Autor |
Zpráva |
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
Moderátor |
|
Už je Vás šest, nechtece se někdo ujmout funkce moderátora???
Moderátor v podstatě bude jednat s námi, a dokud si nevyberete "šéfa" - tedy někoho z Vás, kdo bude fungovat pro kontakt s námi a na venek....
Drag
|
|
ne Bře 18, 2007 2:17 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
:-) |
|
no.. dkyž se t nadhodilo u obědu v sokolově tak sem myslel že je to ze srandy...
jinak se ted asi moc nezvolíme páč se zatím moc neznáme..
pokud by s tím ostatní souhlasili tak se toho klidně ujmu... záleží na ostatních..
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
ne Bře 18, 2007 4:03 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
Re: :-) |
|
|
|
no.. dkyž se t nadhodilo u obědu v sokolově tak sem myslel že je to ze srandy...
jinak se ted asi moc nezvolíme páč se zatím moc neznáme..
pokud by s tím ostatní souhlasili tak se toho klidně ujmu... záleží na ostatních.. |
Vy si sami vyberete, když se navrhneš a ostatní to veřejně odsouhlasí, tedy aspoň polovina - třeba tady na webu,tak tu funkci dostaneš is právy a pravomocemi.
Naší snahou bude vám předat maximum pravomocí, ale i povinností.
A jak jsem napsal jinde. Když jseš na Akci klubu a fan klubu, máš morální povinnost brát jako jedničku Fan Klub, ne svůj blog. To by v tom případě měla být prostě dvojka.
|
|
ne Bře 18, 2007 4:20 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
ok |
|
jasný dragu..
jak už sem říkal.. o první akci ti napíšu hned a pošlu ti to.. jen sem tě blbě pochopil..
jinak s tim hlasováním to máme udělat jak?
založit anketu a tam dát 6nebo 5jmen a každej si ťukne na jednoho?
jinak bych teda navrhnulů aby jsi hlasoval i ty..
znáš nás všecky a myslim že do tho taky máš co mluvit.. (asi nejvíc z nás všech)
já třeba komára viděl jen jendou a podal jsem mu ruku a to je vše..
jinak v mym blogu samozdřejmě vždy uvedu zdroj fotek i všem o kom budu mluvit to první dám přečíst..
_________________ 5 z 12ti ptakopysků leknou kvůli nedostatku informací od svých rodičů.. Chraňte se!!!! Pepinos |
|
ne Bře 18, 2007 4:50 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
Založen: 14.1.2007 Příspěvky: 607 Bydliště: Prague, to je město moje |
|
|
|
ja myslim že to bude dobrá věc jen by mě dragu zajmalo co by musel konkretne delat (teda vlastne chtel pac to neni povinnost ale zabava ) a jaky by mel pravomoce a funkce, jestli to nechces psat sem tak to posli do IP ale řekl bych že by to zajímalo všechny případný kandidáty. A jestli si to nekam napsal tak se omlouvam
_________________ NISSAN FOREVER |
|
ne Bře 18, 2007 5:19 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
jo a dragu si psal že 6 ja našel pouze 5 kde a kdo je 6. ???
|
ne Bře 18, 2007 5:22 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
no.. ty pravomoce a tak by zajímaly asi každýho.. no a s tima kamdydátama.. já bych navrhnul všecky ne?
udělat naketu kde bdue 5jmen a kdo dostane nejvíc hlasů tak to dostane..
nebo sem to zase špatně pochopil?
jeis jo tak se dragu hlavně nerozčiluj.. sem už takovej.. musíš na mě pomalu a rači všecko třikrát.. hovado by o tom mohlo vyprávět..
|
ne Bře 18, 2007 5:27 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
anketa neni věru špatný nápad, ale dat ji povinou klidne i verejnou to je jedno ja uz stejne kandidata mam
|
ne Bře 18, 2007 5:34 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
veřejnou? jako aby hlasoval každý kdo příjde na web?
to si myslim že je docela blbý.. myslel sem že budeme hlasovat jen fan klub mezi sebou a třeba i klub 350z
a nebo sem to zase nepochopil??
|
ne Bře 18, 2007 5:37 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
veřejnou? jako aby hlasoval každý kdo příjde na web?
to si myslim že je docela blbý.. myslel sem že budeme hlasovat jen fan klub mezi sebou a třeba i klub 350z
a nebo sem to zase nepochopil?? |
ne aby bylo videt kdo pro koho hlasoval a nebylo to tajny
|
ne Bře 18, 2007 5:44 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
tak to je mi tak docela jedno jesi uvidim kdo hlasoval koho..
stejně výsledek bude ten samej..
hlavně se k tomu ještě nevyjádřil Drag...
|
ne Bře 18, 2007 5:49 pm |
|
|
mobileus
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
hlavně se k tomu ještě nevyjádřil Drag... |
tak me to je taky jedno
takze misto ČEKÁNÍ NA GODOTA v podání Samuela Becketta ted bude ČEKÁNÍ NA DRAGA v podání Fan clubu 350Z
|
ne Bře 18, 2007 5:53 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
:-( |
|
to jsem nepochopil..
|
ne Bře 18, 2007 5:56 pm |
|
|
viktůrek
Jeho Veličenstvo
|
|
po krátkém soukromém vysvětlení jsem to pochopil!!!!!!!
|
ne Bře 18, 2007 6:00 pm |
|
|
Drag
Prezident N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
hlavně se k tomu ještě nevyjádřil Drag... |
Je to jednoduchý.
Hlasovat může jen ten, kdo se přihlásil do Fan clubu.
HLASOVAT MŮŽETE VEŘEJNĚ SEM....
Uděláme to jinak. Kdo to z Vás chce dělat??? Komára vynechávám, má svůj klub a má toho skoro dost. A kumulace funkcí ničemu neprospěje.
Jinak je tu kromě Mobiho, Viktůrka, Lindy, Komára a Girlsforspeed ještě Kuba, který se přihlásí velmi brzy.
Buď se někdo z vás přihlásí sám a pokud mu dají tři z vás důvěru - je schválen, nebo dejme anketu a kdo dostane aspoň tři hlasy má fci.
Moderátor, tj. prozatímní šéf Fan clubu bude kontaktní osoba pro nás: Z club. Má právo zadávat texty a fotky Hardymu k editu na web. Měl by svolávat ostatní k akcím. U nás má právo vyhlásit akci každý, myslím, že je tak dobrý i pro Fan club. Časem by měl přijímat členy do Fan clubu. Taky vylučovat . Zatím si další nevybavuju. Ale až začne Fan club plně fungovat, přenecháme vás svému osudu, od nás budete mít pouze podporu a akce.
|
|
ne Bře 18, 2007 6:54 pm |
|
|
|