Autor |
Zpráva |
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
Reklamní předměty.. |
|
tenhle dotaz je hodně směřovanej na draga jakožto prezidenta..
Co všecko plánuješ jako reklamu na klub?
trička a mikiny jsou.. říkal jsi že se dělají i nálepky.. a co dál??
náký kluby prodávají a modely aut ve znaku
je to jenom nápad..
ale zajímalo by mě na co všecko si mám šetřit:)
díky
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
út Bře 20, 2007 9:36 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
:-) |
|
ještě něco.. sem na to zapoměl..
Kdyby jsi chtěl dělat i nášivky a nemáš zatím žádnou firmu tak mám kámoše co to dělá.. tak by sme se domluvili a já bych ti na něj dal kontakt...
uvažuju moc ekonomicky co? už mlčim..
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
út Bře 20, 2007 10:03 pm |
|
|
linda350z
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
jo no dragu, prosím pošli mi ten odkaz na ty reklamní předmněty.....díky (si necham potisknout kalhotky ) a napiš jeste pls do kdy ti mám dát vědět o co mam zájem....
|
|
st Bře 21, 2007 8:21 am |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
jo no dragu, prosím pošli mi ten odkaz na ty reklamní předmněty.....díky (si necham potisknout kalhotky ) a napiš jeste pls do kdy ti mám dát vědět o co mam zájem.... |
Necháváme potisknout z katalogu na www.dgtip.cz
Když si něco vybereš, napiš kod (číslo) zboží a zbytek zařídím...
Pokud si necháš potisknout kalhotky, budeš muset pozovat na reklamní fotky
Ale je fakt, že potom tě kluci asi sežerou
|
|
st Bře 21, 2007 8:46 am |
|
|
komar
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
|
|
jo no dragu, prosím pošli mi ten odkaz na ty reklamní předmněty.....díky (si necham potisknout kalhotky ) a napiš jeste pls do kdy ti mám dát vědět o co mam zájem.... |
Necháváme potisknout z katalogu na www.dgtip.cz
Když si něco vybereš, napiš kod (číslo) zboží a zbytek zařídím...
Pokud si necháš potisknout kalhotky, budeš muset pozovat na reklamní fotky
Ale je fakt, že potom tě kluci asi sežerou |
Já jí klidně sním ostatní ať si škubnou nechám je maximálně se dívat
|
|
st Bře 21, 2007 2:47 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
Re: :-) |
|
|
|
ještě něco.. sem na to zapoměl..
Kdyby jsi chtěl dělat i nášivky a nemáš zatím žádnou firmu tak mám kámoše co to dělá.. tak by sme se domluvili a já bych ti na něj dal kontakt...
uvažuju moc ekonomicky co? už mlčim.. |
Viktore, firmu mám.....
všechno bude s tímto logem
|
|
st Bře 21, 2007 2:54 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
ok.. jen sem se ptal..
|
st Bře 21, 2007 3:09 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
Založen: 14.1.2007 Příspěvky: 607 Bydliště: Prague, to je město moje |
|
|
|
to jako dragu dokazou i treba ten balzám na rty, svítilnu, kratasy se znakem Z-clubu????
ptam se jenom orintacne jestli to jde fakt na vsechno co maj v katalogu
_________________ NISSAN FOREVER |
|
st Bře 21, 2007 4:05 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
to jako dragu dokazou i treba ten balzám na rty, svítilnu, kratasy se znakem Z-clubu????
ptam se jenom orintacne jestli to jde fakt na vsechno co maj v katalogu |
Když jdou kalhotky.... (doufám, že si to Linda nerozmyslí, to bude trhák, ty fotky )
Ano, všechno, coje v tom katalogu, se dá potisknout logem klubu. Jen se to asi nevyplatí....
U kraťasů je to v poho, ale svítilna může být dražší o 100%.
|
|
st Bře 21, 2007 4:09 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
|
|
Když jdou kalhotky.... (doufám, že si to Linda nerozmyslí, to bude trhák, ty fotky )
Ano, všechno, coje v tom katalogu, se dá potisknout logem klubu. Jen se to asi nevyplatí....
U kraťasů je to v poho, ale svítilna může být dražší o 100%. |
jasan ja se jen ptal a k ty cene co je v katalogu tak kolik se tak přičte za potisk znaku????
|
st Bře 21, 2007 4:31 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
U kraťasů je to v poho, ale svítilna může být dražší o 100%. |
jasan ja se jen ptal a k ty cene co je v katalogu tak kolik se tak přičte za potisk znaku???? |
U trik, mikin, apod to je okolo 50 kaček, na kšiltovce vyšívání do 100 kaček, jinak je to hodně různý.....
|
|
st Bře 21, 2007 4:50 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
no.. je pěkný pánové jak si povídáte.. a co takhle náký klubový DVD?? nebo nejen kluboý ale prostě o zetkách jako takovejch a pak o udělaných? nemáš náký dragu? myslim že by to byl dobrej kšeft...
řekni komu v dnešní době se nelíbí zetko... kromě mojí mámy která říká že je to škodovka co jede 300 a líp se v ní zabiješ
|
st Bře 21, 2007 5:06 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
no.. je pěkný pánové jak si povídáte.. a co takhle náký klubový DVD?? nebo nejen kluboý ale prostě o zetkách jako takovejch a pak o udělaných? nemáš náký dragu? myslim že by to byl dobrej kšeft...
řekni komu v dnešní době se nelíbí zetko... kromě mojí mámy která říká že je to škodovka co jede 300 a líp se v ní zabiješ |
Hele Viktore, to vůbec není špatný nápad, pořizovací náklady jsou skoro za nulu, na srazech se to prodá.....
Ty nejsi tak blbej....., jak vypadáš
|
|
st Bře 21, 2007 6:30 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
|
řekni komu v dnešní době se nelíbí zetko... kromě mojí mámy která říká že je to škodovka co jede 300 a líp se v ní zabiješ |
Hele Viktore, to vůbec není špatný nápad, pořizovací náklady jsou skoro za nulu, na srazech se to prodá.....
Ty nejsi tak blbej....., jak vypadáš |
to potěší viktore co
|
st Bře 21, 2007 6:46 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
:-( |
|
teda dragu.. tobě zase někdy něco poradím..
vím že jsem ošklivý, oslizlý, mám kopyto a chlupatý uši.. ale nemusíš mi to říkat tak moc narovinu
dělam si srandu.. už sem si u hovada na to zvykl.. tak to beru jako každodení potřbu slyšet že sem ošklivej:-)
jinak jsm rád že uznáváš můj skvělý nápad.. taky si ymslim že je dokonalej, fenomenální a grandiózní..
děkuju
|
st Bře 21, 2007 7:08 pm |
|
|
|