všechny japonce, já jen pro uspřesnění). Takže se termín asik přesune na víkend 23. - 24. červen 2007 (opět to není ofiko.......)
|
|
po Led 15, 2007 3:11 pm |
|
|
!!!!!!
Anonymní
|
xchat |
|
A můžu se zeptat kdy tam maji teda sraz xchataři z Tuningu na Kameni? Nebo to je spojený???
|
|
po Led 22, 2007 10:47 am |
|
|
Libas
vojín
|
|
|
Proboha, o žádných xchatařích z Tuningu vůbec nevím, nevím o tom nic, zájem není, spojovat se nic nebude!!!!!!!!
|
|
po Led 22, 2007 3:10 pm |
|
|
350Z
Anonymní
|
|
po Led 29, 2007 10:02 pm |
|
|
!!!!!
Anonymní
|
|
|
No ještě aby ste to s nima spojovali
|
|
út Led 30, 2007 11:48 am |
|
|
Libas
vojín
|
|
|
Tak na odkaz jsem mrknul, když vše vyjde, tak bych se tam rád mrknul třeba s Beaverem, kdo tam bude s japončíkem, tak mu rozdám pozvánky na tu naši akci
|
|
út Led 30, 2007 2:58 pm |
|
|
350Z
Anonymní
|
Libas |
|
Ja tam urcite budu s nissanem 350Z....
|
|
út Led 30, 2007 6:29 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|