Autor |
Zpráva |
Nevím
Anonymní
|
POMOC THE RUN |
|
bry zdarek...Z mam moc rad..tak se chci zeptat videl jsem video the run s 350z v ulicich prahy...rerkne mi nekdo vic ? na internetu je prd tak jestli by byl nekdo hodnej...a neschani nekdo dobryho automechanika kterej ma cit pro auta ? dyztak odepiste na HonzaDaviek@seznam.cz..diky moc jste hodny
|
|
út Dub 24, 2007 8:34 pm |
|
|
pipni
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
Re: POMOC THE RUN |
|
|
|
bry zdarek...Z mam moc rad..tak se chci zeptat videl jsem video the run s 350z v ulicich prahy...rerkne mi nekdo vic ? na internetu je prd tak jestli by byl nekdo hodnej...a neschani nekdo dobryho automechanika kterej ma cit pro auta ? dyztak odepiste na HonzaDaviek@seznam.cz..diky moc jste hodny |
Je to oficialni video - reklama na Zetko pro Ameriku . Jednou me stopli chlupaty na kontrolu a pri tom mi rikali ze byli u toho kdyz se to tocilo..
|
|
út Dub 24, 2007 8:47 pm |
|
|
Anonymní
|
|
|
OK DIKY MOC KAMO
|
|
út Dub 24, 2007 8:58 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
Re: POMOC THE RUN |
|
|
|
|
|
bry zdarek...Z mam moc rad..tak se chci zeptat videl jsem video the run s 350z v ulicich prahy...rerkne mi nekdo vic ? na internetu je prd tak jestli by byl nekdo hodnej...a neschani nekdo dobryho automechanika kterej ma cit pro auta ? dyztak odepiste na HonzaDaviek@seznam.cz..diky moc jste hodny |
Je to oficialni video - reklama na Zetko pro Ameriku . Jednou me stopli chlupaty na kontrolu a pri tom mi rikali ze byli u toho kdyz se to tocilo.. |
Přesně tak, prý to řídil japonec, měli na celou trať policejní uzávěru, kameramani a technika byli češi, produkce amíci.....
Velmi povedené video - točili ho v roce 2003.
Mimochodem, všechny úseky trati, kromě Nerudovky, už jsem jel rychleji
|
|
út Dub 24, 2007 11:13 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|