Autor |
Zpráva |
sluník
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teda hoši vy se nezdáte.Že by na vás lezlo jaro v létě?teda myslím na Vikiho,když se nám zamiloval (nic proti,já mu to z celého srdce přeju).Kojaku a co ty a Drag?To nám jaksi zůstalo utajeno. |
To víš, Sluníčko ono opravdu nejde vše vykecat, koor když to jsou věci soukromé. měj se hezky, v neděli padáme s Vikim do Zadaru, žádná ženská se mnou nechtěla... Už mě nikdo nechce, jen Viki |
Si měl říct,bych ti nějakou dodala. |
TO víš jsem vosel, ale určítě pojedu ještě jednou. Ale pozor, žádné roby. Jen sluníčka |
Přeci bych ti nenacpala nějakou robu.Mám rozum,ne?(teda doufám,že ještě nějaký mám )
Jinak,abych nezapomněla-přeji příjemnou cestu a super dovolenou.
|
|
čt Črc 19, 2007 11:07 pm |
|
|
Kojak
Člen N.O.C. - 350Z
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teda hoši vy se nezdáte.Že by na vás lezlo jaro v létě?teda myslím na Vikiho,když se nám zamiloval (nic proti,já mu to z celého srdce přeju).Kojaku a co ty a Drag?To nám jaksi zůstalo utajeno. |
To víš, Sluníčko ono opravdu nejde vše vykecat, koor když to jsou věci soukromé. měj se hezky, v neděli padáme s Vikim do Zadaru, žádná ženská se mnou nechtěla... Už mě nikdo nechce, jen Viki |
Si měl říct,bych ti nějakou dodala. |
TO víš jsem vosel, ale určítě pojedu ještě jednou. Ale pozor, žádné roby. Jen sluníčka |
Přeci bych ti nenacpala nějakou robu.Mám rozum,ne?(teda doufám,že ještě nějaký mám )
Jinak,abych nezapomněla-přeji příjemnou cestu a super dovolenou. |
Díky, jedem až v pond., páč Viki si šel pro pas v pátek, kdy maj zavřeno. Jednou ho fakt zbiju, Pa lásko
_________________ Máme rádi modré ptáky. Jsme "Jedničky".... |
|
so Črc 21, 2007 9:57 pm |
|
|
sluník
Člen FanClubu 350Z
|
|
|
Pas?Nestačila by mu občanka?
|
|
ne Črc 22, 2007 10:04 am |
|
|
wooffy
vojín
|
|
|
|
|
Pas?Nestačila by mu občanka? |
To nestačila.Chorvati nejsou v EU.
|
|
ne Črc 22, 2007 12:15 pm |
|
|
Anonymní
|
|
|
|
|
|
|
Pas?Nestačila by mu občanka? |
To nestačila.Chorvati nejsou v EU. |
hmm.............tak to teda smůla.
|
|
ne Črc 22, 2007 1:45 pm |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|