| 

| 

| Autor | Zpráva |  
		| Drag Prezident N.O.C. - 350Z

| Založen: 18.12.2006 Příspěvky: 650

|  
 | 

|  Sobota |   |  
				| V sobotu se Z club projede a s ním můžou jet někteří z Vás, já už mám v autě jednoho člena Fan klubu, ale ještě se nějaké místečko najde...  
 |  |  
		| st Dub 04, 2007 1:19 pm |       |  
		|  |  
		| mobileus Člen FanClubu 350Z

| Založen: 14.1.2007 Příspěvky: 607
 |  
 | 

|  Re: Sobota |   |  
				| 
	|  |  
	|  | V sobotu se Z club projede a s ním můžou jet někteří z Vás, já už mám v autě jednoho člena Fan klubu, ale ještě se nějaké místečko najde...  |  hmm to zní zajímavě, ale newim jestli budu mit cas a s cim jet????
 a kdyby to bylo tak na jak dlouho je to zdržení???? myslim tim jak dlouho tam chcete být a jestli planujete jet jeste nekam nebo alou domů

| st Dub 04, 2007 2:50 pm |        |  
		|  |  
		| linda350z Člen FanClubu 350Z

| Založen: 4.2.2007 Příspěvky: 78
 |  
 | 

|   |   |  
				| já jsem v sobotu jako každý rok na jaře (vlastně i na podzim) na masarykově okruhu v brně na renocaru, je to vlastně takový přivítání tuningový sezony a navíc mám náš okruh moc ráda takže chápete....a nvíc by nebylo zřejmně čím přijet, teda kdyby mi někdo neposkytl azyl v nějakém tom Z  doufám že j to dostečná výmluva, jnak bych velmi ráda jela, ale však srazů ještě bude....   
 |  |  
		| st Dub 04, 2007 9:13 pm |        |  
		|  |  
		| komar Člen FanClubu 350Z

| Založen: 19.2.2007 Příspěvky: 282
 |  
 | 

|   |   |  
				| Já se předem omlouvám, dorazil bych rád, ale jedu očíhnout nový vůz takže určitě nedorazím, bohužel :-/ 
 |  |  
		| čt Dub 05, 2007 10:50 pm |        |  
		|  |  
		| viktůrek Jeho Veličenstvo

| Založen: 27.2.2007 Příspěvky: 521
 |  
 | 

|  :-) |   |  
				| no já jedu s tím kaojakem jak sme se domluvili.. těšim se úplně nejvíc!!! bude to bomba.. Linak lidi.. mám super brigádu.. řídím tam zetko, Imprezu, Alfu R. Breru, Octavii RS a pod..
   je to dokonalost....
 mějte se krásně..

| pá Dub 06, 2007 4:03 pm |          |  
		|  |  

|  
 | 

|  Re: :-) |   |  
				| 
	|  |  
	|  | no já jedu s tím kaojakem jak sme se domluvili.. těšim se úplně nejvíc!!! bude to bomba.. Linak lidi.. mám super brigádu.. řídím tam zetko, Imprezu, Alfu R. Breru, Octavii RS a pod..
   je to dokonalost....
 mějte se krásně..
 |  
 viktore ty jsi dvojnásobnej hajzlík !!!
    zapvý za tu tvou brigádičku a zadruhý za to že máš tu čest svíst se s kojakem....  
 |  |  
		| pá Dub 06, 2007 5:20 pm |        |  
		|  |  

|  
 | 

| 
	|  |  
	|  | 
	|  |  
	|  | no já jedu s tím kaojakem jak sme se domluvili.. těšim se úplně nejvíc!!! bude to bomba.. Linak lidi.. mám super brigádu.. řídím tam zetko, Imprezu, Alfu R. Breru, Octavii RS a pod..
   je to dokonalost....
 mějte se krásně..
 |  
    zapvý za tu tvou brigádičku a zadruhý za to že máš tu čest svíst se s kojakem....  |  lidičkové já se omlouvám ale nedorazim, já to fakt nedělam naschval, ale proste to nejde

| pá Dub 06, 2007 5:37 pm |        |  
		|  |  
		| Kojak Člen N.O.C. - 350Z

| Založen: 7.1.2007 Příspěvky: 642

|  
 | 

| 
Ahoj Lindo, těší  mě, že svezení považuješ za čest, ale tak to není. Nerad jezdím sám a tak třeba příšte. A klapky na uši, je v tom hroznej mechan kravál. Užij si hezky Brno...............
	|  |  
	|  | 
	|  |  
   je to dokonalost....
 mějte se krásně..
 |  
    zapvý za tu tvou brigádičku a zadruhý za to že máš tu čest svíst se s kojakem....  |  
 |  |  
		| pá Dub 06, 2007 5:41 pm |     |  
		|  |  

|  
 | 

| 
	|  |  
	|  | 
Ahoj Lindo, těší  mě, že svezení považuješ za čest, ale tak to není. Nerad jezdím sám a tak třeba příšte. A klapky na uši, je v tom hroznej mechan kravál. Užij si hezky Brno...............
	|  |  
	|  | 
	|  |  
   je to dokonalost....
 mějte se krásně..
 |  
    zapvý za tu tvou brigádičku a zadruhý za to že máš tu čest svíst se s kojakem....  |  |  

díky

|  |  
		| pá Dub 06, 2007 6:16 pm |        |  
		|  |  

|  
 | 

| 
	|  |  
	|  | 
	|  |  
	|  | 
	|  |  
   je to dokonalost....
 mějte se krásně..
 |  
    zapvý za tu tvou brigádičku a zadruhý za to že máš tu čest svíst se s kojakem....  |  |  kojaku ja bych rek ze by to byla cest pro kazdyho fanclubáka to tvoje zetko, a myslim ze nejen pro ně.

| pá Dub 06, 2007 7:16 pm |        |  
		|  |  
		| TornadoPepa Člen N.O.C. - 350Z

| Založen: 9.1.2007 Příspěvky: 16

|  
 | 

|   |   |  
				| Ahoj všem.Je škoda,že nikdo nejedete do Brna.Mohl jsem konečně někoho osobně pozvat.No snad na nějaké jiné akci.Dle mého názoru je zablbnutí po okruhu zajímavější,než-li sraz amerik.Momentálně řeším ,jestli protáhnu Zetko nebo GSXR.Asi to nechám na ráno podle počasí.Jina vám všem přeji at si to zítra užijete. 
 |  |  
		| pá Dub 06, 2007 7:29 pm |     |  
		|  |  

|  
 | 

|   |   |  
				| 
	|  |  
	|  | Ahoj všem.Je škoda,že nikdo nejedete do Brna.Mohl jsem konečně někoho osobně pozvat.No snad na nějaké jiné akci.Dle mého názoru je zablbnutí po okruhu zajímavější,než-li sraz amerik.Momentálně řeším ,jestli protáhnu Zetko nebo GSXR.Asi to nechám na ráno podle počasí.Jina vám všem přeji at si to zítra užijete. |  to neni pravda dva členové do brna jedou teda spis clenky

| pá Dub 06, 2007 7:33 pm |        |  
		|  |  

|  
 | 

| 
	|  |  
	|  | 
	|  |  
	|  | 
	|  |  
   je to dokonalost....
 mějte se krásně..
 |  
    zapvý za tu tvou brigádičku a zadruhý za to že máš tu čest svíst se s kojakem....  |  |  jeste sem ti chtel kojaku rict ze se mi nezobrazuje tvuj awatar

| pá Dub 06, 2007 7:33 pm |        |  
		|  |  
		| Kojak Člen N.O.C. - 350Z

| Založen: 7.1.2007 Příspěvky: 642

|  
 | 

|   |   |  
				| Čau chlape, můj otoman je ve výměně, jenom tam jěště není. Dnes jsem vyjel z dílny a náčelník udělal pár fotek se stranickym pozdravem " JSME JEDNIČKY ", jen se s tím s..., trvá mu to prostě dlouho. Se Zetkem určítě zašmějdíme, už dnes z něj lítaly h..., teda saze, h..dně sazí. Prej se tu má psát slušně. A jinak prd čest, mladež se má podporovat a ne jí blbnout hlavy. Držím palce k matuře, hodně důležitá záležitost. Jinak ty fleky nebyly od zubů, chudák holka. 
 |  |  
		| pá Dub 06, 2007 7:55 pm |     |  
		|  |  

|  
 | 

|   |   |  
				| 
	|  |  
	|  | Čau chlape, můj otoman je ve výměně, jenom tam jěště není. Dnes jsem vyjel z dílny a náčelník udělal pár fotek se stranickym pozdravem " JSME JEDNIČKY ", jen se s tím s..., trvá mu to prostě dlouho. Se Zetkem určítě zašmějdíme, už dnes z něj lítaly h..., teda saze, h..dně sazí. Prej se tu má psát slušně. A jinak prd čest, mladež se má podporovat a ne jí blbnout hlavy. Držím palce k matuře, hodně důležitá záležitost. Jinak ty fleky nebyly od zubů, chudák holka. |  tak to sem rád ze tvuj awatar je ve výstavbě a ne zadna chyba na mem prijimaci
  nebo tvem vysilaci   tak sup sem s fotkama.
 nedelali ti to nahodou v lexani racing na kutnohorsky????? ja tam obcas jezdim a videl sem jednou fotku tvyho "Z".....abijáka pred jejich dilnou.
 Dík za ty palce asi je budu k tý matuře potřebovat.
 a kdyz nebyli od zubu tak od ceho
   nedavno davali film a tam znackovali krávy tak si nechat udelat znacku "Z" a pak si to kazdej muzete nechat vyrazit na přítelkyni (akorat pak nesmíte prodat auto
      ) 
		| pá Dub 06, 2007 8:10 pm |        |  
		|  |  
		|  |  

| 

| Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.