Autor |
Zpráva |
feferonka
vojín
|
Poradí někdo?? |
|
Tak jsem se dočkala...už stojí v garáži...můj miláček - zetko Prosím o radu - někdy( ne vždy) při přibrždění zapíská brzda - je to v pořádku?? A ještě bych potřebovala poradit nějaký dobrý gumy - bezpečný a aby dlouho vydržely ....
|
|
st Úno 13, 2008 6:40 pm |
|
|
pipni
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
Re: Poradí někdo?? |
|
|
|
Tak jsem se dočkala...už stojí v garáži...můj miláček - zetko Prosím o radu - někdy( ne vždy) při přibrždění zapíská brzda - je to v pořádku?? A ještě bych potřebovala poradit nějaký dobrý gumy - bezpečný a aby dlouho vydržely .... |
Piska to asi kazdymu, i novy to delaj.
Kup si YOKOHAMA Advan Sport V103
|
|
st Úno 13, 2008 7:11 pm |
|
|
komar
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
Pokud vim tak piskaj hlavne z duvodu jejich tvrdosti ... zetko je prece jen silnejsi auto a tak potrebuje i silnejsi brzdy ... ale je to jen muj nazor ... dokud piskaj je vse ok podle me ... me na micruse taky piskaj cas od casu kdyz du natvrdo ...
|
|
čt Úno 14, 2008 12:29 am |
|
|
Tuna
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
To pískání také může být akustický senzor opotřebení destiček... Doporučuji kontrolu.
V servise mi říkali, že sériové destičky mají nějaký hrany, který pískaj i normálně. Výměna za nějaké aftermarket to pak částečně vyřeší. Ale jak píše pípni: pískat to bude vždy. Je to sporťák
_________________ _________________
Všichni lidé jednou zemřou, ale jen někteří skutečně žijí... |
|
čt Úno 14, 2008 11:50 am |
|
|
feferonka
vojín
|
|
|
Díky všem.Ty gumy teda yokohamy doporučujete všichni?Nebo je i jinej tip?
|
|
čt Úno 14, 2008 12:25 pm |
|
|
Tuna
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
http://www.z-club.cz/nase_zkusenosti/pneu/pneu.htm
Já bych koupil BRIDGESTONE Potenza RE 050A. Na jiném autě a v jiném rozměru jsem s nimi byl naprosto spokojen. Ta guma je vítěz většiny testů...
Ten Advan bude ale lepší na okruhu.
_________________ _________________
Všichni lidé jednou zemřou, ale jen někteří skutečně žijí... |
|
čt Úno 14, 2008 1:27 pm |
|
|
cimboss
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
Raději se zeptej předsedy. Mám Bridgestone a na mokru jsou úplně k ničemu. Vyzkoušel jsem i Continentalky, málem jsem se zasbil, páč v zatáčce se normálně žvejkly, předtím jsem měl Nakkangy a ty ač levné, byly super. Zase se brzo ojedou.
|
|
pá Úno 15, 2008 6:36 pm |
|
|
feferonka
vojín
|
|
|
|
|
Raději se zeptej předsedy. Mám Bridgestone a na mokru jsou úplně k ničemu. Vyzkoušel jsem i Continentalky, málem jsem se zasbil, páč v zatáčce se normálně žvejkly, předtím jsem měl Nakkangy a ty ač levné, byly super. Zase se brzo ojedou. |
Takže, který bys poradil ty? Co ty yokohamy z tvýho pohledu??
|
|
pá Úno 15, 2008 8:19 pm |
|
|
feferonka
vojín
|
|
|
Ty gumy potřebuju na běžný ježdění, ne na okruhy.
|
|
pá Úno 15, 2008 8:26 pm |
|
|
pipni
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
Ty gumy potřebuju na běžný ježdění, ne na okruhy. |
Ty yokohamy jsou asi trochu tvrdci, ale pri normalnim jezdeni to nepoznas. Bridgestony mi odesly asi po 20tis km a na yokohamach mam najeto 30tis km i s okruhama a nepozoruju zadny ubytek dezenu.
|
|
pá Úno 15, 2008 10:09 pm |
|
|
feferonka
vojín
|
|
|
|
|
|
|
Ty yokohamy jsou asi trochu tvrdci, ale pri normalnim jezdeni to nepoznas. Bridgestony mi odesly asi po 20tis km a na yokohamach mam najeto 30tis km i s okruhama a nepozoruju zadny ubytek dezenu. |
Takže jednoznačně asi ty yokohamy...Díky za radu
|
|
pá Úno 15, 2008 10:37 pm |
|
|
Santy
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
Jo jo brzdy obcas piskaj to je asi normalni..)) A co ohledne pneu zalezi asi jen kolik chce clovek investovat. V tech vyssich hladinach je kvalita srovnatelna,,, pirelli, goodyear, yokohama, atd.. jsou proste dobre pneou. Rozdily v podobne cen. hladine jsou minimalni temer neroznatelne.
Ale na normalni jezdeni i sportovni postaci i Nankang NSII, mam je otestovane a drzi perfektne i na mokru a hlavne cena je hodne prizniva
|
|
so Úno 16, 2008 1:34 am |
|
|
feferonka
vojín
|
|
|
|
|
|
|
Jo jo brzdy obcas piskaj to je asi normalni..)) A co ohledne pneu zalezi asi jen kolik chce clovek investovat. V tech vyssich hladinach je kvalita srovnatelna,,, pirelli, goodyear, yokohama, atd.. jsou proste dobre pneou. Rozdily v podobne cen. hladine jsou minimalni temer neroznatelne.
Ale na normalni jezdeni i sportovni postaci i Nnganka NSII, mam je otestovane a drzi perfektne i na mokru a hlavne cena je hodne prizniva |
Sem se dívala a ony ty Nanganka moc nejsou.Aspoň já je nikde nenašla...
|
|
so Úno 16, 2008 8:13 am |
|
|
feferonka
vojín
|
|
|
A JEŠTĚ - jak se chová baterka v zimním období??? Sem chtěla dnes ráno nastartovat a nic
|
|
so Úno 16, 2008 9:14 am |
|
|
Santy
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
A JEŠTĚ - jak se chová baterka v zimním období??? Sem chtěla dnes ráno nastartovat a nic |
Baterka se chova v zimne normalne kdyz neni stara a vibita )) S zetkem jezdim v zimne i na hory, naposled jem radil se zetkem na medvedine a slape jak hodinky, ale pokud hodne mrzne a je spatna baterka tak se muze snadno vibit,
cekni baterku a pokud je spatna tak kup novou...))) Pokud otocis klicek a ani necvakne starter nebo se nerozsviti palubka tak je baterka KO.
|
|
so Úno 16, 2008 10:50 am |
|
|
|