Autor |
Zpráva |
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
for Vítek Vítků a ostatní |
|
podle mě nejkrásnější corvette od roku 1959
Komentář: |
|
Velikost: |
113.18 kB |
Zobrazeno: |
24544 krát |
|
Komentář: |
|
Velikost: |
126.45 kB |
Zobrazeno: |
24544 krát |
|
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
st Úno 27, 2008 9:00 pm |
|
|
Ondra.
četař
|
|
|
Mno je dokonalá, lae mě se nejvíc ze všch Corvette líbí současná Z06 a potom tahle. Ta stará na obrázku je ve fakt dokonalym stavu, a ten červený interier
Naposledy upravil Ondra. dne čt Úno 28, 2008 8:51 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
st Úno 27, 2008 10:42 pm |
|
|
sluník
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
Kojak:MASAKRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!Je nádherná!
|
|
čt Úno 28, 2008 3:44 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
Díky Sluníku, Ondra tam docela drze přišoup ńákou černou vopelichanou šmudlu , nepochopil jsem poentu. Počkej, až jí uslyšíš Chci s ní vyrazit v dubnu do Krajkové, na Komárúv srazík. Placky na to už snad budou
|
čt Úno 28, 2008 5:41 pm |
|
|
Petr
Člen FanClubu 350Z
Založen: 27.1.2007 Příspěvky: 78 Bydliště: Čistá v Krkonoších |
|
|
|
Tenhle model vetty je asi nejhezčí který se vyráběl,to vedle je semičkový báwo??
čt Úno 28, 2008 8:05 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
|
je to fakt pecka..a ten zvuk..to až uslyšíte lidičky tak se z toho poserete... bručí to dokonale a ta fotka vůbec nevystihuje tu barvu..ta je na tom nejlepčí...
má i pěknej motor a dobrej podvozek... jojo další dobrej kauf
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
čt Úno 28, 2008 8:49 pm |
|
|
Ondra.
četař
|
|
|
Petr: jojo, 760 tušim
Kojak: sem ti jen ukázal nejhezčí vette pro mě, každopádně tvoje se umístila hned na 2. mistě se Z06 zvuk znám, jeden chlap od nás z města má ten samý ale v cabriu. Zní to neuvěřitelně, majitel s tim jezdí ve stylový čepici a oblečení... tohle auto si nekupujou pozeři, ale opravdoví nadšenci. Haled a mě jí nepředstavíš jo?
|
|
čt Úno 28, 2008 8:51 pm |
|
|
komar
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
Kojak: sem ti jen ukázal nejhezčí vette pro mě, každopádně tvoje se umístila hned na 2. mistě se Z06 zvuk znám, jeden chlap od nás z města má ten samý ale v cabriu. Zní to neuvěřitelně, majitel s tim jezdí ve stylový čepici a oblečení... tohle auto si nekupujou pozeři, ale opravdoví nadšenci. Haled a mě jí nepředstavíš jo? |
Ondra, spis ne nadsenci, jako gurmani, kterym myslim je Jarda dostatecne, ja mu ho preju, je uzasne a uz se tesim az ho uvidim na vlastn ocicka v dubnu, bude to mocinky fajne no uzas ... Jarousi, ty me stale prekvapujes, ty pardale jeden
|
|
pá Úno 29, 2008 12:18 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
Kojak: sem ti jen ukázal nejhezčí vette pro mě, každopádně tvoje se umístila hned na 2. mistě se Z06 zvuk znám, jeden chlap od nás z města má ten samý ale v cabriu. Zní to neuvěřitelně, majitel s tim jezdí ve stylový čepici a oblečení... tohle auto si nekupujou pozeři, ale opravdoví nadšenci. Haled a mě jí nepředstavíš jo? |
Ondra, spis ne nadsenci, jako gurmani, kterym myslim je Jarda dostatecne, ja mu ho preju, je uzasne a uz se tesim az ho uvidim na vlastn ocicka v dubnu, bude to mocinky fajne no uzas ... Jarousi, ty me stale prekvapujes, ty pardale jeden |
No snad to stihnem, pojedu i kdyby hovna pada...
|
pá Úno 29, 2008 6:41 pm |
|
|
sluník
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
Díky Sluníku, Ondra tam docela drze přišoup ńákou černou vopelichanou šmudlu , nepochopil jsem poentu. Počkej, až jí uslyšíš Chci s ní vyrazit v dubnu do Krajkové, na Komárúv srazík. Placky na to už snad budou |
Přišoup nepřišoup,to je fuk,měla jsem oči jen pro tu tvoji. Už se nemůžu dočkat až jí uslyším.A drze bych si dovolila poprosit o svezení.Akorát,že já na Komárův sraz bohužel nejedu,no neva,určo se potkáme jinde a budu mít tu čest..
|
|
pá Úno 29, 2008 8:28 pm |
|
|
vlastik.vitek
Člen FanClubu 350Z
|
:) |
|
HUUUUUUUUSTYYYYY!!!! Tohle auto je bomba, opravdu krása
|
|
so Bře 01, 2008 11:13 am |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
Díky Sluníku, Ondra tam docela drze přišoup ńákou černou vopelichanou šmudlu , nepochopil jsem poentu. Počkej, až jí uslyšíš Chci s ní vyrazit v dubnu do Krajkové, na Komárúv srazík. Placky na to už snad budou |
Přišoup nepřišoup,to je fuk,měla jsem oči jen pro tu tvoji. Už se nemůžu dočkat až jí uslyším.A drze bych si dovolila poprosit o svezení.Akorát,že já na Komárův sraz bohužel nejedu,no neva,určo se potkáme jinde a budu mít tu čest.. |
Věrnej Sluník Určitě si jí projedeš sama. Kravál, vlající vlasy a šťastnej Sluník Uděláme šotík kamerou na webík.
|
so Bře 01, 2008 1:22 pm |
|
|
sluník
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Přišoup nepřišoup,to je fuk,měla jsem oči jen pro tu tvoji. Už se nemůžu dočkat až jí uslyším.A drze bych si dovolila poprosit o svezení.Akorát,že já na Komárův sraz bohužel nejedu,no neva,určo se potkáme jinde a budu mít tu čest.. |
Věrnej Sluník Určitě si jí projedeš sama. Kravál, vlající vlasy a šťastnej Sluník Uděláme šotík kamerou na webík. |
WAU,BOMBAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!Já tě prostě miluju!
|
|
so Bře 01, 2008 7:00 pm |
|
|
Hanička
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
jeejik Kojaku to je krááása fakt jo.....gratuluju k dalšímu přírustku je to fakt nádhera:-*
|
|
ne Bře 02, 2008 8:11 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžete k příspěvkům připojovat soubory Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|