Autor |
Zpráva |
espem
Anonymní
|
Koupit z-tko 3 roky staré???? |
|
Please, poradí mi někdo??Vyplatí se koupit zetko ročník třeba 2005??Na co si dát případně pozor a co kontrolovat při koupi??Jaké ceny jsou u dílů, které u takto starého vozu odcházejí??Prosím poraďte...Jsem jen ženská
|
|
po Lis 05, 2007 9:12 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
Re: Koupit z-tko 3 roky staré???? |
|
|
|
Please, poradí mi někdo??Vyplatí se koupit zetko ročník třeba 2005??Na co si dát případně pozor a co kontrolovat při koupi??Jaké ceny jsou u dílů, které u takto starého vozu odcházejí??Prosím poraďte...Jsem jen ženská |
Já mám taky ročník 2005, najeto 75tis km, a odchází spotřební díly - spojka, brzdy, spojka stojí okolo 11 - 16 tis - dle typu + práce, destičky ted umíme skvěle - 3tis za obě nápravy, kotouče cca 15tis jeden....
Další časté závady: audiosystém, diferenciál....
Žádný extrém, pokud se jezdí rozumně, je to v pohodě.....
Jízda na okruhu je samozřejmě extrém - technika si bere daň za max. výkony.
Naprosto nedoporučuji kupovat Zetko po bouračce, zvlášť pokud tomu člověk nerozumí.....
|
|
út Lis 06, 2007 2:11 pm |
|
|
espem
Anonymní
|
Díky |
|
Díky moc za každou radu když si to auti koupím, přihlásím se k asi k vám do klubu
|
|
út Lis 06, 2007 2:20 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
tydýt |
|
Ahoj ženská, hlavně si nech auto přistavit do servisu, nejlépe do Průhonic, jsil i od Prahy. Pár kaček za prohlídku auta určitě za to stojí, laická prohlídka je na prd., pořád dobrý zetko stojí háfo merglí. Přeji výhodnou koupi.
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
st Lis 07, 2007 6:00 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|