Autor |
Zpráva |
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
Plakáty |
|
hele dragu... budou v nabídce i náký plakáty třeba tvýho, kojakovo, nebo pavlovo zetka? nebo náákej velkem společnej? mám pokoj ve stylu hovado´s maxi pervers ale když už jsem f tom fan klubu tak aby to bylo vidět
A myslim že by se to i dobře prodávalo..
díky moc..
Viktůrek II. "zvaný krásný"...z boží vůle moderátor
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
út Bře 27, 2007 8:00 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
Re: Plakáty |
|
|
|
hele dragu... budou v nabídce i náký plakáty třeba tvýho, kojakovo, nebo pavlovo zetka? nebo náákej velkem společnej? mám pokoj ve stylu hovado´s maxi pervers ale když už jsem f tom fan klubu tak aby to bylo vidět
díky moc..
Viktůrek II. "zvaný krásný"...z boží vůle moderátor |
Ano, o plakátech uvažujeme.....
Neboj se, dočkáš se.
|
|
út Bře 27, 2007 9:09 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
Založen: 14.1.2007 Příspěvky: 607 Bydliště: Prague, to je město moje |
|
Re: Plakáty |
|
|
|
|
|
díky moc..
Viktůrek II. "zvaný krásný"...z boží vůle moderátor |
Ano, o plakátech uvažujeme.....
Neboj se, dočkáš se. |
jééééé to je very goooood
_________________ NISSAN FOREVER |
|
út Bře 27, 2007 9:16 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
:-) |
|
no.. neříkej..že se na tom pracuje..určitě jsem ti ted dodal nápad a nechceš abych vypadal až moc chytře tak jsi ten nápad vzal na sebe:-)
delam si srandu samozdřejmě.. jinak na plakáty se moc těšim..
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
út Bře 27, 2007 9:35 pm |
|
|
komar
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
A nešlo by udělat třeba pro Fanklubaky spesl plakat kde by jsme byli i stim autem? Bych se kochal kazdy vecer pred spanim jako se kocham SPZkou a poharem
|
|
út Bře 27, 2007 9:47 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
ja si zas myslim ze nejlepsi by bylo postavit vsechny zetka vedle sebe (bo aspon vetsinu) ke kazdymu zetku majitele a pred zetka celej fanclub proste spolecnou fotku a muzou se kochat vsichni, co vy na to.
PS: mam na to patent tak bacha na zneužití
|
út Bře 27, 2007 9:50 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
:-) |
|
to je dobrej nápad..ale udělal bych takhle dva.. jako s lidma a bez lidí..
no.. každopádně už mám rezervovaný zdi:-)
a jak už jsem říkal nevim kdy.. Mobi..: nemachruj s patentem..já mám dva kdyby se jeden utrhnul:-)
mějte se parádně jdu spát...
|
út Bře 27, 2007 9:57 pm |
|
|
linda350z
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
ja si zas myslim ze nejlepsi by bylo postavit vsechny zetka vedle sebe (bo aspon vetsinu) ke kazdymu zetku majitele a pred zetka celej fanclub proste spolecnou fotku a muzou se kochat vsichni, co vy na to.
PS: mam na to patent tak bacha na zneužití |
jjj to je fakt dobrej napad....
|
|
st Bře 28, 2007 1:48 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
Re: :-) |
|
|
|
no.. neříkej..že se na tom pracuje..určitě jsem ti ted dodal nápad a nechceš abych vypadal až moc chytře tak jsi ten nápad vzal na sebe:-)
delam si srandu samozdřejmě.. jinak na plakáty se moc těšim.. |
Jo jo. Nacelnika mame tuze chytryho. A moudryho. A taky krasnyho, skoro jako jeho Z. Ale ze by prisel i na todle? Fakt musi bejt desne chytrej.
|
|
st Bře 28, 2007 5:53 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
|
Jo jo. Nacelnika mame tuze chytryho. A moudryho. A taky krasnyho, skoro jako jeho Z. Ale ze by prisel i na todle? Fakt musi bejt desne chytrej. |
Já jsem klidnej, na co nepřidu já, to vymyslí moji neskutečně inteligentní, genitální - pardon geniální vicepresidenti Kojak a Tom.
Takže já můžu být úplně v poho, vlastně v těžký pohodě ( bodeť bych nebyl v pohodě, když jsem primitiv ).
|
|
st Bře 28, 2007 6:10 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jo jo. Nacelnika mame tuze chytryho. A moudryho. A taky krasnyho, skoro jako jeho Z. Ale ze by prisel i na todle? Fakt musi bejt desne chytrej. |
Já jsem klidnej, na co nepřidu já, to vymyslí moji neskutečně inteligentní, genitální - pardon geniální vicepresidenti Kojak a Tom.
Takže já můžu být úplně v poho, vlastně v těžký pohodě ( bodeť bych nebyl v pohodě, když jsem primitiv ). |
Jo primitiv. Prd, Vysokoskolak, Inzenyr, Vsecko vim. Sem taky chytrej. Ale ne tolik.
|
|
st Bře 28, 2007 7:54 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Takže já můžu být úplně v poho, vlastně v těžký pohodě ( bodeť bych nebyl v pohodě, když jsem primitiv ). |
Jo primitiv. Prd, Vysokoskolak, Inzenyr, Vsecko vim. Sem taky chytrej. Ale ne tolik. |
a co vaši geniální fanclubáci na ne ste zapomneli jo ani se nedivim
|
čt Bře 29, 2007 9:34 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
|
|
PS: mam na to patent tak bacha na zneužití |
jjj to je fakt dobrej napad.... |
lindo dík taky si myslim. bylo by to štylový asi jako ZETKO
|
čt Bře 29, 2007 9:36 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
to je dobrej nápad..ale udělal bych takhle dva.. jako s lidma a bez lidí..
no.. každopádně už mám rezervovaný zdi:-)
a jak už jsem říkal nevim kdy.. Mobi..: nemachruj s patentem..já mám dva kdyby se jeden utrhnul:-)
mějte se parádně jdu spát... |
viktůrku můžu machrovat muj prvni nápad tak mi ho nech
|
čt Bře 29, 2007 9:36 pm |
|
|
|