| Autor | Zpráva | 

| Sabajka Člen FanClubu 350Z

| Založen: 22.4.2007 Příspěvky: 124

|  
 | 

|  Pro pobavení Z-clubu :-) |   |  
				| Páteční cesta do jižních Čech mi přinesla tak trochu "malé" radosti - všichni říkáte, že jsem malá a k malé  Sabince patří malé autíčko                takže můj nový přírůstek do rodiny -  no není to roztomiléééééé            

| st Kvě 09, 2007 4:31 pm |      | 

|  | 

| viktůrek Jeho Veličenstvo

| Založen: 27.2.2007 Příspěvky: 521
 |  
 | 

|   |   |  
				| tomuhle říkáš malý auto? To nalevo je moje první auto na lonský mimoni.  A to černý je to jak to mělo vypadat. Navrhoval sem to sám a kdybych nebyl debil a nenaboural tak je to možná už z polovičky pěkný tak jak je to tady....            

| st Kvě 09, 2007 4:50 pm |          | 

|  | 

| Kojak Člen N.O.C. - 350Z

| Založen: 7.1.2007 Příspěvky: 642

|  
 | 

|  Re: Pro pobavení Z-clubu :-) |   |  
				| 
Sabinko blahopřeji, vy dva, opravdu nádhera, jen jsem v rozrušení nepoznal, co je ta bílá blecha zač.
	|  |  
	|  | Páteční cesta do jižních Čech mi přinesla tak trochu "malé" radosti - všichni říkáte, že jsem malá a k malé  Sabince patří malé autíčko                takže můj nový přírůstek do rodiny -  no není to roztomiléééééé            |  

| st Kvě 09, 2007 5:14 pm |     | 

|  | 

|  
 | 

| 
Z toho si nic nedělej, já to nevím ani tak, natož v rozrušení
	|  |  
	|  | 
Sabinko blahopřeji, vy dva, opravdu nádhera, jen jsem v rozrušení nepoznal, co je ta bílá blecha zač.
	|  |  
	|  | Páteční cesta do jižních Čech mi přinesla tak trochu "malé" radosti - všichni říkáte, že jsem malá a k malé  Sabince patří malé autíčko                takže můj nový přírůstek do rodiny -  no není to roztomiléééééé            |  |               

| st Kvě 09, 2007 5:21 pm |      | 

|  | 

|  
 | 

| 
Jejda, tak budeš napínat zase ty mě, dobře mi tak, hořím tohou vědět, co to je. Tvary Yaríska, ale je to ňáký mrńavý, sakryš a není to EYGO??? Nebo Aygo. Ale v každým případě tě má někdo moooc rád.
	|  |  
	|  | 
Z toho si nic nedělej, já to nevím ani tak, natož v rozrušení
	|  |  
	|  | 
	|  |  
	|  | Páteční cesta do jižních Čech mi přinesla tak trochu "malé" radosti - všichni říkáte, že jsem malá a k malé  Sabince patří malé autíčko                takže můj nový přírůstek do rodiny -  no není to roztomiléééééé            |  |               |     

| st Kvě 09, 2007 5:43 pm |     | 

|  | 

|  
 | 

|  Heh.. |   |  
				| Počkej, ale já vážně netuším - co je to za autíko - kdybych to věděla ráda Ti to řeknu...a to auto samozřejmě není moje        to, že patří do rodiny byl holý výmysl - ale tak malá Sabinka - malé autíko -ale já jsem na velké věci..my bychom se k sobě nehodili          (s autem myšleno) 

| st Kvě 09, 2007 5:49 pm |      | 

|  | 

|  
 | 

|  Re: Heh.. |   |  
				| 
	|  |  
	|  | Počkej, ale já vážně netuším - co je to za autíko - kdybych to věděla ráda Ti to řeknu...a to auto samozřejmě není moje        to, že patří do rodiny byl holý výmysl - ale tak malá Sabinka - malé autíko -ale já jsem na velké věci..my bychom se k sobě nehodili          (s autem myšleno) |   :    i s autem, joo 

| st Kvě 09, 2007 5:56 pm |     | 

|  | 

|  
 | 

|  hih.. |   |  
				| Jéžíš to je radši jedno..nebo se do toho zamotáme...            

| st Kvě 09, 2007 7:53 pm |      | 

|  | 

|  |