Autor |
Zpráva |
Edis
Anonymní
|
Jste vrazi! |
|
Všichni, kdo se účastní "závodu" Gumball 3000 jsou vrazi a mají ruce od krve! Přeju Vám, abyste všichni v těch vašich zasraných autech chcípli!
|
|
so Kvě 05, 2007 10:24 am |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
Založen: 14.1.2007 Příspěvky: 607 Bydliště: Prague, to je město moje |
|
Re: Jste vrazi! |
|
|
|
Všichni, kdo se účastní "závodu" Gumball 3000 jsou vrazi a mají ruce od krve! Přeju Vám, abyste všichni v těch vašich zasraných autech chcípli! |
koukam ze se tu s vyhruzkama a s osklivejma tematama roztrhl pytel
_________________ NISSAN FOREVER |
|
so Kvě 05, 2007 6:28 pm |
|
|
Sabajka
Člen FanClubu 350Z
|
|
ale... |
|
Ale no tak...tohle je neférový přístup - Gumball 3000 je o něčem jiném - to že si "dětičky" zbohatlíků užívají v rychlých autech a pak se stane ta katastrofa přece nesouvisí s tím, že ostatní mají taky rychlá auta - anonymně to dokáže napsat každý - výhružkami se nic nezmění, jen ukazujete svou ubohost...
_________________ IN OMNIA PARATUS |
|
so Kvě 05, 2007 8:42 pm |
|
|
Santy
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
Re: ale... |
|
|
|
Ale no tak...tohle je neférový přístup - Gumball 3000 je o něčem jiném - to že si "dětičky" zbohatlíků užívají v rychlých autech a pak se stane ta katastrofa přece nesouvisí s tím, že ostatní mají taky rychlá auta - anonymně to dokáže napsat každý - výhružkami se nic nezmění, jen ukazujete svou ubohost... |
Krasne si to rekla. Navic myslim, ze nejsme vrazi, ale normalni lidi. To je jen nejaka provokace, navic clovek, ktery se nedokeze ani podepsat je tak trochu ......ahoj )
Naposledy upravil Santy dne so Kvě 05, 2007 10:11 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
so Kvě 05, 2007 9:23 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
Všichni, kdo se účastní "závodu" Gumball 3000 jsou vrazi a mají ruce od krve! Přeju Vám, abyste všichni v těch vašich zasraných autech chcípli! |
Ty jsi ale vůl! Vůl, který se masíruje u Mácháče na šlajfkách. Myslím, že nejsem daleko od pravdy. Absence interpunkcí tě nezkryje, ty blbe. Jen piš dál, už se těším....
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
so Kvě 05, 2007 10:00 pm |
|
|
Anonymní
|
|
|
|
Ale no tak...tohle je neférový přístup - Gumball 3000 je o něčem jiném - to že si "dětičky" zbohatlíků užívají v rychlých autech a pak se stane ta katastrofa přece nesouvisí s tím, že ostatní mají taky rychlá auta - anonymně to dokáže napsat každý - výhružkami se nic nezmění, jen ukazujete svou ubohost... |
Přání "šťastné cesty" z poslední věty mého příspěvku samozřejmě nepatřilo vám, ale "závodníkům" z Gumbalu. Omlouvám se, že jsem se nevyjádřil dost přesně.
|
|
ne Kvě 06, 2007 9:39 am |
|
|
Edis
Anonymní
|
|
|
|
|
|
Krasne si to rekla. Navic myslim, ze nejsme vrazi, ale normalni lidi. To je jen nejaka provokace, navic clovek, ktery se nedokeze ani podepsat je tak trochu ......ahoj ) |
Omlouvám se za nepřesné vyjádření - "přání šťastné cesty" bylo samozřejmě určeno "závodníkům" z Gumbalu.
|
|
ne Kvě 06, 2007 9:42 am |
|
|
Anonymní
|
|
|
|
|
|
Ty jsi ale vůl! Vůl, který se masíruje u Mácháče na šlajfkách. Myslím, že nejsem daleko od pravdy. Absence interpunkcí tě nezkryje, ty blbe. Jen piš dál, už se těším.... |
Co to plácáš o interpunkci, primitive? Zamysli se nad časováním (interpunkcÍ), pravopisem (neZkryje) a tvojí fotkou, která hodně vysvětluje
|
|
ne Kvě 06, 2007 9:47 am |
|
|
Santy
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ty jsi ale vůl! Vůl, který se masíruje u Mácháče na šlajfkách. Myslím, že nejsem daleko od pravdy. Absence interpunkcí tě nezkryje, ty blbe. Jen piš dál, už se těším.... |
Co to plácáš o interpunkci, primitive? Zamysli se nad časováním (interpunkcÍ), pravopisem (neZkryje) a tvojí fotkou, která hodně vysvětluje |
S clovekem, ktery se ani nepodepise a zachovava si anonymni identitu bych neutracel svuj cas psanim odpovedi na stupindni provokujici slova.
Slova, slova, slova jen slova dulezite jsou ciny!
But pozdraven
|
|
ne Kvě 06, 2007 10:03 am |
|
|
Sabajka
Člen FanClubu 350Z
|
|
Dost... |
|
HEJ, HEJ, HEJ - PÁNOVÉ A TOHLE VÁŽNĚ UŽ STAČÍ!!!! NADÁVAT SI TU DO PRIMITIVŮ A DALŠÍ POZNÁMKY TYPU "CHCÍPNĚTE", TO NENÍ NORMÁLNÍ...JSTE SNAD VŠICHNI DOSPĚLÍ, TAK SE PODLE TOHO CHOVEJTE!!!!
PRO ANONYMA - NEVIDÍM DŮVOD, PROČ SI TU NAPSAL A VŮBEC VYTVOŘIL TO TÉMA, TÝKAJÍCÍ SE GUMBALL 3000 - NIKDO SE TADY ODTUD TOHO ZÁVODU NEÚČASTNIL - TAK POŘÁD NECHÁPU, JAKÝ SI MĚL DŮVOD SE O TOM TADY ZMIŇOVAT...BUDU RÁDA, KDYŽ MI TO OBJASNÍŠ (A MYSLÍM SI, ŽE NEBUDU JEDINÁ, KOHO TO ZAJÍMÁ)
JINAK, CO SE TÝKÁ ČESKÉHO JAZYKA - ASI BUDU TROŠKU EGOISTICKÁ, ALE JEDINÝ ČLOVĚK, KTERÝ TU UMÍ ČESKY A SPRÁVNĚ I ČESKY PÍŠE - JSEM JÁ TO JEN TAK PRO UJASNĚNÍ...
P.S: ANO, RYCHLÁ AUTA JSOU NEBEZPEČNÁ, ALE VÍCE NEBEZPEČNÍ JSOU TI NEZODPOVĚDNÍ LIDÉ, KTEŘÍ ZA TĚMI VOLANTY AUT SEDÍ...
|
ne Kvě 06, 2007 10:38 am |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Co to plácáš o interpunkci, primitive? Zamysli se nad časováním (interpunkcÍ), pravopisem (neZkryje) a tvojí fotkou, která hodně vysvětluje |
Díky za odpověď,už vím, že nejsi BLB č. 1 od Mácháče, ale BLB č. 2. Hodně piš, už se pomalu rýsuje profil osobnost a f tom si pošušňávám. Je mi jasné, že jsi neúspěšná osoba, neschopná se prosadit ve svém povolání. Tak se měj, blbe.
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
ne Kvě 06, 2007 11:47 am |
|
|
Anonymní
|
Re: Dost... |
|
|
|
HEJ, HEJ, HEJ - PÁNOVÉ A TOHLE VÁŽNĚ UŽ STAČÍ!!!! NADÁVAT SI TU DO PRIMITIVŮ A DALŠÍ POZNÁMKY TYPU "CHCÍPNĚTE", TO NENÍ NORMÁLNÍ...JSTE SNAD VŠICHNI DOSPĚLÍ, TAK SE PODLE TOHO CHOVEJTE!!!!
PRO ANONYMA - NEVIDÍM DŮVOD, PROČ SI TU NAPSAL A VŮBEC VYTVOŘIL TO TÉMA, TÝKAJÍCÍ SE GUMBALL 3000 - NIKDO SE TADY ODTUD TOHO ZÁVODU NEÚČASTNIL - TAK POŘÁD NECHÁPU, JAKÝ SI MĚL DŮVOD SE O TOM TADY ZMIŇOVAT...BUDU RÁDA, KDYŽ MI TO OBJASNÍŠ (A MYSLÍM SI, ŽE NEBUDU JEDINÁ, KOHO TO ZAJÍMÁ)
JINAK, CO SE TÝKÁ ČESKÉHO JAZYKA - ASI BUDU TROŠKU EGOISTICKÁ, ALE JEDINÝ ČLOVĚK, KTERÝ TU UMÍ ČESKY A SPRÁVNĚ I ČESKY PÍŠE - JSEM JÁ TO JEN TAK PRO UJASNĚNÍ...
P.S: ANO, RYCHLÁ AUTA JSOU NEBEZPEČNÁ, ALE VÍCE NEBEZPEČNÍ JSOU TI NEZODPOVĚDNÍ LIDÉ, KTEŘÍ ZA TĚMI VOLANTY AUT SEDÍ... |
Vážená slečno/paní Sabajko, téma týkající se Gumball 3000 jsem vytvořil, protože jsem pocítil nutnost vyjádřit se k vrahům, kteří kvůli svému vlastnímu potěšení zabíjí nevinné lidi. Právo vyjádřit svůj názor má dnes každý - pokud s ním někdo nesouhlasí nebo se mu nelíbí má stejně tak právo oponovat. To, že jsem svůj příspěvek špatně formuloval a urazil všechny automobilové nadšence, kteří jezdí zodpovědně a neohrožují životy nás ostatních, je moje chyba a omlouvám se za to! Avšak to nic nemění na tom, že opovrhuji všemi účastníky závodu Gumball a ve své podstatě všemi, kteří si pletou silnice se závodním okruhem (nezáleží na tom zda mají vytuněnou káru, nebo vraždí dvacet let starým střepem). Co se týká nadávek a pravopisných chyb - projdi si pečlivě diskuzi a zjistíš, kdo tyto podlosti vyvolal. K mé anonymitě - nejsem registrovaným členem, ale uvádím svůj nick. Chcete snad moje jméno, adresu a telefon? Kdo z vás tady o sobě uvádí více než jen přezdívku?
Aby nedocházelo k nedopatřením a abych ještě jednou srozumitelně vysvětlil svůj názor: je mi na zvracení z účastníků Gumball 3000, kteří vraždí nevinné lidi, a je mi na zvracení ze všech, kteří si myslí, že vytuněné auto je opravňuje ohrožovat životy ostatních (proti automobilovým nadšenců, kteří se chovají zodpovědně nemám absolutně nic). Těmto vrahům přeji, aby si namlátili huby, a sobě přeju, aby při tom nesmetli i mě.
|
|
ne Kvě 06, 2007 11:53 am |
|
|
Anonymní
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Díky za odpověď,už vím, že nejsi BLB č. 1 od Mácháče, ale BLB č. 2. Hodně piš, už se pomalu rýsuje profil osobnost a f tom si pošušňávám. Je mi jasné, že jsi neúspěšná osoba, neschopná se prosadit ve svém povolání. Tak se měj, blbe. |
Teď jsi mě rozbrečel Už se těším na tvé další intelektuální argumenty a psychologický rozbor mojí osobnosti!
|
|
ne Kvě 06, 2007 11:55 am |
|
|
Edis
Anonymní
|
|
|
Pro doplnění: autorem posledních dvou příspěvků před tímto jsem já.
|
|
ne Kvě 06, 2007 11:58 am |
|
|
Sabajka
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
Pro anonyma - dobře, chápu všechno, díky za objasnění situace - my se známe, proto nám pro rozponání stačí jen přezdívky, to k tomuto a jinak - ano, máš svobodný názor - jsme demokratická země, všechno v pořádku - OK, ale ,ale proč si to psal na forum "Z-clubu", proč sis nevybral jiná fora (jakože se jich točí okolo Gumballu 3000 a té "vraždy" hodně) Proč, si nás vlastně napadl tou větou .....Přeju Vám, abyste všichni v těch vašich zasraných autech chcípli!...vím, říkal si, že to patří jiným - též chápu..ale pořád mi stejně vrtá hlavou, proč si to psal sem...to je ten největší problém, co chci vyřešit...díky..
Pro Kojaka - nebuď tak vznětlivý, nemá to cenu, neurážejte se navzájem - tak to nijak nevyřešíte.hmmm jsme lidi, pokusme si to říct i bez těch vznětlivých urážek
A ještě pro anonyma JSEM SLEČNA...
|
ne Kvě 06, 2007 12:05 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|